Иначе прогнозирам равенство, а в главата ми се върти 1-1, като се надявам да станем свидетели на един открит и динамичен двубой.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
actrus написа:Очаквам здрав мач.След любовната авантюра с Дунав ,Орлите излизат за да си оправдаят шампионското самочувствие.Прогноза 5:4 с гол на Моци от воле в 90+3 минута
сини шампиони написа:actrus написа:Очаквам здрав мач.След любовната авантюра с Дунав ,Орлите излизат за да си оправдаят шампионското самочувствие.Прогноза 5:4 с гол на Моци от воле в 90+3 минута
[offtopic]Щом като си толкова сигурен за тази прогноза залагай смело коефициента е много голям.[/offtopic]
Гост написа:Какво показа Лудогорец,колега?Как отиваш и плащащ на Михайлов да си щрака с пръсти,плащаш на съдийте да дават по 8 картона на мач на противниковия отбор,а за Лудогорец макс 1,как се дават куп пари на малките отбори да се хвърлят на кръв срещу Левски и ЦСКА?Аман от такива коментари и разбирачи!САМО ЛЕВСКИ! 1:2 !!!
Кашчей написа:Гост написа:Какво показа Лудогорец,колега?Как отиваш и плащащ на Михайлов да си щрака с пръсти,плащаш на съдийте да дават по 8 картона на мач на противниковия отбор,а за Лудогорец макс 1,как се дават куп пари на малките отбори да се хвърлят на кръв срещу Левски и ЦСКА?Аман от такива коментари и разбирачи!САМО ЛЕВСКИ! 1:2 !!!
Купуваш играчи за милиони, плащаш им луди заплати, но понеже те са некадърни, плащаш на съдии, на отбори, на Михайлов. Плащаш на УЕФА също, на съдиите в УЕФА..изобщо, Домусчиев друго, освен да плаща не прави през цялото време!
Надут балон да беше, пак нямаше да си толкова лек в изказването си!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 243 госта