Мариборски размисли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Мариборски размисли

Мнениеот sin4ec » 15 юли 2016 21:15

ralka_levskarka написа:А, бе, къде не е лошо. Не ми се търси в момента, как се обяснява, че Левски не заслужавали да ги гледал той и неговите приятели, а бе, алоооо.. да не плащаш пари на Левски. Ама сега ги бил гледал, мача бил скучен, ма никой не те е питал, бе. Виж, ако бяхме паднали едно 3,4:0 мача щеше да е много интересен, нали, темата също. Не мога да ги дишам такива, филмите са, за да се гледат, а не, за да се вкарват в тях.

Голям праз. Боли те оная работа кво се обеснява. Те от припознавания и врътки не знаят на джамия ли да се кланят, или на Синагога, може и на Кали. Кали маааааа! Кали маааа, шатадей-бух за циците! ББПП, пък стана Г-н Борисов, минети му въртят ежедневно...заеби!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

progres1986
Контакти:

Мнениеот progres1986 » 15 юли 2016 21:18

dreben23 написа:Скучен ми беше този мач за гледане, нивото на двата отбора не помръдна през целия мач. Прогнозирам драми с продължения и дузпи на реванша. Шансовете са 50 на 50 според мен, защото Марибор ми се стори изобщо не както трябва. :cry: Много малко футбол имаше в този мач и го използвах главно да се навечерям. Е, не може да ме вини никой, все пак ЦСКА би Интер и то с категорично преимущество в мача, а вие ми се радувате на големио нулев хикс, ами и вторият мач е възможно да се повторят нещата. Просто, лоши, трябва да си набиете неща в главичките, че като правите злини, няма да има и кой знае колко поводи след това за радост. Ето, пак ще ви трепери под лъжичката, ама ви се пада де. Ще си треперите под лъжичката сами, защото никой друг нормален човек няма да ви подкрепи, а да видите какво е като некой се гаври с милото ти! Много се излагахте с измислени кампании и фейсбук каузи, че непрекъснато ще ви го казваме сега! :mrgreen: На всеки друг отбор бих пожелал успех на реванша, на вас никога пък и аз съм от Марибор тъй или иначе и ще си викам за моите идиоти! Жалко, че гредата не влезе, щеше да е якичко. Не мисля, че направихте кой знае какво интересно в този мач, ама и ние сме малко слабички де и резултатът е закономерен. Ще помисля маличко, ама по-скоро съм за дузпи в двойката и дано Марибор се класира напред! :)

Вреден23 ти си най-големият форумен идиот в България! Не ми отне много време да те класирам за супер идиот,сред идиотите и озлобените микренци,като teo,boaab,leski-който може би най-после е успял да дръпне спусъка и други подобни розови,пребоядисали се в оранжави п.....а.ЖАЛКИ СТЕ.ПРОДАДОХТЕ СЕ и ПРЕДАДОХТЕ клуба си както и ЖАЛКИЯТ бербатов предаде БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 15 юли 2016 22:51

За Словения се говорят хубави неща от години.

Моята прогноза е нелепо отпадане - или с късен техен гол за 1:1, или с дузпи. Дано да греша.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 юли 2016 22:57

sin4ec написа:
ralka_levskarka написа:А, бе, къде не е лошо. Не ми се търси в момента, как се обяснява, че Левски не заслужавали да ги гледал той и неговите приятели, а бе, алоооо.. да не плащаш пари на Левски. Ама сега ги бил гледал, мача бил скучен, ма никой не те е питал, бе. Виж, ако бяхме паднали едно 3,4:0 мача щеше да е много интересен, нали, темата също. Не мога да ги дишам такива, филмите са, за да се гледат, а не, за да се вкарват в тях.

Голям праз. Боли те оная работа кво се обеснява. Те от припознавания и врътки не знаят на джамия ли да се кланят, или на Синагога, може и на Кали. Кали маааааа! Кали маааа, шатадей-бух за циците! ББПП, пък стана Г-н Борисов, минети му въртят ежедневно...заеби!

Май забрави че Бойко Борисов п.....с,а следващата седмица "Благодарим Ви г-н Борисов" първи вие го направихте,явно къса Ви е паметта.Темата не е лоша явно като пишеш в ранните часове на деня ти се получава,но в по-късните нещо не си същия,дано да е само от бялото вино.Като знам колко коментари остави във форума на ЦСКА "загрижен" за нашето бъдеще сегашния ти коментар за ЦСКА ти показва същността,ако някой си заблудил от уж цесекарите че си много толерантен,моето мнение го знаеш.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 юли 2016 23:19

peliforewer написа:Май забрави че Бойко Борисов п.....с,а следващата седмица "Благодарим Ви г-н Борисов" първи вие го направихте,явно къса Ви е паметта.Темата не е лоша явно като пишеш в ранните часове на деня ти се получава,но в по-късните нещо не си същия,дано да е само от бялото вино.Като знам колко коментари остави във форума на ЦСКА "загрижен" за нашето бъдеще сегашния ти коментар за ЦСКА ти показва същността,ако някой си заблудил от уж цесекарите че си много толерантен,моето мнение го знаеш.

