Левски (София) - Дунав 2010 (Русе) | 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Дунав 2010 (Русе) |02.10.2016| 17:45ч.
Avanti_Ragazzi написа:Не знам кво толкова се плашите на Дунав, нито са някакъв супер отбор, нито имат някакви супер играчи, нито нищо! Много ми приличат на Спартак Плевен от 2001-02 с Офчата глава начело. Дето 3, 4 месеца играеха много добре и бяха на 3-то, 4-то място постоянно докато не ги изпревари пролетта от 6-то място Славия в последния редовен кръг. И в плейофите след разделянето на половина на точките им и един тон загуби в самите плейофи, Спартак изпаднаха накрая!
Лично мен не ме плаши играта на Дунав. Да, грамотен отбор са, играят прилично в защита, но това е. Това, което лично мен ме притеснява, е играта на Левски. В последните 4 мача сме кръгла нула, при това срещу доста по-слаби отбори от Дунав.
Формата на Костадинов е под всякаква критика. Роман и той не е същият - освен, че вкара две дузпи, аз не си спомням през този сезон да е участвал в някой друг гол (независимо дали говорим за това да подаде или вкара). Общо взето, в атака разчитаме на това Аниете или Адениджи да имат ден. Нямат ли - видяхме с Локо ГО какво става.
За мен победата в този мач е задължителна, имайки предвид, че следва пауза в първенството, а веднага след това и труден мач с Литекс. Още повече, че играем на Герена, а вероятно ще се събере и прилична публика. Нашите трябва да взимат подобни мачове, иначе селекцията през зимата ще стане безпредметна.
FCD написа:А, то че е така, така е, за всички ни.Важното е да има такива дербита, макар и неочаквани и изненадващи. Става купон и интересно. Малко позабравена футболна романтика. Наздраве!
![]()
Аз искрено ви желая успех с новия собственик не само в първенството, но и в Европа, защото това е важното. Време е другата година за ваши по-сериозни пробиви където и да е.
Благодарим! Успех и на вас (ако си фен на Дунав) след мача с нас разбира се!

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
-
- Контакти:
Ама сериозно ли има някой тук, който си мисли, че Дунав има шансове?Теоретично и Долно камарци ги има, ако играят.Освен феновете на Дунав,които много си повярваха и плямпат,колкото да не заспят, Дунав няма шансове или поне докато Люпко е начело.Атракция няма да има, но ще има много мисъл и тактика за да се преодолее бетона на Дунав.Прав е Никодимов,като казва че старата лисица трупа точки и играта не го занимава много,много.Това пролича от интервюто му след безумно слабия мач в Пловдив, според мен.Но, както се казва.....ще видим.
- yuliyan_rs
- Контакти:
joro630709 написа:Ама сериозно ли има някой тук, който си мисли, че Дунав има шансове?Теоретично и Долно камарци ги има, ако играят.Освен феновете на Дунав,които много си повярваха и плямпат,колкото да не заспят, Дунав няма шансове или поне докато Люпко е начело.Атракция няма да има, но ще има много мисъл и тактика за да се преодолее бетона на Дунав.Прав е Никодимов,като казва че старата лисица трупа точки и играта не го занимава много,много.Това пролича от интервюто му след безумно слабия мач в Пловдив, според мен.Но, както се казва.....ще видим.
Сериозно ли тука някой си мисли, освен заслепените фенове на Левски, че играете нещо. Слаби сте и с оглед моментната форма на двата отбора не мисля, че ни превъзхождате. Според мен двата отбора са на долу горе едно ниво и много ще зависи как Левски и Дунав ще влязат в мача.
"От Дунав започва България"
-
- Контакти:
Юлияне, май не четеш,а???Което още веднъж показва,че само с бла бла не става. 

