Пирин1922 (Благоевград)-Левски (София)|0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Пирин1922 (Благоевград)-Левски (София)|15.05.2016г. 20:3

Мнениеот Player » 14 май 2016 10:56

Бихме Монтата и ще е редно да бием и Пирин. Иначе ще има още съмнения и за схеми и за тото. Както ще е редно другия мач да загубим от Славия. Ако Стоев е поне малко мъж, трябва да покаже какво може като треньор, сега повече от всякога и да натрие носовете на шефовете ни. Трябва и футболистите ни да се раздадат за него. Аз ако съм на него или на някой от футболистите, че направя така, че да съжаляват УС за решението си. Време е да видим двама в атака, поне за 15 минути заедно. Ако и в този мач излезе за да не загуби и с късмет да бие, значи си заслужава напълно съдбата.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 14 май 2016 11:32

Player написа:Бихме Монтата и ще е редно да бием и Пирин. Иначе ще има още съмнения и за схеми и за тото. Както ще е редно другия мач да загубим от Славия. Ако Стоев е поне малко мъж, трябва да покаже какво може като треньор, сега повече от всякога и да натрие носовете на шефовете ни. Трябва и футболистите ни да се раздадат за него. Аз ако съм на него или на някой от футболистите, че направя така, че да съжаляват УС за решението си. Време е да видим двама в атака, поне за 15 минути заедно. Ако и в този мач излезе за да не загуби и с късмет да бие, значи си заслужава напълно съдбата.

Дори с 15:0 да бием Пирин няма да е от голямо значение. Какво има да показва Стоев? Той когато трябваше да покаже на всички се направи на велик, че няма пред кого да се доказва. 50% от глава му я изядоха подобни изказвания и разни там сравнения и оправдания. Другите 50% са резултатие и играта. Малко е закъснял с натриването на носове. Това трябваше да го направи след предния УС когато му поставиха ултиматум.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 май 2016 11:47

Двойка. Прохазка няма да е на бека (случайно?). И един мач не започна с Аденидже. Дай да го видим да почне мача.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 14 май 2016 11:55

korteneca написа:
Player написа:Бихме Монтата и ще е редно да бием и Пирин. Иначе ще има още съмнения и за схеми и за тото. Както ще е редно другия мач да загубим от Славия. Ако Стоев е поне малко мъж, трябва да покаже какво може като треньор, сега повече от всякога и да натрие носовете на шефовете ни. Трябва и футболистите ни да се раздадат за него. Аз ако съм на него или на някой от футболистите, че направя така, че да съжаляват УС за решението си. Време е да видим двама в атака, поне за 15 минути заедно. Ако и в този мач излезе за да не загуби и с късмет да бие, значи си заслужава напълно съдбата.

Дори с 15:0 да бием Пирин няма да е от голямо значение. Какво има да показва Стоев? Той когато трябваше да покаже на всички се направи на велик, че няма пред кого да се доказва. 50% от глава му я изядоха подобни изказвания и разни там сравнения и оправдания. Другите 50% са резултатие и играта. Малко е закъснял с натриването на носове. Това трябваше да го направи след предния УС когато му поставиха ултиматум.

Има да доказва че има топки, най-малкото. След като са му казали, че трябва да се доказва, той излезе и мрънка , че нямало за какво. Не чете ли мнения на феновете, не вижда ли какво става с резултатите. Няма ли да потърси вината в себе си. Ясно е че всеки има своя гледна точка, ама шефа да ти постави ултиматум да докажеш нещо и ти да кажеш че няма какво да доказваш, вместо да се стегнеш и да направиш каквото иска е липса на отговорност и характер. Като е мъж да беше казал, какво искат от него и като му кажат, да каже добре мога и ще го видите. Така се прави. Искат и победи над този и този, казват ок ще ги смачкам и точка. А той ми мрънка като кифла от мола, че нямало какво да доказва. Несериозно е и се излага, защото не е мъжко. Поне да докаже нещо мъжко сега.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 14 май 2016 13:24

Player написа:
korteneca написа:

Има да доказва че има топки, най-малкото. След като са му казали, че трябва да се доказва, той излезе и мрънка , че нямало за какво. Не чете ли мнения на феновете, не вижда ли какво става с резултатите. Няма ли да потърси вината в себе си. Ясно е че всеки има своя гледна точка, ама шефа да ти постави ултиматум да докажеш нещо и ти да кажеш че няма какво да доказваш, вместо да се стегнеш и да направиш каквото иска е липса на отговорност и характер. Като е мъж да беше казал, какво искат от него и като му кажат, да каже добре мога и ще го видите. Така се прави. Искат и победи над този и този, казват ок ще ги смачкам и точка. А той ми мрънка като кифла от мола, че нямало какво да доказва. Несериозно е и се излага, защото не е мъжко. Поне да докаже нещо мъжко сега.

