Големия, ще го даде като нищо. Вънка моментално и Топузаков да ни води до зимата. Тоя не искам ни да го гледам, ни да го слушам. Жалка подлога и еветчия...
Ама разправям аз -няма кой да слуша. Га махаше на Литекс да излизат насред Герена-някои забравиха.
Люпко вън от Левски веднага!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Люпко вън от Левски веднага!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
И кво толкова е станало?Единственото ,по което ще съдим Люпко, са резултатите му.
Oт Топузаков треньор няма да излезе
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- сини шампиони
olfix написа:И кво толкова е станало?Единственото ,по което ще съдим Люпко, са резултатите му.
Аз за това казвам, че той нека да бие етрополци пък каквото иска да си приказва. Иначе ще си е чисто навеждане пред "големия" брат.

И само Левски оле
Какво толкова е казал Люпко? Гледам някакво заглавие, дето се заканва, че ще прекъсне негативната серия срещу ЦСКА. Ходете на стадиона, стига сте се правили на интересни, че е срамота Левски в София да не може да събира всеки мач по 10000
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Като ви гледам как се палите вие го припознавате повече и от Люпко. А като купи джуджето марката и емблемата и фифа и еуфа го припознаят, тогава кво прайте?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
sin4ec написа:Големия, ще го даде като нищо. Вънка моментално и Топузаков да ни води до зимата. Тоя не искам ни да го гледам, ни да го слушам. Жалка подлога и еветчия...
Ама разправям аз -няма кой да слуша. Га махаше на Литекс да излизат насред Герена-някои забравиха.
Станимир:Това не е ЦСКА.Люпко:Това е ЦСКА.Познайте от три пъти до три седмици кой ще е новия треньор на Левски!
Ееех Българийо!
шивача написа:Като ви гледам как се палите вие го припознавате повече и от Люпко. А като купи джуджето марката и емблемата и фифа и еуфа го припознаят, тогава кво прайте?
За кво му е тая марка бе?Има си я пък и нали ТД не е клуба?За къв чеп Ви е търговията?
Ееех Българийо!
sin4ec написа:Големия, ще го даде като нищо. Вънка моментално и Топузаков да ни води до зимата. Тоя не искам ни да го гледам, ни да го слушам. Жалка подлога и еветчия...
Мислиш че сме забравили постовете ти след мача с Монтана ли миш маскиран на Левскар...защо не говореше след мача с Лудогорец...надявам се след понеделник да се скриеш и да не те видим повече докато не дойде следващата загуба. Като постигнеш толкова победи подред с Алвеша и Краев и направиш довчера неизвестните Пиргов и Костадинов национали вземи Ст Стоев за помощник и елате на Герена