Втръсна, да. Яко. Забрави ги пичовете. Те са на едно по-хубаво място (извън Булгаристан и Дриша лигата).
Тия трябва да ги бием. Очаквам две победи - 1:0 там и после 2:0 тук.
1 Квалиф. кръг / Вадуц - Левски София / 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: 1 Квалиф. кръг / Вадуц - Левски София / 11.07. / 18:45
110 години любов!
- metodito
- Контакти:
[offtopic]Няма как да го забравя (особено как беше освободен Васко!) и вероятно, мнозина също ще си го спомнят! в хода на сезона.
[/offtopic]

Победа поне с 0:2 е задължителна... 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
0:0/1:1.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
koisa написа:Победа поне с 0:2 е задължителна...
Надявам се на твоята прогноза, ама сърцето ми е свито лт предишните издънки.
П.с. защо държуш тити ревлата в подписа си?
- metodito
- Контакти:
Аз гласувах за равен. Не съм ги гледал тея въобще, а ние изиграхме твърде малко контроли и като предположа Белаид в сърцето на отбраната... Иначе водачите в Б групата им - Ксамакс и Сервет - не ме впечатлиха особено като ги зяпах. Може би Ксамакс. Но като ниво ми се видяха Локо Пд/Черно море. И това са им първите, а Вадуц, щом са завършили след тях, значи трябва да са да речем на нивото на Дунав/Славия.
Примерно. Както би казал Гонзо.

- Странджата
- Контакти:
Това сравнение със Славия е малко зловещо
О времена, о нрави - както са казали древните - стигнахме до там, че за Вадуц да си пожелаваме равен ... Но - както също са казали - всичко тече, всичко се променя

О времена, о нрави - както са казали древните - стигнахме до там, че за Вадуц да си пожелаваме равен ... Но - както също са казали - всичко тече, всичко се променя

- metodito
- Контакти:
Странджата написа:Това сравнение със Славия е малко зловещо![]()
Е и друго са казали - ако не уважаваш съперника си... Идва Тампере или десетте малки негърчета, и после се питаш: "Ама какво стана?". И да, сравнението със Слаавия не беше случайно. Не съм ги гледал. Как да кажа. Гледах този сезон по един мач на Сервет и на Ксамакс, както казах. И ако се бяхме се паднали с Ксамакс, щях да имам мнение - че ще ни е трудничко (със Сервет, едва ли). Но те и хората за това се качиха в първото ниво на лигата си. И Йънг Бойс съм гледал този сезон. Там вече направо щях да ти кажа, че няма да продължим.

metodito написа:Странджата написа:Това сравнение със Славия е малко зловещо![]()
Е и друго са казали - ако не уважаваш съперника си... Идва Тампере или десетте малки негърчета, и после се питаш: "Ама какво стана?". И да, сравнението със Слаавия не беше случайно. Не съм ги гледал. Как да кажа. Гледах този сезон по един мач на Сервет и на Ксамакс, както казах. И ако се бяхме се паднали с Ксамакс, щях да имам мнение - че ще ни е трудничко. Но те и хората за това се качиха в първото ниво на лигата си.
Днес играят контрола с FC Zurich https://www.sofascore.com/fc-vaduz-fc-zurich/aZsnZ Ще може да ги видите