Искам да ви кажа колко много ми тежи!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Искам да ви кажа колко много ми тежи!!

Мнениеот korteneca » 11 май 2016 13:19

Tatone написа:Всеки който обича Левски го е срам от това което става! Дали е тото или не?!? Не знам! Ако е тото, лошо! Ако не е също лошо! Едно знам, Левски в момента изглежда срамно а аз като човек опознат като "болен" левскар там където живея отнасям в най-големи дози този срам. Боолка! Срам! Унижение! Тъга! Дете ми расте със срама. Стига вече

+1914
Напълно съм съгласен! Явно доста хора забравиха какво е да си левскар и какъв отбор беше Левски. Сега са доволни и се радват на това подобие на футбол. Свикнаха Левски да бъде смешен и жалък отбор. Онези шефчета постигат целта си да ни превърнат в подобие на Локо Сф и Славия (да ме извиняват техните фенове, но е точно така). :( :|
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 11 май 2016 13:19

Приятелю, това е просто Игра!
Запомни го - Игра!
Победителят е само един - всички останали са били победени.
......, но е само игра, а не война.
И добре че не е война, защото и там в двубоите няма двама герои - един ще живее, другият умира!
Когато Левски е била на върха, тогава други фенове са страдали от своите страсти.
Някои от тях дори не са изживели своя звезден миг - Не им ли се полага и на тях частица щастие от толкоз много време?
Ако го няма огорчението, не би имало и щастие.
Колкото и бързо да се движи светлината, тя не може да изпревари мрака - докъдето и да е стигнала тя, той вече е бил там.
За всички остава надеждата, че от другата страна на тунела, има отново светлина!

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 11 май 2016 13:20

"Мъжкаря" Гордо и леглото Стоев вън от Левски. Когато и да го направят все е късно!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 11 май 2016 13:21

volf написа:За всички остава надеждата, че от другата страна на тунела, има отново светлина!

Точно така и когато достигнахме светлината в края на тунела ни тресна влака. Честито! 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 11 май 2016 13:24

plamenst7 написа:
Tatone написа:Така. Мислиш че само за Левски важи това???? Ми, едва ли. ЦСКА ни бие вече не знам колко мача а при тях пари - ЙОК?? Тук издишаш много. Аз не искам да идва Локо Пловдив на Герена и от 2:0 да прави 2:3. Те и при тях парите са много, така ли? Аз не искам Пирин да изпуска дузпа на Герена в 90-та мин при 0:0 или да треперя от Берое или Монтана. Толкова много ли искам? Това ли е правилният път???? Гонзо води футболисти и треньори. Не може да купим онзи от Нигерия не му знам името щото игра в три мача по 15 мин и накрая да забележат нашите капацитети че всъщност той не ставал????
Това ли е нормално и за това ли да го оставя Гонзо. Кой друг човек е имал толкова дълъг периода на провали в Левски. Да, вече се смениха поколенията и за по-малките е нормално Левски да е толкова посредствен ама за мен не е ...

Ами именно затова ЦСКА сега е там където е. Взимаха футболисти които не са им по джоба и трупаха дългове след дългове за да могат да бият Левски и да са в играта за титлата. Е сега си плащат за тези победи срещу Левски. Аз не искам по този начин да се случват нещата и след 2 години да кацнем на тяхното положение.
Относто футболистите които се водят - ами те са такова защото са поне 7-8-10-ти вариант за дадена позиция и преди това са отказали много други които вероятно са по-добри, но не им се играе в България и при условията които Левски може да им предложи.

Не мога да се съглася. Извинявай но ЦСКА е там където е сега заради и само заради тъпата ни държава. Защото когато през 2006-2008 трупаха дългове никой не им каза копче. После всичко се обърна за тях. Но да кажеш. че за отборът който ни мачкаше последните 6-7 мача са дадени луди пари??? Не съм съгласен. Бардон да не ни струваш милионни? Томашич? Мечо от Пловдив? Пажин, Даргич, Кривия, Симонович, Пантелич - тия всичките колко са ни стрували. Дори Джон Ингълс беше играч в сравнение с тези, който сега играят. Те не са лоши но Гонзо не може да ги мотивира. Той не може и хлебарка да мотивира. Това е проблема. Иво Иванов не е лош защитник. Обаче при Гонзо всеки става много зле. Факт!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 май 2016 13:31

Гонзо получи цялата власт за селекцията
Босът в Левски вече гледа на живо набелязани играчи

СОФИЯ, БЪЛГАРИЯ 11 МАЙ 20169:50 34829

Спортният директор на Левски Георги Иванов ще получи цялата власт за селекцията на "сините". Гонзо е успял да убеди ръководството на клуба да му даде последната дума за всеки набелязан трансфер. Идеята на бившия нападател е да носи лична отговорност за всеки привлечен играч и тя да не се размива по веригата между треньор, скаути и директор.

Иванов вече сериозно се е заел със задачата да търси нови летни попълнения за Левски. По този повод той е бил през уикенда в чужбина, за да наблюдава вече набелязани футболисти. "Сините" ще се опитат да подсилят отбора за предстоящото завръщане на тима в евротурнирите. http://www.blitz.bg/sport/article/321087
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

ico49
Контакти:

Мнениеот ico49 » 11 май 2016 13:33

абе ви е кво искате бе ,казаха ли че целта е евротурнирите каза ха ,изпълниха ли ,изпълниха tака че кво само с глупости се занимавате ,като искате шампиони намерете пари и купете играчи бе ,и кво като дойде друг тренер кво ще станем шампиони ли бе ,и веднага ще наравите теми че и той не става аре стига вече ,засега това е положението аз съм лескар и ще подържам отбор и да изпаднем в в група ,а няма да пиша тъпи теми винаги след загуба.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 11 май 2016 13:34

korteneca написа:
volf написа:За всички остава надеждата, че от другата страна на тунела, има отново светлина!

Точно така и когато достигнахме светлината в края на тунела ни тресна влака. Честито! 8-)

Ми да! - На това му викат "Катастрофа"
Един обърква правилата, а всички наоколо страдат.
В България и по света всеки ден стават катастрофи, почти няма дом в който да няма пострадал.
Все пак носи си новите дрехи - не знаеш какво ще те срещне със тях - я щастието, я смърта........

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 11 май 2016 13:35

Когато разберете , че всичко започва от ДЮШ и видите в момента какви ги творят вашите идоли Пелето и Флаа ще разберете защо сте на този хал.
Ще ти дам един пример - може ли някакви знайни и незнайни да си правят експерименти с ДЮШ , а в същото време част от легендите ви да гледат от съседното кафене на СК Раковски и да говорят , че така нищо няма да стане.Толкова ли е трудно да разкараш Пелето и Флаа и на тяхно място да сложиш хора които са се доказали и като футболисти и като треньори.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 11 май 2016 13:35

iliev72 написа:Като толкова ви е грижа за Левски разходете се до СК Раковски и виж на какво ги учат "бъдещето" на Левски.
Тогава ще разбереш какво точно да очакваш от Левски в следващите години , може би десетилетия.
Любопитно ми е колко от вас са стъпвали на Раковски по време на тренировка на ДЮШ ?!

Аз съм ритал на там на разни турни. Доста е зле положението.

Върни се в “Левски”