sin4ec написа:Така де, дорде е още пресно впечатлението от път и пиене...после си лягаме да поспим малко.
Словения. Видях я преди десетина години, когато играхме с Публикум. Дръпнали са яко напред, то май само ние рием назад, но товва е друга тема...
Притесненията. Както споделих в темата за мача, тръгнах натам със свито сърце. Но притесненията ми свършиха( подпомогнати може би от половинка Финландия) в момента на излизането на нашите на терена. Начинът им на стъпване, поведението им излъчваше увереност и самочувствие. Просто тези играчи хвърлиха много труд в последните месеци и са научени. Играта им го доказа.
Плюнките. Разни драскачи убеждаваха публиката, че Левски е много слаб отбор, не могат два паса да си подадат и ще паднат с разгром в Марибор. Големи анализи и писания бяха. Някои определено си бяха и подготвили унищожителните статии за след погрома, но ще се наложи да почакат.
Противникът. Марибор е отбор малко над нашата черга. Разликата е, че са обиграни и опитни и това ще си проличи на Герена. Не искам да съм лош пророк, но шансовете ни да ги отстраним са около 30%. Треньорът им не е глупак и явно не се е осведомявал за нас от писанията на гореспоменатите, нито пък е гледал мачовете с Локо Пд и Славия...
Треньорът. Не го харесвам, но това е без значение. С оглед ситуацията мачът бе изигран и воден правилно. Липсата на Деса лишава тима от сериозен потенциал в атака, дано е здрав за реванша. Това е играчът, който може да даде разликата, дори с един пробив и фаул срещу него.
Играчите. Това не е потенциалът им. Могат много повече. Но да им се сърдим за това в първи официален мач, при това гости за ЕКТ, би било несериозно. В тези турнири е важен резултатът, а те постигнаха нелош такъв.
Публиката. Ами нашата си публика. За играчите беше важно да имат сериозна подкрепа и я получиха. Хубавото е, че не се насрахме с някоя простотия там( поне аз не съм чул). Е, че някой се изпикал от моста в реката-голям праз. Не всеки ден се ходи в чужбина и се пикае в голяма река...
Пътят и пиенето. С хубава машина и двама шофьори-12 часа. С рейсовете е тегаво, сигур до довечера ще се влачат. Една бутилка водка е таман.
Като цяло-прилично. Дано имаме възможност таз година да идем още някъде. На някой лазурен бряг да се изпикаем, примерно. За таз цел обаче на реванша трябва да бутнем едно здраво рамо.