+1914
Един треньор на Левски трябва да може и да нахъса играчите.
Ти като им говориш, че един или друг е по-силен от тях само може на нещо да се надяват да измъкнат от него, какво постигаш???
ПОРАЖЕНЧЕСТВО.
Ние Левски ли сме, бре ей?
Не може така!
Я погледнете Атлетико, те какво да кажат, като са все в компанията на Барселона и Реал, пък никога не са играли пораженчески!
Не им харесвам стила на Атлетико, но им харесвам хъса!
При нас това го няма и затова сме такива - меки Мари!
Лудогорец били добри, много били добри, имали качествени играчи, особено пък Марселиньо,...
Е видяхме ги колко са добри с Локо Пд, отнесоха ги, като луда крава теле.
А ние, излязохме на Герена, НА ГЕРЕНА, в Долината на счупените гърнета, като уплашени.
Това ли е Левски?
НЕ Е ТОВА!
И не ми говорете, че не зависи от треньора, зависи точно от него!!!
Юрген Клоп преобрази Ливърпул за няма и пет мача!
Дерменджиев промени Лудопилец за два, след оная издънка португалеца.
Треньора трябва да има хъс да бие и да е малко луд, другото е блато.
Още след мача с Локо ПД трябваше сам да си подаде оставката, пък УС дали ще я приеме е друг въпрос, но да си треньор на Левски и да паднеш на Герена след като водиш с два гола преднина, това не се преглъща.
Това го правехме ние, а не на нас да ни го правят, затова да си ходи!
С Пирин вече е все тая, че сме втори е факт, но поне с вдигната глава да бяхме завършили, а сега и това няма да е така!
Ще ни обръщат от 2:0, писна ми Левски да играе, като уплашен, ПИСНА МИ!
Битка се води с хъс, а не със страх!
Прав е, човека, дето пише за топки и мъжество!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 май 2016 13:26

Изобщо не ме интересува този мач ....прогнозата ми е 2-1 за Пирин. Първо полувреме 0-1 с гол на Венци, второ полувреме онези ни обръщатдо 2-1.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 14 май 2016 13:36

Бившият треньор на Левски Вячеслав Грозни обяви, че на драго сърце би се завърнал на "Герена".

Името му е едно от обсъжданите от Управителния съвет за заместници на Стойчо Стоев, който повече няма да бъде старши треньор на "сините". Той коментира пред "България днес" темата.

"Задължително ще приема покана от Левски, ако получа такава. Този клуб цял живот ми стои на сърце. Преживях страхотни моменти. Голям левскар съм и винаги за мен би било огромна чест да работя на "Герена". До момента още никой не ми се е обаждал", разкри ексклузивно Грозни пред "България Днес".
Украинецът все още е любимец на феновете, след като наложи бърз и нападателен футбол по време на престоя си през 1998-а година. Тогава той се задържа твърде кратко на "Герена". Води тима в 22 мача във всички турнири, в които "сините" спечелиха 12 победи и регистрираха по 5 равенства и загуби.
"Много хора подкрепят "Левски".

Моята фамилия се приема добре във вашата страна. Аз имам много приятели там. Мога да кажа, че обичам България и българските хора, левскарите. Във вените ми тече синя кръв. Винаги съм готов да помогна, ако им трябвам", продължи със силните думи Вячеслав Грозни.

"Не съм спирал да следя представянето на "Левски" и резултатите на тима. Знам, че ако дойда, задачата е да се преборим с "Лудогорец". Ще направя "Левски" шампион! В този клуб целта винаги трябва да е единствено първото място", отсече украинецът. Думите му доста контрастират с тези на досегашния треньор Стойчо Стоев, който неотдавна сравни "сините" с испанския слабак "Райо Валекано". Стоев каза още, че задачата максимум този сезон е била второто място, което не се понрави на феновете на 102-годишния клуб.
Грозни признава, че няма да има високи финансови претенции към "синия" клуб и вероятно двете страни бързо ще си стиснат ръцете. Още повече, че до дни договорът на специалиста с украинския елитен "Ховерла" изтича и няма да бъде подновен. Причината е финансовите проблеми, в които клубът е изпаднал и заради които може дори да бъде изхвърлен от елитната дивизия. Така Вячеслав е напълно свободен да поеме "Левски" още от 1 юни и да проведе подготовката за Лига Европа.

"Да, контрактът ми изтича в края на този месец. Утре имам още един мач с отбора и край", потвърди 59-годишният Грозни. Той има предложения и от други клубове в бившия съветски блок. Грозни направи име с престоя си в руските "Спартак" (Москва) и "Терек" (Грозни). В Казахстан пък водеше местния "Тобол". Името на украинеца не за първи път се спряга за завръщане на "Герена", но този път индикациите са най-сериозни, че това може да се осъществи.

Друго сред обсъжданите от босовете имена е това на Илия Груев. В момента той води немския "Дуисбург" във Втора Бундеслига и е напът да го спаси от изпадане. Споменат бил и Станимир Стоилов, но той окончателно е отпаднал като вариант заради високите финансови претенции и ангажираността му към казахстанския шампион "Астана".

ДАНО! ДАНО! ДАНО!
ДАНО ДА Е ВЯЧЕСЛАВ ГРОЗНИ!

Потребителски аватар
greenday
Контакти:

Мнениеот greenday » 14 май 2016 16:12

Да помогнем на Кокала : 0:2 (Христов и дано Адениджи)
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!

Върни се в “Левски”