Ботев (Пловдив)-Левски (София)|0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев (Пловдив)-Левски (София)|05,12,2015г. 14:00ч.
Мача за купата е по-важен от тоя 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- damyanov1963
Истерията от опасността Левски евентуално да стане шампион вече премина в масирано - ударни атаки. Първо Беройци се над**иха на Лц(каква разлика само в играта им в двата мача!), после "синьото " БФС направи така че отбора от аязмото да почива два дни повече, преди мача с Левски и то при положение, че е домакин, за да се добере едвам до измъчена победа. На тия, които ще ме опровергават, ще кажа да си помислят, какво щяха да пишат, ако Левски беше на мястото на Берое!? Начетохме се и продължаваме да четеме глупостите, че Левски бил отбора на Пеевски, който щял да го направи шампион!
Е, питам аз, защо Пеевски не реагира поне по някакъв начин с/у тази явна и нагла несправедливост?
За днес повече няма да коментирам. Не си заслужава. Само накрая ще пожелая на представителите ни в ЕКТ, да продължат с "достойните" си отпадания, от все по-незнайни отборчета!
Е, питам аз, защо Пеевски не реагира поне по някакъв начин с/у тази явна и нагла несправедливост?
За днес повече няма да коментирам. Не си заслужава. Само накрая ще пожелая на представителите ни в ЕКТ, да продължат с "достойните" си отпадания, от все по-незнайни отборчета!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
damyanov1963 написа:Истерията от опасността Левски евентуално да стане шампион вече премина в масирано - ударни атаки. Първо Беройци се над**иха на Лц(каква разлика само в играта им в двата мача!), после "синьото " БФС направи така че отбора от аязмото да почива два дни повече, преди мача с Левски и то при положение, че е домакин, за да се добере едвам до измъчена победа. На тия, които ще ме опровергават, ще кажа да си помислят, какво щяха да пишат, ако Левски беше на мястото на Берое!? Начетохме се и продължаваме да четеме глупостите, че Левски бил отбора на Пеевски, който щял да го направи шампион!
Направо да се разплаче човек като те чете,обаче всички знаем истината....
- Андре-Пиер Жиняк 96
Coverstar48 написа:damyanov1963 написа:Истерията от опасността Левски евентуално да стане шампион вече премина в масирано - ударни атаки. Първо Беройци се над**иха на Лц(каква разлика само в играта им в двата мача!), после "синьото " БФС направи така че отбора от аязмото да почива два дни повече, преди мача с Левски и то при положение, че е домакин, за да се добере едвам до измъчена победа. На тия, които ще ме опровергават, ще кажа да си помислят, какво щяха да пишат, ако Левски беше на мястото на Берое!? Начетохме се и продължаваме да четеме глупостите, че Левски бил отбора на Пеевски, който щял да го направи шампион!
Кажи тази истина, която всички я знаят г-н 10 мнения на кръст? Моля просвети нас "заблудените".

[wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg]
-
- Контакти:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Coverstar48 написа:damyanov1963 написа:Истерията от опасността Левски евентуално да стане шампион вече премина в масирано - ударни атаки. Първо Беройци се над**иха на Лц(каква разлика само в играта им в двата мача!), после "синьото " БФС направи така че отбора от аязмото да почива два дни повече, преди мача с Левски и то при положение, че е домакин, за да се добере едвам до измъчена победа. На тия, които ще ме опровергават, ще кажа да си помислят, какво щяха да пишат, ако Левски беше на мястото на Берое!? Начетохме се и продължаваме да четеме глупостите, че Левски бил отбора на Пеевски, който щял да го направи шампион!
Кажи тази истина, която всички я знаят г-н 10 мнения на кръст? Моля просвети нас "заблудените".![]()
Специално вие феновете на 101-годишният отбор сте толкова заблудени-че никой нищо не може да ви каже.Иначе мнения не обичам да давам,а по-скоро да ги чета...особено вашите,те доста ме забавляват с нивото си...
- Андре-Пиер Жиняк 96
Coverstar48 написа:Специално вие феновете на 101-годишният отбор сте толкова заблудени-че никой нищо не може да ви каже.Иначе мнения не обичам да давам,а по-скоро да ги чета...особено вашите,те доста ме забавляват с нивото си...
Точно заради това те приканвам да просветиш всички нас заблудените в истината. Не ти искам мнението, а истината която не можем да видим, защото сме обвити в заблуда. Нещо ще кажеш ли или само ще овърташ какви сме били феновете?

[wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg]
-
- Контакти:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Coverstar48 написа:Специално вие феновете на 101-годишният отбор сте толкова заблудени-че никой нищо не може да ви каже.Иначе мнения не обичам да давам,а по-скоро да ги чета...особено вашите,те доста ме забавляват с нивото си...
Точно заради това те приканвам да просветиш всички нас заблудените в истината. Не ти искам мнението, а истината която не можем да видим, защото сме обвити в заблуда. Нещо ще кажеш ли или само ще овърташ какви сме били феновете?![]()
Първо-пише се увърташ,а не овърташ , второ-аз не просвещавам,аз просто констатирам и трето-като ти гледам аватара,ти повече мразиш един друг отбор,отколкото обичаш своят....
Coverstar48 написа:Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Coverstar48 написа:Специално вие феновете на 101-годишният отбор сте толкова заблудени-че никой нищо не може да ви каже.Иначе мнения не обичам да давам,а по-скоро да ги чета...особено вашите,те доста ме забавляват с нивото си...
Точно заради това те приканвам да просветиш всички нас заблудените в истината. Не ти искам мнението, а истината която не можем да видим, защото сме обвити в заблуда. Нещо ще кажеш ли или само ще овърташ какви сме били феновете?![]()
Първо-пише се увърташ,а не овърташ , второ-аз не просвещавам,аз просто констатирам и трето-като ти гледам аватара,ти повече мразиш един друг отбор,отколкото обичаш своят....
Първо, за да правиш забележка за правописа на някого, твоят такъв трябва да е безупречен. А не е! И сега сам си открий грешката... Второ, човекът може да е фен на играча Андре-Пиер Жиняк, не всичко се върти около една фалирала кочина в центъра на София... Аз например съм огромен фен на МТК и на Ищван Ференци, а когато отборът отстрани четирибуквието, пък Ференци вкара и за капак после дойде да играе в Левски, само кефът ми стана двоен, без да е специално търсен ефект. И трето, като си казал "А", кажи и "Б". Т.е. след като твърдиш, че има конспирация Левски да вземе титлата заради директивата на Пеевски, докажи го с факти, а не просто да виеш срещу луната. Щото феновете на един отбор пред закриване сте майстори на това. Ама то друго не ви остана, защото харизмата взе да избледнява и да пътува със страшна сила към коша...
Последна промяна от Fester на 03 дек 2015 16:03, променено общо 1 път.
Coverstar48 написа:Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Coverstar48 написа:Специално вие феновете на 101-годишният отбор сте толкова заблудени-че никой нищо не може да ви каже.Иначе мнения не обичам да давам,а по-скоро да ги чета...особено вашите,те доста ме забавляват с нивото си...
Брех, и философ ни се случи