КБ: Левски (София) - Черно море (Варна)|26.10|19:00ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: КБ: Левски (София) - Черно море (Варна)|26.10|19:00ч.
Ще е много тежък мач, според мен Гонзо е жаден да се докаже, а и вероятно достатъчно добре познава Букарев и Топузаков и знае с каква тактика ще излязат(ако въобще има такава, а не се излезе на мускули). Мача според мен ще се реши от грешките на играчите. Няма да се изненадам, ако ЧМ ни отстрани с някой случаен гол. Дори и да им отбележим, като им гледах някои мачове въобще не се стряскат.
Павел Панов: Не смеехме да излезем от съблекалнята от срам, че ни би “Реал” (М)
- blue avalanche
- Контакти:
charcoal написа:Ще е много тежък мач, според мен Гонзо е жаден да се докаже, а и вероятно достатъчно добре познава Букарев и Топузаков и знае с каква тактика ще излязат(ако въобще има такава, а не се излезе на мускули). Мача според мен ще се реши от грешките на играчите. Няма да се изненадам, ако ЧМ ни отстрани с някой случаен гол. Дори и да им отбележим, като им гледах някои мачове въобще не се стряскат.
Топузаков и Букарев също много добре познават Гонзо. И той няма с какво да ги изненада.
Хубавото е,че този сезон "случайни голове" не ни вкарват. Засега,поне...
blue avalanche написа:charcoal написа:Ще е много тежък мач, според мен Гонзо е жаден да се докаже, а и вероятно достатъчно добре познава Букарев и Топузаков и знае с каква тактика ще излязат(ако въобще има такава, а не се излезе на мускули). Мача според мен ще се реши от грешките на играчите. Няма да се изненадам, ако ЧМ ни отстрани с някой случаен гол. Дори и да им отбележим, като им гледах някои мачове въобще не се стряскат.
Топузаков и Букарев също много добре познават Гонзо. И той няма с какво да ги изненада.
Хубавото е,че този сезон "случайни голове" не ни вкарват. Засега,поне...
А никога не е късно да решат да се дънят нашите. Аз си мисля, че мача ще свърши в редовното време.
Павел Панов: Не смеехме да излезем от съблекалнята от срам, че ни би “Реал” (М)
- metodito
- Контакти:
blue avalanche написа:Топузаков и Букарев също много добре познават Гонзо. И той няма с какво да ги изненада.
...

Абе, много харесвах Топчо като футболист, ама двамата с Асенчо да си съберат мозъците пак не правят един мозък. Гледали те как се прави отстрани и сега щели и те. Дева малоумниците. Нали го пробваха за тренер Топчо. Ами Буки? Кво направи в Славия? Тея очила ги носи, за да изглежда умен. Не, че Гонзо е Трапатони, ама в сравнение с Ели и Асенчо е.
Последна промяна от metodito на 25 окт 2016 07:56, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
eelche написа:Ако е вярно,че оня тъпунгер Гугутката заедно с неговите подопечни са влизали в съблекалнята на полувремето,е**м ти и шефове и директори!
Както някой правилно отбеляза тук, за първи път от години имахме нещо като отбор и колкото и да не ви се иска,бяхме единни.Е,човека,който мразихте си отиде.Едва ли и ще чуем някъде нещо за него повече.Сега спокойно може да започнем да разрушим изграденото и да почнем поредният нулев сезон начело с фигури като Ники Ди Матео,Илиан Илиев,Николай Костов и всякакви подобни недоразумения.Просто е въпрос на време!
След вчера и тия циркове какво значение има този мач? 1-Х-2 все тая...И да загубим,Русев ще пусне пак някоя декларация.За мен целият този цирк вчера се разигра с негово съдействие и разрешение.Знам само,че лека полека ще се загуби тази инерция,ще почнат да се губят точки.
Лека вечер!
Аз продължавам да си бия шамари да се събудя. Първо треньорът, който знаех, че ще ни изведе начело дойде, а след това, когато ни изведе там, където заслужавахме, го изгониха. И тук във форума... все едно съм в някакъв зомби филм. Изведнъж нормални някакви хора обезумяха, зъркелите им кръвясаха. Почнаха да говорят като някакви имбецили. Ами,

Морето ще ги опраскаме, но след това вече няма да има инерция. Трябва ни треньор още преди Нова година!
-
Сериозен бой ще им дръпнем на тези. Неприятен отбор са,но стократно по-неприятни са няколкото им фена драскащи из форума им . Искам да видя муцуните на няколко от тях ,след като ги плеснем утре. Последните 5-6 мача им вкарахме към 27 гола и прoгнозата ми e 3-0.
Последна промяна от forever bluet на 25 окт 2016 20:21, променено общо 1 път.
Членестоногите са примитивни създания
Откакто оригиналното ЦСКА си купи купата миналия сезон.Нещо не съм много ентусиазиран за този турнир вече...
-
Тези от морето,напълниха гащите. Из форума им се вихри един рев,кой бил Съдията и как щял да ни даде 10-на дузпи
. След мача ,като ги нашамариме пак ще се изпокрият и след 2-3 дни ще започнат да реват,как съдията при 3-0 за Левски не им е дал някакъв си тъч
. На 5-я ден един от тримата им фена във Форума ще започне да прави анализи и да обяснява кой е трябвало да играе и кой не. Преди мача за Шампионата, още ще им държи влага от загубата за Купата и ще скимтят как техните се насирали още на табелата на София
! Затова бой и по живо по здраво
! Само Левски!

Членестоногите са примитивни създания
Жалко, че май ще вали утре привечер
повече от 1000 човека едва ли ще се излъжем да кесаме в дъжда

Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!