75 години Георги Аспарухов , Левски (София) - Ботев (Пловдив) / 3:2FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: 75 години Георги Аспарухов , Левски (София) - Ботев (Пловдив) / Петък /
Аз вчера като гледах колко от нашите бягаха без топка се стреснах. Викам си: това българи ли са? У нас масово отборите, един като хване топката и другите седят и го гледат в краката да видят какво ще направи.
- blue avalanche
- Контакти:
metodito написа:Аз вчера като гледах колко от нашите бягаха без топка се стреснах. Викам си: това българи ли са? У нас масово отборите, един като хване топката и другите седят и го гледат в краката да видят какво ще направи.
Не че нещо, ама вчера от "нашите"(българите) на терена имаше само 2-ма. Горанов и Панайотов. Митрев не е бягал, Вутов не "бягаше без топка", а бягаше ОТ топката. Останалите - НЕ...НЕ СА българи.

- metodito
- Контакти:
blue avalanche написа:metodito написа:Аз вчера като гледах колко от нашите бягаха без топка се стреснах. Викам си: това българи ли са? У нас масово отборите, един като хване топката и другите седят и го гледат в краката да видят какво ще направи.
Не че нещо, ама вчера от "нашите"(българите) на терена имаше само 2-ма. Горанов и Панайотов. Митрев не е бягал, Вутов не "бягаше без топка", а бягаше ОТ топката. Останалите - НЕ...НЕ СА българи.
Нещо изречения ли правиш или обикновеното stalk-ване. Все по-често почвам да си мисля, че си някакъв бот, а не реален човек.
- blue avalanche
- Контакти:
metodito написа:blue avalanche написа:metodito написа:Аз вчера като гледах колко от нашите бягаха без топка се стреснах. Викам си: това българи ли са? У нас масово отборите, един като хване топката и другите седят и го гледат в краката да видят какво ще направи.
Нещо изречения ли правиш или обикновеното stalk-ване. Все по-често почвам да си мисля, че си някакъв бот, а не реален човек.
На тези, които пишат глупости, трябва да им се показва. Белким им уврат тиквите...
Гледал нашите и си викал:Тея българи ли са?
Ми двама са французи, един - испанец. Има още словак, португалец, румънец, бразилец, чех и т.н.
- metodito
- Контакти:
Ако искаш да съм тъп? Под "наши" това ли разбираш.
Абе, смислов, движението без топка национално достояние ли е? Сладур. Кефиш определено. Продължавай все така.
Абе, смислов, движението без топка национално достояние ли е? Сладур. Кефиш определено. Продължавай все така.
- blue avalanche
- Контакти:
metodito написа:Ако искаш да съм тъп? Под "наши" това ли разбираш.
...движението без топка национално достояние ли е...
Именно!
от metodito » 30 апр 2018 13:59
Аз вчера като гледах колко от нашите бягаха без топка се стреснах. Викам си: това българи ли са?
Честно казано , изобщо , ама изобщо не ми пука за резултата в този мач ... най добре щеше да излязат и двата отбора с юношески формации ... всички с N:9 !
Израсъл съм с легенди за Гунди , в квартала и по стадионите ... имам страхопочита̀ние към Гунди и всичко свързано с него .
Мечтая да си напълним стадиона и гостите от Ботев да си напълнят сектора , без глупости за 90 минути в името на Гунди да му отдадем заслужената почит .
Израсъл съм с легенди за Гунди , в квартала и по стадионите ... имам страхопочита̀ние към Гунди и всичко свързано с него .
Мечтая да си напълним стадиона и гостите от Ботев да си напълнят сектора , без глупости за 90 минути в името на Гунди да му отдадем заслужената почит .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

- metodito
- Контакти:
blue avalanche написа:metodito написа:Ако искаш да съм тъп? Под "наши" това ли разбираш.
Абе, смислов, движението без топка национално достояние ли е? Сладур. Кефиш определено. Продължавай все така....движението без топка национално достояние ли е...
Именно!от metodito » 30 апр 2018 13:59
Аз вчера като гледах колко от нашите бягаха без топка се стреснах. Викам си: това българи ли са?
Хвана ме тук. Имах предвид "български отбор".
- slash1912
- Контакти:
Дано се получи хубав мач и най-вече без глупости по трибуните,за да почетем подобаващо легендата Гунди!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Този мач трябва да се играе за победа, но преди всичко и с мисъл за предстоящия финал. Добре е да се съхранят основните ни футболисти, които висят с картони. Добре е феновете и на двата отбора да забравят глупостите в този мач и да почетат дойстойно легендата Гунди. Само Левски!