Бойкот на дербито с фалшивото ЦСКА

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Бойкот на дербито с фалшивото ЦСКА

Мнениеот CTAHKO » 14 юли 2016 11:54

korteneca написа:Какво дерби? Ние дерби с Литекс не сме имали никога. Очакват ни едни най-обикновени мачове с Литекс както е било винаги в последните 20 години. Последния път Литекс избягаха от терена за да се преименуват. Не виждам какви 6 поредни за Литекс се въртят в празните припознавачески глави. :)

Моля, моля, говори за Чавдар Етрополе, не за Литекс :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 14 юли 2016 11:56

-Вие сте първият демократично избран президент на „Левски“. През 1991 г. за кратко се създаде почти същата ситуация, както сега е в ЦСКА. Изведнъж цъфнаха два „Левски“ – вашият и този на Томас Лафчис „Левски“ 1914“. Как ви изтласка Лафчис навремето? Спомням си, че той беше първият човек, който публично обяви премия за победа на „Левски” над финала за Купата на България над „Ботев” през 1991 г.
-Прав сте. Точно така беше. Бяхме конкуренти с него. Аз изобщо не го познавах лично до този момент. Заминах за финала с автобуса, с феновете.

Много ме
обичаха
хората,

имаха ми доверие. В спора за президентския пост фенклубът категорично застана на моя страна и оспорваше легитимността на Томас Лафчис. Насрочени бяха избори в сградата на „Съюза на слепите” на улица „Парчевич”. Тогава дойдоха барети да пазят Томето от гнева на ултрасите. Появиха се два клуба. Те регистрираха тогава „Левски” 1914”, а нашият се казваше просто „Левски”. Оказа се, че никога нашият любим клуб не е бил регистриран. От 1937 г. до 1991 г. сме били нелегитимни един вид. С идването на 9 септември 1944 г. клубът е заличен на практика. Всичко е било една юридическа вандалщина. Ние изпреварихме хората на Лафчис с нашата регистрация, те се появиха после като контрапункт. Но аз реших да се оттегля, защото покрай мен имаше доста хора, които искаха слава, публичност. Като Пешо Кучето например, който патентова клубната емблема и после дълги години се съдеше с Батков. Съдебната сага продължи прекалено много. Емблемата не може да принадлежи на един човек или на група от хора. Аз не исках да има боричкания, да всявам разнобой между левскарите. Моментално се оттеглих. Заявих, че „Левски“ не е бакалница или бензиностанция, за да бъде бизнес субект. После се оказа, че ходът ми е бил правилен. При Лафчис тимът тръгна, дори и в безпарични времена сме били кандидати за титлата.
http://www.blitz.bg/sport/intervyu/zlat ... 29082.html

Много ми е хубаво как реват левскарите, щом те бучат и ги боде жестоко значи всичко е наред.
само едно ще ви кажа за първи път пиша във вашия форум е така от кеф и сигурно за последен. Много ме кефи как всички вие седите и обсъждате моя отбор, вижда се интересувате се живо какво става в най големия клуб. За разлика от вас аз даже нз са кой ви е треньор, собственик, директор и тн просто щото ГРАМ не ме интересувате. Нз кога играете нз с кой и така е било и така ще бъде. Безразлични сте ми ако искате в 10 тия кръг си мислете че играете със сборен отбор на Марс, ше го преместя в десния крачол докато си поркам и си празнувам поредната победа над абоната.
Поздрави, кажете муууу!!!

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 14 юли 2016 11:58

Вместо да си гледат обора и как да не паднат довечера те с ЦСКА (пак) се занимават :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от sixtynine на 14 юли 2016 12:02, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 14 юли 2016 12:01

zaleza1234 написа:-Вие сте първият демократично избран президент на „Левски“. През 1991 г. за кратко се създаде почти същата ситуация, както сега е в ЦСКА. Изведнъж цъфнаха два „Левски“ – вашият и този на Томас Лафчис „Левски“ 1914“. Как ви изтласка Лафчис навремето? Спомням си, че той беше първият човек, който публично обяви премия за победа на „Левски” над финала за Купата на България над „Ботев” през 1991 г.
-Прав сте. Точно така беше. Бяхме конкуренти с него. Аз изобщо не го познавах лично до този момент. Заминах за финала с автобуса, с феновете.

