Левски (София) - Славия (София) |1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: koisa

Мнениеот Странджата » 01 дек 2016 22:59

Явно не съм се изразил ясно. Не очаквам всички фенове да са на едно мнение, очаквам да си изкажат и позитивното мнение - не само кого не искат, а и кого искат. Тогава по бих ги разбирал, защото засега е налице само негативното - този - не, но няма позитивно - а този - да. По начало се дразня, когато няма алтернатива на това нашенското - оставка, та затова може би изглеждам краен ...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 01 дек 2016 23:51

Странджата написа:Явно не съм се изразил ясно. Не очаквам всички фенове да са на едно мнение, очаквам да си изкажат и позитивното мнение - не само кого не искат, а и кого искат. Тогава по бих ги разбирал, защото засега е налице само негативното - този - не, но няма позитивно - а този - да. По начало се дразня, когато няма алтернатива на това нашенското - оставка, та затова може би изглеждам краен ...

Един колега вече писа и аз го подкрепям по въпроса, че е по-добре Стоев да се върне.
По-добър вариант принципно е Г.Василев, но него няма кой да го покани.
А Славия като нищо ще ни обърнат както ни се случи последните 2 мача. С тая игра можем да бием само на късмет.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: Левски (София) - Славия (София) |03.12.2016| 17:30ч

Мнениеот veni__85 » 02 дек 2016 00:19

Топчо не ставал, бил некардник и т.н.Все едно разполагаме с някакви супер футболисти и само треньора е виновен. При Люпко отбора да не е бил чак толкова по-добър от сега. Огромна доза късмет на мачовете с Локо (ГО) – автогол, Нефтохимик - 2дузпи, едва ли някога в историята си Литекс и ЦСКА са имали по-слаб треньор и по-слаби футболисти, а ние точно този отбор не можахме да победим , дори бяхме надиграни.
Преди 12 години и Станимир Стоилов се "учеше" на гърба на Левски, тогава цели 2 години нямахме титла.Тогава същия този Топузаков беше капитан на отбора,имахме и футболисти , като Вагнер, Томашич, Бардон и др. След 2 години Бабатунде, Нар, Бурабия и всякакви други измислени футболисти ще бъдат забравени.
С тези футболисти и Алекс Фъргюсън нямаше да вземе мача в Разград.
Лудогорец вече е шампион , след като не можем да привлечем наистина класен треньор, защо да не дадем шанс на Топчо, и пак ще го кажа преди 12 години Мъри започна да се учи като треньор точно в Левски.
През зимата ще стане ясно, колко са сериозни намеренията на Спас Русев за отбора, според трансферите, които ще направи или няма да направи.

Прогноза за мача със Славия - 2:0

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 02 дек 2016 00:38

Странджата написа:Явно не съм се изразил ясно. Не очаквам всички фенове да са на едно мнение, очаквам да си изкажат и позитивното мнение - не само кого не искат, а и кого искат. Тогава по бих ги разбирал, защото засега е налице само негативното - този - не, но няма позитивно - а този - да. По начало се дразня, когато няма алтернатива на това нашенското - оставка, та затова може би изглеждам краен ...

Аз искам нападател койтом тая слаба лига ще вкара поне 20+ гола. Искма крила, които могат да играят на скорост с едно доковане, могат да преодолеят съперник с топка в крака и можещи да реализират голове. Искам халф, който да вижда играта и не го е страх да търси топката, да я отиграва бързо. Искам модерни бекове, които да могат да направят едно центриране и да не оставят цели магистрали по фланговете. Искам момчета, които знаят какво е да си шампион и не се огъват под напрежение.
Искам адекватен треньор, с който да знам, че сме в сигурни ръце. Човек работещ със стратегия, има собствено мнение, което си отстоява.
Искам управление, което да приема Левски като една инвестиция, която с правилна работа може да донесе мноого добра възвращаемост.
Искам Сектор А да има музей, нови съблекални, фасада, съдийска стая, козирка.
Искам левскарите отново да сме обединени и да мечтаем заедно.
Последна промяна от bilyaletdinov на 02 дек 2016 13:42, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 дек 2016 09:07

bilyaletdinov написа:

Аз искам нападател койтом тая слаба лига ще вкара поне 20+ гола. Искма крила, които могат да играят на скорост с едно доковане, могат да преодолеят съперник с топка в крака и можещи да реализират голове. Искам халф, който да вижда играта и не го е страх да търси топката, да я отиграва бързо. Искам модерни бекове, които да могат да направят едно центриране и да не оставят цели магистрали по фланговете. Искам момчета, които знаят какво е да си шампион и не се огъват под напрежение.
Искам адекватен треньор, с който да знам, че сме в сигурни ръце. Човек работещ със стратегия, има собствено мнение, което си отстоява.
Искам управление, което да приема Левски като една инвестиция, която с правилна работа може да донесе мноого добра възвращаемост.
Искам Сектор А да има музей, нови съблекални, фасада, съдийска стая, фасада.
Искам левскарите отново да сме обединени и да мечтаем заедно.

"I have a dream"... :)

Потребителски аватар
1913SS
Контакти:

Мнениеот 1913SS » 02 дек 2016 10:11

Всичко е бяло в София. Време да Ви ударим. Без това ни трябват точки, като гледам добър е коефицентът. Жалко че го няма Тонев.

Потребителски аватар
PorcoRosso
Контакти:

Мнениеот PorcoRosso » 02 дек 2016 10:21

1913SS написа:..... да Ви ударим......

Да ги ударим, ама с Хотелиера на вратата и защита, която тепърва се учи що аджеба е туй "крем за бръснене", нещо ме съмнява работата.От друга страна, тандема Топчо-Букарев..... :lol: Троен мач отсекъде.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 дек 2016 12:46

И аз виждам тегав и нервен мач.
Като резултат... 1:0/2:1
Давам и 10-на % шанс за реми, примерно 1:1.

И това само защото смятам, че "Белите" са по зле от нас.
Към момента не можем да надиграем почти никой от тимовете в "А" група.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 02 дек 2016 12:51

на този мач, единствената интрига е колко публика ще има-дали ще бъде подобрен "рекордът" от 600 човека срещу ЧМ или няма да бъде...
иначе мача е -1,преко сили Х....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 дек 2016 13:07

Предлагам Минев пак да се наведе,за да може Хичо,в края на кариерата си,да вкара гол с глава. :twisted:

Върни се в “Левски”