Трудни съперници за Левски в ЛЕ

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Трудни съперници за Левски в ЛЕ

Мнениеот damyanov1963 » 26 май 2016 18:11

Вал написа:Може ли да срещнете Берое?

Чак на финала колега, не бързай :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 май 2016 18:17

damyanov1963 написа:
Вал написа:Може ли да срещнете Берое?

Чак на финала колега, не бързай :)

...само че на нашето клетаво първенство... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 май 2016 18:21

dreben23 написа:...Аз български отбор докато не се завърне ЦСКА съм си казал, че няма да гледам. Но на някои от евентуалните ви съперници ще му гледам мача със сигурност. Е, вече ако някой наш отбор пробие в групите, ще видя как ще го измисля ама има начини за всичко. Но наказания ще има за българските отбори и няма да присъстват в ефира мой. Аз си държа на думата и не правя много компромиси като съм установил, че българските отбори са си позволявали известни гаври, за да стигнат един къде си и еди кога си. Айде, късметче, ама е добре да знаете отсега, че мои приятели в червена общност ще игнорират българско участие в евротурнири. Няма да ви лъжем изобщо. :)

Няма да спя и ще мокря възглавницата цяла нощ, защото някакъв смолянски компир се срамува от "Родопа"-Смолян, а и от българските отбори, та за по-голям авторитет се е писал и "артилерист"... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 май 2016 18:23

Шахтьор Солигорск и АЕК Ларнака са преодолими .

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 май 2016 18:32

Ако си избегнат наистина силните тимове като Спарта, Аустрия Виена и т.н. има сили срещу абсолютно всеки един отбор на нашето ниво. Порожителното е, че няма никакви очаквания от феновете и каквото и да се направи ще е бонус. Друг положителен момент е, че Левски няма да бъде фаворит, а ако онзи ракиджийник ни е треньор дотогава може да.му.просветне нещо и да отстраним един съперник. Едно мачле с Партизан няма да е никак лошо.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 26 май 2016 18:42

Изглежда на много от нас ни се иска вече да сме предишните, но засега само сме оцелелите. Да покажем дух и игра - повече, отколкото противникът нипозволи, пък каквото сабя покаже, и честта, майко , левскарска.
Лично аз не храня големи надежди, защото тази година имаше мачове, които ни зарадваха, но имаше и такива, които ни засрамиха ... И както се казва - всяко зло за добро - като ни елеминират, ще елиминират Гонзо, но за съжаление не и тези, които са над него. Не смятам, че техният най-голям недостатък е начинът, по който управляват, най-големият им недостатък, че с морала си ни слагат на една нога с другите ...

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 26 май 2016 19:02

bilyaletdinov написа:Ако си избегнат наистина силните тимове като Спарта, Аустрия Виена и т.н. има сили срещу абсолютно всеки един отбор на нашето ниво. Порожителното е, че няма никакви очаквания от феновете и каквото и да се направи ще е бонус. Друг положителен момент е, че Левски няма да бъде фаворит, а ако онзи ракиджийник ни е треньор дотогава може да.му.просветне нещо и да отстраним един съперник. Едно мачле с Партизан няма да е никак лошо.

Славия Прага колега,Спарта играят в ШЛ.Иначе като гледам има доста тегави отбори и такива,които може да отстраните.Всичко е късмет при жребия.
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 26 май 2016 19:13

Странджата написа:Изглежда на много от нас ни се иска вече да сме предишните, но засега само сме оцелелите. Да покажем дух и игра - повече, отколкото противникът нипозволи, пък каквото сабя покаже, и честта, майко , левскарска.
Лично аз не храня големи надежди, защото тази година имаше мачове, които ни зарадваха, но имаше и такива, които ни засрамиха ... И както се казва - всяко зло за добро - като ни елеминират, ще елиминират Гонзо, но за съжаление не и тези, които са над него. Не смятам, че техният най-голям недостатък е начинът, по който управляват, най-големият им недостатък, че с морала си ни слагат на една нога с другите ...

По точно не можа да го кажеш:" с морала си ни слагат на една нога с другите... ".За това става дума.Левски е преди всичко морал.
Мойте уважения!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 26 май 2016 19:15

trokadero_ написа:Гонзо да му мисли - ''перфектният специалист'' :lol: :)

Много сложно си го написал. Инженера не може да те разбере! По просто казано - перфектния спец-аналист !

Върни се в “Левски”