Синята управа обърка конците отвсякъде

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Синята управа обърка конците отвсякъде

Мнениеот Red_Neck » 30 май 2016 08:34

sin4ec написа:Литекс, това ми е ясно, но като се поръчва музика-да се прави като хората, а не по пеераски начин!
Козел, мерси за хубавите думи, но и аз пиша понякога глупости! :) За жалост, не и в този случай... :(

А КОЙ поръчва музиката в Левски?
Не започнаха ли проблемите именно с това?
Собственикът се крие зад 3-ма "акционери", те се крият зад УС, ИД също се крие зад УС, който на всичкото отгоре е ..... работещ ;)
Прекрасен пример за групова безотговорност.

Имам странното чувство, че ТКБ ще го търсите .... той поне даваше вид, че му пука!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 30 май 2016 08:48

За Гонзо съм си казал мнението мнооого отдавна-колкото по-скоро си тръгне, толкоз по-добре!!!
За Петрович...не ми е сред любимците, но само след два мача без никаква мотивация да се вадят генерални изводи е несериозно!
Сираков...според мен трябва да си гледа здравето далеч от Герена, но като се появят някакви пари и той се присламчва веднага.
За обръщалките и фишовете-дано да не е тази причината за "странните" резултати, но... :( :( :(
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 30 май 2016 09:29

Играчите не играят срещу треньора а управата реди мачовете в тото схеми, май само ти не си го разбрал. Нали знаеш че сега ще се гласува бюджета до ден два и едни трима хора трябва да извадат по милион, да не мислиш че ще го извадят от джоба си???? Заложиха на трите мача с Локо Пд, Славия и Берое и сега са спокойни.

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 30 май 2016 09:41

Тримата глупаци акционери осират нещата. И хайде по-леко с поръчките и музиката. Тези тримата колко пари са дали за Левски? На Гонзо грешката му е че разреши да му се крият зад гърба и не си тръгна със СС. А крадливия Раев играе с Тонев, ако се издъним в ЕКТ още юли Раев ще цъфне на Герена.
И нови трансфери. Раев ако имаше топки щеше да скочи на дрогите когато съблякоха Петев. Другия вариант е да е бил в играта. Лошото че Тонефффф
върти политическите игрички в Левски, а това не вещае нищо хубаво

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 30 май 2016 09:55

Tatone написа:Gonzo е доста глупав, прост човек, без видими перспективи да поумнее! Стоев е доста смешен чичко, който може би има добри тактически виждания но е скапан мотиватор. Gonzo откакто работи в Левски, различно нещо от футболист, съсипва отбора. Той се изпокара с всички, бе изключение Левскари. Помните ли как се държа с Борето преди години. И сега продължава. Gonzo не заслужава да го защитават, защото не е направил нищо. Това тъпо момче си мисли че е голямата работа обаче е много далече от голямата работа. Той е един прост, невъзпитан, некадърен човек с безкрайно голямо нереално самочувствие. Бил свършил мръсната работа в Левски. Така е. Уби отборът. И като треньор и после и като директор. НЕ става Gonzo.

А иначе, Левски ще живее, въпреки този некадърен човек, опитващ се да изкара още малко там където истинските Левскари не го искат. Ще изчакаме Gonzo, ще изчакаме още една година. Една година в поредицата от многото. Свикнахме нищо да не печелим с тебе Gonzo, затова още една година няма да е проблем. След това въпреки че си лъжец и лицемер очакваме да си вземеш куфарчето и да се изметеш от любимият Левски. Нали ни обеща. Нали си мъж.

Tatone, да си умен и талантлив е дар божи. Човек не може да стане по- талантлив или по- умен с годините. Може да стане по- опитен, но това е друго нещо. Все едно да се научиш да пееш. Или можеш да пееш, или не можеш. Така че, не чакай въпросното лице да поумнее. Запомни от мен, че има разлика между прост и простак. Но когато е и двете става страшно. Особено за подчинените му и всички в кръг около него. Демонстрацията на самочувствие всъщност е липса на самочувствие. Инатът му не е твърдост на характера, а говори за липса на идеи. Ниската му квалификация се отразява на работата му. Индикация за работата му е посещаемостта на "сульовците и пульовците" на трибуните. Това в кавичките е негов израз. Ти сам правилно го определи като "прост, невъзпитан, некадърен човек с безкрайно голямо нереално самочувствие." Той си мисли, че като спечели някакви пари от стотиците трансфери, а напоследък и от тото, и е станал голямата работа. Понеже е доказан глупацитет който се е хванал на хорото с играчи, познай на края кой ще се окаже с гривни на ръцете. " Бил свършил мръсната работа в Левски. Така е." Да! Мръсната работа се върши от мръсник. Ред на организираните привърженици, нали ужким участвуват в управлението вече, да подемат инициативата за отстраняване на този вреден цирей от Левски. Преди години един наш велик актьор изпя: "Всяко малко гущерче иска да стане голям крокодил. Но не всяко може да плува!"