За разлика от солташаци като тебе, моето мнение винаги е било ясно. Признавам, в момента ми е трудно, поспах няколко часа-ма не стигат. Не ми се спи, под емоции съм, но винаги съм искал ЦСКА за противник, а не Литекс. Няма толерантност, има реалности. ЦСКА умира, а аз селско-мутренски кенеф за вечен съперник няма да припозная никога! Вие ако си го припознавате-ваш проблем, отнасяйте си го във подфорума, тук говорим за Марибор.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 15 юли 2016 23:55

Мнение на страничен наблюдател: Левски, като за началото на сезона, ме изненада много приятно с две неща: много добро разположение/групиране в защита още от централната зона и стабилно, пъргаво и умно разиграване при преход от защита в атака. За пръв път от много време насам инициираха атаки и с дълги пасове, засега с нисък коефициент на успеваемост, но се видя, че имат състезатели за такава игра като част от тактиката на отбора.
Не знам дали съм прав, но Левски ми се видя много по-солиден и интелигентен отбор от Марибор - може би защото не проумях идеята в играта на Марибор? Гредата на Товарес беше след единствената смислена атака на този отбор. А от някогашния Новакович е останал само един тласкач!
Левски следва да продължи! Има си стандартни положения, в които е по-опасен от Марибор, няма нужда да им оставя пространства и да бърза с гола, има и продължения, ако е нужно! Спокойно, левскари!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 16 юли 2016 17:37

sin4ec написа:Така де, дорде е още пресно впечатлението от път и пиене...после си лягаме да поспим малко.
Словения. Видях я преди десетина години, когато играхме с Публикум. Дръпнали са яко напред, то май само ние рием назад, но товва е друга тема...
Притесненията. Както споделих в темата за мача, тръгнах натам със свито сърце. Но притесненията ми свършиха( подпомогнати може би от половинка Финландия) в момента на излизането на нашите на терена. Начинът им на стъпване, поведението им излъчваше увереност и самочувствие. Просто тези играчи хвърлиха много труд в последните месеци и са научени. Играта им го доказа.
Плюнките. Разни драскачи убеждаваха публиката, че Левски е много слаб отбор, не могат два паса да си подадат и ще паднат с разгром в Марибор. Големи анализи и писания бяха. Някои определено си бяха и подготвили унищожителните статии за след погрома, но ще се наложи да почакат.
Противникът. Марибор е отбор малко над нашата черга. Разликата е, че са обиграни и опитни и това ще си проличи на Герена. Не искам да съм лош пророк, но шансовете ни да ги отстраним са около 30%. Треньорът им не е глупак и явно не се е осведомявал за нас от писанията на гореспоменатите, нито пък е гледал мачовете с Локо Пд и Славия...
Треньорът. Не го харесвам, но това е без значение. С оглед ситуацията мачът бе изигран и воден правилно. Липсата на Деса лишава тима от сериозен потенциал в атака, дано е здрав за реванша. Това е играчът, който може да даде разликата, дори с един пробив и фаул срещу него.
Играчите. Това не е потенциалът им. Могат много повече. Но да им се сърдим за това в първи официален мач, при това гости за ЕКТ, би било несериозно. В тези турнири е важен резултатът, а те постигнаха нелош такъв.
Публиката. Ами нашата си публика. За играчите беше важно да имат сериозна подкрепа и я получиха. Хубавото е, че не се насрахме с някоя простотия там( поне аз не съм чул). Е, че някой се изпикал от моста в реката-голям праз. Не всеки ден се ходи в чужбина и се пикае в голяма река... :)
Пътят и пиенето. С хубава машина и двама шофьори-12 часа. С рейсовете е тегаво, сигур до довечера ще се влачат. Една бутилка водка е таман.
Като цяло-прилично. Дано имаме възможност таз година да идем още някъде. На някой лазурен бряг да се изпикаем, примерно. За таз цел обаче на реванша трябва да бутнем едно здраво рамо.

