Pragmatichen написа:Жалко, че на всеки мач имат такава силна фенска подкрепа, но като са хора без душа, без умения, без хъс и спортна злоба, ето това е резултата.
Аз съм неутрален и слава Богу, обективен човек, без пристрастия за нито един Бг отбор.
Неприятно ми е само, че след всеки мач се реве срещу съдията, за неотсъдени дузпи, при положение, че за 95 минути нямат ЕДНА ЧИТАВА АТАКА, С УМ, С БЪРЗИНА, С ТЕХНИКА, С ДОБЪР ЗАВЪРШВАЩ УДАР!!
Отбор, който чака само на дузпи, но никога не критикува некадърността на играчите си, не го чака нищо добро.
Дузпата помага, но не е сериозно във всеки мач да се реве за такава.
Освен това, да питам, кой заклет Левскар би се радвал на победи с дузпа всеки мач, кого заблуждават подобни успехи?
Мен лично би ме било срам, ако моят любим отбор бие с 1:0 или 2:1 и всеки път с дузпа или изгонен от съперника играч.
Как пък никой никога не казва" Некадърни сме, толкова си можем", а все "Теренът беше лош, съдията повлия, не ни дадоха дузпа, не свириха червен картон" и т.н.
Стойчо Стоев снощи губи мач от 46-та минута и седи като пуяк до тъча, бръкнал си в джобовете, увесил нос, никакъв хъс, никаква емоция, е как да надъхаш играчите с такова пораженческо излъчване на тъча, само дето не се беше разревал...Жалко, жалко за хилядите хора, пътували до Пд, в тези трудни времена, да отделят пари от бюджета си, да ходят до Лазур, до Лаута и т.н., а накрая ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!
От написаното виждам,че ЯВНО НЕ СИ неутрален!

...като са хора без душа, без умения, без хъс и спортна злоба, ето това е резултата.
В нашия отбор в момента друго има-няма,ама "хъс" има.А каква е разликата между "хъс" и "спортна злоба" така и не съм си отговорил през годините.Ако можеш да ме "осветлиш"...
...за 95 минути нямат ЕДНА ЧИТАВА АТАКА, С УМ, С БЪРЗИНА, С ТЕХНИКА, С ДОБЪР ЗАВЪРШВАЩ УДАР!!
Просто не е вярно и хич няма да си правя труда да оборвам.
Отбор, който чака само на дузпи, но никога не критикува некадърността на играчите си, не го чака нищо добро.
И това не е вярно.
Впрочем,никой не е отменил дузпата като спортен елемент.И Венгер,и Моу,и САФ не се срамуват да "плачат" за дузпи.

Стойчо Стоев снощи губи мач от 46-та минута и седи като пуяк до тъча, бръкнал си в джобовете, увесил нос, никакъв хъс, никаква емоция, е как да надъхаш играчите с такова пораженческо излъчване на тъча, само дето не се беше разревал...
Пусни си мачове с Венгер и Моуриньо виж как СЕДЯТ по време на мачовете.
Понеже Вуцов,че и Гонзо,като правят "кълбета" по тъчлинията страшно много надъхват играчите и това ги превръща в големи треньори.Нали?
Жалко, жалко за хилядите хора, пътували до Пд, в тези трудни времена, да отделят пари от бюджета си, да ходят до Лазур, до Лаута и т.н., а накрая ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!
Защо да е нищо?Отиват,гледат,подкрепят отбора,вдъхват кураж и на младите момчета,и на новите играчи...Понякога отборът играе добре,понякога-не.Понякога печели,понякога-не.И какво от това?
На всичкото отгоре темата е за мача с Пирин,а не да ми правиш "дълбоки" анализи...