ico46

Мнениеот ico46 » 30 май 2016 10:11

и кво като се върне раев .ще процъфти ме ли бе ,или мъри ,който пет пъти отказва да се върне ,аре стига сте плюли ,ами си подържайте отбора ,кой не му харесва да стане от новия хибрид.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 май 2016 10:16

Captain Stottlemeyer написа:Синчец, до голяма степен съм съгласен с написаното от теб, а "Литекс" (според мен) е на 100 % прав. Тогава какво правим!? ... :roll: 8-) Ясно е, че с писане във форума няма да направим нищо. Може ли (и дали ще иска) някой от журналистите да ни подкрепи - те са сила. На какво мнение са Томислав Русев и останалите "сини" журналисти? В момента мисля на глас и сигурно пиша несвързани неща, дори глупости, но аз не знам какво може да се направи в случая...за съжаление!
П.П. Както и да е, утрото е по-мъдро от вечерта. Надявам се, че темата ще доживее до сутринта...Лека нощ на всички. :)

Какво правим? Не знам. Но при всички случаи няма смисъл да се преструваме, че единството и доверието ги има. В предни години пак е имало несъгласни с това или онова решение( пример-Йоканович), но сме премълчавали в името на отбора и единството. Този път няма да стане.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 30 май 2016 10:37

Има си една поговорка-"Рибата се вмирисва от към главата"...Във вашият случай си е баш откъм главата...Само че главата, не е нито инженера,нито човека с другите начини....Нагоре е....
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 30 май 2016 10:50

Няма значение дали се е вмирисало над главата или под нея когато Тонев и УС изпълниха много важна цел като купиха "гласа" на феновете. Преди години НКП и останалите за най-малко се събираха да търсят сметка. Сега само се мълчи и се съгласяват с всичко, което им кажат. Точно заради това се получава това разделение на феновете. ;)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 30 май 2016 10:56

От години нещата в Левски не вървят. Батков беше бушонът - изгърмя, но обещаната промяна в стила на общуването с привържениците не се случи. Все още привърженик е заместено от фен, а публика - от агитка. Според мене това е една от началните точки, от които трябва да се започне. Докато не се обединим върху основата на познаването и признаването на моралните приоритети на Левски, няма да дочакаме промяна и по върховете.
Не знам за програмата на Гонзо доколко е реалност и доколко е изпълнима, но според мене най-напред е необходима системна промяна в отношението на клуба към привържениците, за да се върнат на стадиона. Гледали сме и по-жален Левски, били сме и в по-страшни кризи, но не сме били така объркани заради загърбването ни от ръководството.
Моят призив е - така нареченият Тръст и разните агитки със свои представители най-сетне да седнат и да измислят онова, което за нас е полезно, а не онзи обидно-смехотворен "рицарски" договор, като се бият с другите, да не им режат детеродните органи.
Отношение към история и традиции, взаимоотношенията с другите клубове в името на нормалното гледане на мачове по други стадиони, нова култура на подкрепата на отбора - това са нещата, засега постижими с нашите възмопжности.
Колкото до ръководството - един такъв подход не може да не го постави под натиск. Не обсъждам Гонзо, но той е лице на Левски - не е достатъчно да си бил голмайстор, за да си лицеприятен и уважаван като знакова фигура. Като ще си говорим за футбола като бизнес, да помислим и за това - кой привлича симпатии с нелицеприятен изглед. За другото да не говорим - не е единственият, който не може да гивори убедително - така, както се полага на лице на Левски, но точно затова е необходимо да си даде сметка, че в условията на жестока битка липсите не са извинителни.
Колкото до последните мачове - дали са продадени не знам, но повече ме дразни фактът, че ако са били отписани, това не беше огласено, ако пък не са били - защо няма коментар ...Състоянието на футболистите и на първенството в последните 4-5 кръга го направи безинтересно. Смениха Стоев - защо не казаха, че го сменят сега, защото от сега започва подготовката с нов треньор - и да стане на всиюки ясно, че се играят контроли. А не постфактум да търсим аргументи - и то привържениците, а не ръководството, за да оборваме унизителни хипотези. И заради това ръководство те не са отхвърлени още ...

Върни се в “Левски”