:lol: "сини човече" ти ми понапълни душата с този, направо репортаж, от първо лице и присъствие!
Мачът ви, не съм го гледал, щото и вас съм отписал предварително, както Славия - гледах мача на Берое, на които възлагам някаква надежда за продължаване напред...
Но това, с изпикаването...е, ако искаш ще ме прощаваш, ама то, вашето, все на изпикаване в някоя река е - примерно в река Иритиш ;)...
Но най-лошото е, че после се давите в същата река, в която пикаете!!! ;)
Та виж там...не е добра идеята с пикаенето ;)....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 17 юли 2016 21:33

bobo_13 написа:
dreben23 написа:Скучен ми беше този мач за гледане, нивото на двата отбора не помръдна през целия мач. Прогнозирам драми с продължения и дузпи на реванша. Шансовете са 50 на 50 според мен, защото Марибор ми се стори изобщо не както трябва. :cry: Много малко футбол имаше в този мач и го използвах главно да се навечерям. Е, не може да ме вини никой, все пак ЦСКА би Интер и то с категорично преимущество в мача, а вие ми се радувате на големио нулев хикс, ами и вторият мач е възможно да се повторят нещата. Просто, лоши, трябва да си набиете неща в главичките, че като правите злини, няма да има и кой знае колко поводи след това за радост. Ето, пак ще ви трепери под лъжичката, ама ви се пада де. Ще си треперите под лъжичката сами, защото никой друг нормален човек няма да ви подкрепи, а да видите какво е като некой се гаври с милото ти! Много се излагахте с измислени кампании и фейсбук каузи, че непрекъснато ще ви го казваме сега! :mrgreen: На всеки друг отбор бих пожелал успех на реванша, на вас никога пък и аз съм от Марибор тъй или иначе и ще си викам за моите идиоти! Жалко, че гредата не влезе, щеше да е якичко. Не мисля, че направихте кой знае какво интересно в този мач, ама и ние сме малко слабички де и резултатът е закономерен. Ще помисля маличко, ама по-скоро съм за дузпи в двойката и дано Марибор се класира напред! :)

Хахаха, те играчите на Интер още по плажовете, сутринта и на обед Манчини направил 2 изтощителни тренировки, ти какво си очаквал. Манчини го каза още преди мача, че играчите още тренират за сила и не им се играе, а и те са само на 10-ина дни тренировки и то без голяма част от зведзите си-титуляри като Перишич, Брозович, Едер и т.н. Все пак само преди 5 дена направиха равен с някакъв напълно аматьорски италиански отбор :) Иначе колкото до ЦСКА-София...то тичпично за Литекс, всяко лято бие някой гранд, а в първенството дава фира, подобно на Арсенал.

колкото до Левски....мъка, голяма мъка. Евала за публиката(нищо, че Марибор са виолетови ). Но типично за отборите на Любко, отзад бетон, напред каквото стане. Дано имат шан на Герена и продължат. Успех на Левски!

@dreben23 Даже не си знаеш отбора, който си припознал и как се казва. казва се ЦСКА ТИРЕ София....научете го най-накрая, то първенството ще почне вие още не заете името му.

bobo_13, много си надценил интелигентността на dreben23. Там схемата стана повече от сложна- опити за делене, обединяване, припознаване, фалиране, оздравяване и какво ли още не. Средноинтелигентен човек ще се затрудни. Ти очакваш тази какофония да е ясна на човек не можещ да различи контрола от европейска квалификация. Относно Левски- този беше единствения правилен начин да се справим с наличния състав с добре организиран средноевропейски отбор. Само офанзивната част от играта на Венци куцаше(нещо което личи напоследък, особено след като се заговори за негова алтернатива), но пък в дефанзивен план беше безупречен. Очаквам трудна и сладка победа в четвъртък.

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 18 юли 2016 02:52

kiril.a.d написа:Мачът ви, не съм го гледал, щото и вас съм отписал предварително, както Славия - гледах мача на Берое, на които възлагам някаква надежда за продължаване напред...

Точно на Берое ли възлагаш надежди? Откъде им хрумна на всички, че марулите могат да играят успешно в Европа? Добре че в първия кръг се падат с някакви (полу)аматьори, че да могат да вземат някоя победа. Обикновено стигат максимум до втори кръг. И сега не очаквам да е по-различно, ХИК ще си вземат спокойно реванша. Това не го казвам от омраза, това е самата истина. Дано все пак този път да греша и всички български отбори да продължат напред, барем вдигнем малко мизерния коефициент на страната, колкото и да им се иска на злобните припознавачи да отпаднем.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 23 юли 2016 10:53

Дайте да казваме нещата с истинските им имена. Левски се издъни срещу един много слаб Марибор. Първото полувреме си мислех, че сините могат да бият спокойно с два-три гола. Словенците имаха една атака, с греда и завършила с дузпа. Късмет, че не беше показан червен картон за каратето на Пиргов. Лошо впечатление ми направи, че след изравняването Левски нямаше сили дори за стихиен натиск.35 годишния Минев тичаше най-много. Как да вкараш гол, като нападателитети са се скрили. Венци е добър,но никога не е бил решаващ футболист. Адениджи все още си остава загатка, а Деса е прав да се сърди. Нали го взеха за титуляр, как да блесне за 7-8 минути. Така се лепят етикети, че този не става, онзи е слаб и публикатасе настройва отрицателно. Сега остава да видим, как ще развие новата А група. За първи път има няколко стабилни отбора и Лудогорец няма да бъде сам в борбата за титлата.

Върни се в “Левски”