Много ме
обичаха
хората,

имаха ми доверие. В спора за президентския пост фенклубът категорично застана на моя страна и оспорваше легитимността на Томас Лафчис. Насрочени бяха избори в сградата на „Съюза на слепите” на улица „Парчевич”. Тогава дойдоха барети да пазят Томето от гнева на ултрасите. Появиха се два клуба. Те регистрираха тогава „Левски” 1914”, а нашият се казваше просто „Левски”. Оказа се, че никога нашият любим клуб не е бил регистриран. От 1937 г. до 1991 г. сме били нелегитимни един вид. С идването на 9 септември 1944 г. клубът е заличен на практика. Всичко е било една юридическа вандалщина. Ние изпреварихме хората на Лафчис с нашата регистрация, те се появиха после като контрапункт. Но аз реших да се оттегля, защото покрай мен имаше доста хора, които искаха слава, публичност. Като Пешо Кучето например, който патентова клубната емблема и после дълги години се съдеше с Батков. Съдебната сага продължи прекалено много. Емблемата не може да принадлежи на един човек или на група от хора. Аз не исках да има боричкания, да всявам разнобой между левскарите. Моментално се оттеглих. Заявих, че „Левски“ не е бакалница или бензиностанция, за да бъде бизнес субект. После се оказа, че ходът ми е бил правилен. При Лафчис тимът тръгна, дори и в безпарични времена сме били кандидати за титлата.
http://www.blitz.bg/sport/intervyu/zlat ... 29082.html

Много ми е хубаво как реват левскарите, щом те бучат и ги боде жестоко значи всичко е наред.
само едно ще ви кажа за първи път пиша във вашия форум е така от кеф и сигурно за последен. Много ме кефи как всички вие седите и обсъждате моя отбор, вижда се интересувате се живо какво става в най големия клуб. За разлика от вас аз даже нз са кой ви е треньор, собственик, директор и тн просто щото ГРАМ не ме интересувате. Нз кога играете нз с кой и така е било и така ще бъде. Безразлични сте ми ако искате в 10 тия кръг си мислете че играете със сборен отбор на Марс, ше го преместя в десния крачол докато си поркам и си празнувам поредната победа над абоната.
Поздрави, кажете муууу!!!

Имаш як НИКнейм , можеше да го докараш до 7 , но вече не е нужно , рекордната ни победата над литекс е 6:2 ;)
Последна промяна от saffron на 14 юли 2016 12:03, променено общо 1 път.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 14 юли 2016 12:03

Бойкоти, подигравки и бъзици - всичко това ще е до време.. Даже до първия гол в дербито, според мен! Няма как - отначало сектор Б ще си вика ''умрете, селяни'' и прочие лозунги, но когато цял сектор Г ти пее ''няма титла, няма купа, само синя тишина'' и резултата е примерно 1:0 за ЦСКА, първоначално подето от един, после двама, трима и тн, докато целия син сектор не запее любимото си ''бий чорбата по главата''.. :lol: И ето припознаването от страна на сините ще е факт, пък който иска да си бойкотира, да не ходи на стадиона и тн :mrgreen: След 2-3 години всичко това ще бъде забравено ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: zaleza1234

Мнениеот Странджата » 14 юли 2016 12:03

А това, което си написал, бълнуване на болен мозък ли е или е твое. Ако е първото, значи написаното е,за да ти сложат правилната диагноза, ако е второто - вече си я имаш.

Потребителски аватар
6poredni
Контакти:

Мнениеот 6poredni » 14 юли 2016 12:04

Ми бойкотирате го хахах то и без това в последните ни мачове ви размазвахме като публика няма да има много голяма разлика.Да не мислите че ще е по малко приятно да ви го сложим за 7 пореден път като не дойдете или като пускате бъзици за Литекс,всъщност колкото повече ревете толкова по добре, кучето си лае кервана си върви :twisted:

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 14 юли 2016 12:05

Левски е с положителен баланс и с ЦСКА и с Литекс!Какво ви дава основание да се надявате ,че Левски ще да се затрудни с който и да е от тях?Побеждавани са и едните и другите и пак ще ги побеждават.Да не си въобразявате ,че ЦСКА-София е по-добър отбор от бившия Литекс,който, прочее ,беше един твърде приличен отбор,но ГГ го съсипа най- безотговорно и безразсъдно! Истинските левскари подкрепят истинските цесекари/сега ще се види колко съвместими са понятията цесекар и достойнство!!!/

fullmoon
Контакти:

Мнениеот fullmoon » 14 юли 2016 12:08

"Литекс не е ЦСКА" - точно такъв надпис трябва да има на стадиона във всеки мач за да се напомня на хората, а не да се правим на ударени и да смитаме истината под килима.
"This british homosexual broke the game" - един Великан.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 14 юли 2016 12:09

Призовавам левскарите , да не играят мачовете си с този мутант , защото ще е унижение за тях!

Върни се в “Левски”