- damyanov1963
yuliyan_rs написа:joro630709 написа:Ама сериозно ли има някой тук, който си мисли, че Дунав има шансове?Теоретично и Долно камарци ги има, ако играят.Освен феновете на Дунав,които много си повярваха и плямпат,колкото да не заспят, Дунав няма шансове или поне докато Люпко е начело.Атракция няма да има, но ще има много мисъл и тактика за да се преодолее бетона на Дунав.Прав е Никодимов,като казва че старата лисица трупа точки и играта не го занимава много,много.Това пролича от интервюто му след безумно слабия мач в Пловдив, според мен.Но, както се казва.....ще видим.
Сериозно ли тука някой си мисли, освен заслепените фенове на Левски, че играете нещо. Слаби сте и с оглед моментната форма на двата отбора не мисля, че ни превъзхождате. Според мен двата отбора са на долу горе едно ниво и много ще
зависи как Левски и Дунав ще влязат в мача.
Ами колега, Левски с тази селекция и на тези победи трябва да се радва. Все пак има напредък от предишните сезони. Какво предлагаш - да си кажат - "Ние сме слаби, не можем да си повярваме, че ще направим нещо" и да се оставят всеки да ги бие ли?
За всеки отбор всяка победа е добре дошла, независимо с каква игра. На този етап това са ни възможностите и за това се радваме.
Пък вие, ако ни биете поне да е с добра игра, та да научим нещо и от вас.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
2:0 с добра игра.
- yuliyan_rs
- Контакти:
damyanov1963 написа:yuliyan_rs написа:joro630709 написа:Ама сериозно ли има някой тук, който си мисли, че Дунав има шансове?Теоретично и Долно камарци ги има, ако играят.Освен феновете на Дунав,които много си повярваха и плямпат,колкото да не заспят, Дунав няма шансове или поне докато Люпко е начело.Атракция няма да има, но ще има много мисъл и тактика за да се преодолее бетона на Дунав.Прав е Никодимов,като казва че старата лисица трупа точки и играта не го занимава много,много.Това пролича от интервюто му след безумно слабия мач в Пловдив, според мен.Но, както се казва.....ще видим.
Сериозно ли тука някой си мисли, освен заслепените фенове на Левски, че играете нещо. Слаби сте и с оглед моментната форма на двата отбора не мисля, че ни превъзхождате. Според мен двата отбора са на долу горе едно ниво и много ще
зависи как Левски и Дунав ще влязат в мача.
Ами колега, Левски с тази селекция и на тези победи трябва да се радва. Все пак има напредък от предишните сезони. Какво предлагаш - да си кажат - "Ние сме слаби, не можем да си повярваме, че ще направим нещо" и да се оставят всеки да ги бие ли?
За всеки отбор всяка победа е добре дошла, независимо с каква игра. На този етап това са ни възможностите и за това се радваме.
Пък вие, ако ни биете поне да е с добра игра, та да научим нещо и от вас.
Ето за това говоря, колега. Значи, моето желание е, ако ви бием, а това няма да бъде лесно, разбира се, да е по същия начин, по който вие го правите последните кръгове - калитарската, за да разберете, за какво ви говоря. Левски не играе добре, наистина, до момента нищо стойностно не е показал, а това рязко контрастира с вашите мнения, има изказвания, че сме щели да паднем с 4:0, било логично?!!! За кого е логично, предвид какво? Какви са аргументите това да стане, на базата на какво се крепят тези твърдения? И феновете на ЦСКА-София говореха по същия начин, щяха да ни бият с 6:0, а тя каква стана. Ок, бийте ни с 4:0, футбол е и всичко може да стане, но преди мача няма никаква логика в такива прогнози и докато на терена всичко е възможно, то прогнозите се базират на някакви логични обяснения, така е и с коеф., които слагат букмейкърите... Чета мнения: - "безпроблемно 2:0, тия за какви се помислиха" и т.н. Ние не сме се помислили за повече, отколкото сме, а всички е на базата на постигнати резултати до момента! И дори и да паднем, и дори и да бием, не забравяйте, че сте играли с отбор, който миналата година бе в Б група, със същия отбор на 90% , така че след мача си направете изводи за Левски, а ние ли... ние се борим да останем в групата

"От Дунав започва България"
Леко започвам да се изнервям, четейки повечето коментари тук. Разберете, че Левски ще вземе този мач с лекота.
Само Левски!