Черно Море (Варна) - Левски (София) - 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Kris_men2000
Re: Черно Море (Варна) - Левски (София) |01.04.2017| 17:30
Нали знаете,че бившите левскари си умират да ни победят.Та така и с Гонзо.Ще драпа със зъби и нокти да ни победи и после да се пъчи като пуяк по терена и пред камерите.Левскарите са левскари докато са в отбора и цоцат от него.След като ги изхвърлят от ЛЕВСКИ стават най-върлите анти левскари.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- anihilator
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:anihilator написа:Нема се плашите с малко ще ви бием да не боли много другият път пак , айде със здраве
Вие ли ще намокрите порядъчно терена преди мача, или домакините от Каварна ще имат този път грижата!?...![]()
Нема значение важното е да гризните дървото и вземете се научите да играете и на мокър терен.Ами ако завали какво ще измисли доктора

- anihilator
- Контакти:
Kris_men2000 написа:Нали знаете,че бившите левскари си умират да ни победят.Та така и с Гонзо.Ще драпа със зъби и нокти да ни победи и после да се пъчи като пуяк по терена и пред камерите.Левскарите са левскари докато са в отбора и цоцат от него.След като ги изхвърлят от ЛЕВСКИ стават най-върлите анти левскари.
Той Гонзо ви би вече и то на герена

Captain Stottlemeyer написа:Кролик написа:Captain Stottlemeyer написа:anihilator написа:Нема се плашите с малко ще ви бием да не боли много другият път пак , айде със здраве
Вие ли ще намокрите порядъчно терена преди мача, или домакините от Каварна ще имат този път грижата!?...![]()
Като се има предвид колко моряшки "дървари" ритат при вас, колко ще е мокър терена няма никакво значениеИзлез от филма гос'ин Капитан.
Надявам се на 1Х
Не знам, "питомен заек", може пък нашият Гонзо по спомени от минали мачове да нареди поливането.Иначе надеждата умира последна и е без пари, така че от мен смело: 2Х...
Ти си първия, който разчете какво означава ник-а ми. Поздравления !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- action66
- Контакти:
sin4ec написа:Надявам се наложените от Митов двуразови тренировки да вдигнат отбора. Днешната победа бе много важна. Поразиите, направени от топчовото треньорстване се оказаха по-тежки от очакваното.
Излизаме за победа и нищо друго.
Това клише много го обичам-"излизаме за победа"..... Нали смисъла на всяко спортно съревнование е да победиш.Да се опиташ,да искаш.Няма такова съревнование дето някой излиза за здрав дух и здраво тяло. Това е професионален спорт освен това.Така че всеки излиза за победа.Един успява,друг не.Понякога силите се оказват равни.Та по-спокойно моля!
- action66
- Контакти:
koisa написа:Горката топка.![]()
Очаквам грозен за гледане футбол предвид противника в този мач. Дано се приберем с по-малко контузии, но срещу тия ще е много трудно да се опазим.
Нещо не разбирам кой от двата отбора имаш предвид,че е елегантен майстор с топката!!!!!??????
Доколкото имаме представа и двата отбора са еднакво технични и еднакво груби.Разлика няма.Таз изясни се де.

- action66
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:anihilator написа:Нема се плашите с малко ще ви бием да не боли много другият път пак , айде със здраве
Предвид съседството на морето,влажността е нормално по-висока.Природна закономерност.....
Мисля че с победите срещу Левски приключихме на Герена за КБ.Оттук насетне полягване и...играли сме добро ала сме загубили.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
icko65 написа:Мисля че с победите срещу Левски приключихме на Герена за КБ.Оттук насетне полягване и...играли сме добро ала сме загубили.
Ако не е полягане ще бъде съдията, БФС или някакъв световен заговор. Според вас Левски няма как да бие Черно море честно - НИКОГА!

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
korteneca написа:icko65 написа:Мисля че с победите срещу Левски приключихме на Герена за КБ.Оттук насетне полягване и...играли сме добро ала сме загубили.
Ако не е полягане ще бъде съдията, БФС или някакъв световен заговор. Според вас Левски няма как да бие Черно море честно - НИКОГА!Всичко това го знаем наизуст и няма нужда да се повтаряте всеки път.
Умник-къде написах че НИКОГА не можете честно да ни биете?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България