metodito написа:korteneca написа:Player написа:Те нашите се чупят и в тренировки и в почивки дори. Ако ще треперите за това, няма да имате миг спокойствие. Винаги има риск от контузии в един мач, но това не значи, че трябва да спираме контролите.
Този сезон сме особено чупливи. И все пак дано няма контизени.
Бе от години е колега. И аз не знам да не е нешо медицинския ни екип..Значи не знам един и същи екип ли е от години, но Гонзо, Гаджев, Пламен Илиев, Де Нойер колко беше в лазарета, Дидо, Рисп дошъл контузен бил, де са гледали..., Карвальо имал хронична контузия (пък вкарваше човека), не знам вече колко станаха... Сега перуанчето седи и не може да излезе.
Слаб медицински екип. Преди време на един лагер в Турция докараха бразилец от Сантос. СТР и журналята започнаха хвалбите. Наско ги попари с две приказки. Каза да го изпратят в турска болница за пълни изследвания, тъй като цените на футболисти от този отбор започват от 5 млн. долара. Излезе прав. Показа и класа. А тя не е само на терена, тя е и в мисленето, в начина на подбор на играчите. Има още да се работи към по- добро на всички нива в Левски.