ЛЕ / Хайдук Сплит - Левски |13.07| 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Jordan1914
- Контакти:
Re: ЛЕ / Хайдук Сплит - Левски |13.07| 21:30
Jordan1914 написа:Само не мога да разбера,защо Митов си мисли,че с Прохазка да десния бек,ще сме по-добре?!?Не може ли просто да даде инструкции на Баба и близкия до Милошевич халф да му помагат и готово!Всеки път едно и също,идват футболисти несменяеми титуляри в техните отбори(Цървена звезда си е голям отбор) и изиграват 2 мача в Левски и айде на пейката?!?Митов вместо да мисли тоя десен бек,да се чукне малко в главата и да пробва 4-3-1-2с Буш и Мапуку двамата в атака.А в халфа 3-ката са Прохазка,Румънеца и Панайотов а пред тях Жорди!
"Левски" трябва да играе с двама, дори с трима Чисти нападатели. Резултат от простотията без чисти нападатели или само с един е, че отборът е беззъб както в нападение, така и в защита и от много време не може да печели важни мачове.
Най-добрата схема за "Левски" доказано е 4-3-3 и подчертано офанзивен подход. Хайдук не е чак такъв гранд, време е за победа навън - 0:2.
Най-добрата схема за "Левски" доказано е 4-3-3 и подчертано офанзивен подход. Хайдук не е чак такъв гранд, време е за победа навън - 0:2.
- blue avalanche
- Контакти:
Jordan1914 написа:Jordan1914 написа:Само не мога да разбера,защо Митов си мисли,че с Прохазка да десния бек,ще сме по-добре?!?Не може ли просто да даде инструкции на Баба и близкия до Милошевич халф да му помагат и готово!Всеки път едно и също,идват футболисти несменяеми титуляри в техните отбори(Цървена звезда си е голям отбор) и изиграват 2 мача в Левски и айде на пейката?!?Митов вместо да мисли тоя десен бек,да се чукне малко в главата и да пробва 4-3-1-2с Буш и Мапуку двамата в атака.А в халфа 3-ката са Прохазка,Румънеца и Панайотов а пред тях Жорди!
Горе-долу и аз така ги виждам нещата...
Няма значение дали сърбина е добър или лош играч, в момента е пълна дупка, затова или Роман на крилото да го дублира /защото БабавиТунде няма да го направи/ или да прави Нар бек поне да има файда от него.
-
Jordan1914
- Контакти:
SANSIRO7 написа:Няма значение дали сърбина е добър или лош играч, в момента е пълна дупка, затова или Роман на крилото да го дублира /защото БабавиТунде няма да го направи/ или да прави Нар бек поне да има файда от него.
Ние се шегуваме,ама представяте ли си какъв бек би бил Нар! :D
Jordan1914 написа:Jordan1914 написа:Само не мога да разбера,защо Митов си мисли,че с Прохазка да десния бек,ще сме по-добре?!?Не може ли просто да даде инструкции на Баба и близкия до Милошевич халф да му помагат и готово!Всеки път едно и също,идват футболисти несменяеми титуляри в техните отбори(Цървена звезда си е голям отбор) и изиграват 2 мача в Левски и айде на пейката?!?Митов вместо да мисли тоя десен бек,да се чукне малко в главата и да пробва 4-3-1-2с Буш и Мапуку двамата в атака.А в халфа 3-ката са Прохазка,Румънеца и Панайотов а пред тях Жорди!
Момчета,
Вие се чудите защо сте зле в защита нали ? Ами аз имам отговор: Феновете не знаете имената на футболистите още. Сигурен съм и че близкия до Милошевич халф също не го познава още.
Прогнозата ми се оказва вярна . Сърбина вече е нарочен , остава и Горанов да го почнете скоро време . Не съм се и съмнявал , че отбора ще ви е виновен , а треньорът и собственикът ще са безгрешни . Някой хора са сляпи за истината и това си е.
- Kris_men2000
Какъв е този песимизъм какво е това реване. Та вие нямате грам вяра на отбора и момчетата.Я горе главата.Мача е 5:1 за ЛЕВСКИ с хеттрик на Мапуко и 2 гола на Жорди.Това е истината.Другото е история.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
-
Jordan1914
- Контакти:
k_oleto написа:Jordan1914 написа:Jordan1914 написа:Само не мога да разбера,защо Митов си мисли,че с Прохазка да десния бек,ще сме по-добре?!?Не може ли просто да даде инструкции на Баба и близкия до Милошевич халф да му помагат и готово!Всеки път едно и също,идват футболисти несменяеми титуляри в техните отбори(Цървена звезда си е голям отбор) и изиграват 2 мача в Левски и айде на пейката?!?Митов вместо да мисли тоя десен бек,да се чукне малко в главата и да пробва 4-3-1-2с Буш и Мапуку двамата в атака.А в халфа 3-ката са Прохазка,Румънеца и Панайотов а пред тях Жорди!
Момчета,
Вие се чудите защо сте зле в защита нали ? Ами аз имам отговор: Феновете не знаете имената на футболистите още. Сигурен съм и че близкия до Милошевич халф също не го познава още.
Извинявам се за грешката-Милош Цветкович!