Левски (София) - Пирин(Благоевград) |30.08.2015|0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски (София) - Пирин(Благоевград) |30.08.2015| 20:00

Мнениеот blue avalanche » 24 авг 2015 15:19

Pragmatichen написа:Жалко, че на всеки мач имат такава силна фенска подкрепа, но като са хора без душа, без умения, без хъс и спортна злоба, ето това е резултата.
Аз съм неутрален и слава Богу, обективен човек, без пристрастия за нито един Бг отбор.
Неприятно ми е само, че след всеки мач се реве срещу съдията, за неотсъдени дузпи, при положение, че за 95 минути нямат ЕДНА ЧИТАВА АТАКА, С УМ, С БЪРЗИНА, С ТЕХНИКА, С ДОБЪР ЗАВЪРШВАЩ УДАР!!
Отбор, който чака само на дузпи, но никога не критикува некадърността на играчите си, не го чака нищо добро.
Дузпата помага, но не е сериозно във всеки мач да се реве за такава.
Освен това, да питам, кой заклет Левскар би се радвал на победи с дузпа всеки мач, кого заблуждават подобни успехи?
Мен лично би ме било срам, ако моят любим отбор бие с 1:0 или 2:1 и всеки път с дузпа или изгонен от съперника играч.
Как пък никой никога не казва" Некадърни сме, толкова си можем", а все "Теренът беше лош, съдията повлия, не ни дадоха дузпа, не свириха червен картон" и т.н.
Стойчо Стоев снощи губи мач от 46-та минута и седи като пуяк до тъча, бръкнал си в джобовете, увесил нос, никакъв хъс, никаква емоция, е как да надъхаш играчите с такова пораженческо излъчване на тъча, само дето не се беше разревал...
Жалко, жалко за хилядите хора, пътували до Пд, в тези трудни времена, да отделят пари от бюджета си, да ходят до Лазур, до Лаута и т.н., а накрая ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!

:(

От написаното виждам,че ЯВНО НЕ СИ неутрален! ;)
...като са хора без душа, без умения, без хъс и спортна злоба, ето това е резултата.

В нашия отбор в момента друго има-няма,ама "хъс" има.А каква е разликата между "хъс" и "спортна злоба" така и не съм си отговорил през годините.Ако можеш да ме "осветлиш"...
...за 95 минути нямат ЕДНА ЧИТАВА АТАКА, С УМ, С БЪРЗИНА, С ТЕХНИКА, С ДОБЪР ЗАВЪРШВАЩ УДАР!!

Просто не е вярно и хич няма да си правя труда да оборвам.
Отбор, който чака само на дузпи, но никога не критикува некадърността на играчите си, не го чака нищо добро.

И това не е вярно.
Впрочем,никой не е отменил дузпата като спортен елемент.И Венгер,и Моу,и САФ не се срамуват да "плачат" за дузпи. ;)
Стойчо Стоев снощи губи мач от 46-та минута и седи като пуяк до тъча, бръкнал си в джобовете, увесил нос, никакъв хъс, никаква емоция, е как да надъхаш играчите с такова пораженческо излъчване на тъча, само дето не се беше разревал...

Пусни си мачове с Венгер и Моуриньо виж как СЕДЯТ по време на мачовете.
Понеже Вуцов,че и Гонзо,като правят "кълбета" по тъчлинията страшно много надъхват играчите и това ги превръща в големи треньори.Нали?
Жалко, жалко за хилядите хора, пътували до Пд, в тези трудни времена, да отделят пари от бюджета си, да ходят до Лазур, до Лаута и т.н., а накрая ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!

Защо да е нищо?Отиват,гледат,подкрепят отбора,вдъхват кураж и на младите момчета,и на новите играчи...Понякога отборът играе добре,понякога-не.Понякога печели,понякога-не.И какво от това?
На всичкото отгоре темата е за мача с Пирин,а не да ми правиш "дълбоки" анализи...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 авг 2015 15:22

Ако някой ще дава "прогнози",гледайки календарчето,което виси над детското му креватче(Пирин,Л-ц,ЦСКА и др.) хич да не си прави труда...
Вие сте ни ясни.
Последна промяна от blue avalanche на 24 авг 2015 15:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 авг 2015 15:24

AN71 написа:Страхотно безпристрастие а пропуска на Курдов не беше 100%?

И атаката,която изведе Цонев на позиция,си беше много добра.Жалко,че не вкара.Но не ми се влизаше в голям спор с "безпристрастния фен". :)

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 24 авг 2015 15:41

Pragmatichen написа:Жалко, че на всеки мач имат такава силна фенска подкрепа, но като са хора без душа, без умения, без хъс и спортна злоба, ето това е резултата.
Имам чувство, че и с 8 отбора да стане А група, Левски пак ще се бори за 5-6 място.
Аз съм неутрален и слава Богу, обективен човек, без пристрастия за нито един Бг отбор.
Неприятно ми е само, че след всеки мач се реве срещу съдията, за неотсъдени дузпи, при положение, че за 95 минути нямат ЕДНА ЧИТАВА АТАКА, С УМ, С БЪРЗИНА, С ТЕХНИКА, С ДОБЪР ЗАВЪРШВАЩ УДАР!!
Дузпата помага, но не е сериозно във всеки мач да се реве за такава.
Ти си направи атаките, вкарай си 1-2 гола, пък и повече, и нека тогава съдията не ти даде мечтаната дузпа, да видим колко ще повлияе на резултата.
Освен това, да питам, кой заклет Левскар би се радвал на победи с дузпа всеки мач, кого заблуждават подобни успехи?
Мен лично би ме било срам, ако моят любим отбор бие с 1:0 или 2:1 и всеки път с дузпа или изгонен от съперника играч.
Как пък никой никога не казва" Некадърни сме, толкова си можем", а все "Теренът беше лош, съдията повлия, не ни дадоха дузпа, не свириха червен картон" и т.н.
Гонзо и Тонев - и те хора без никакъв срам, без отговорност, без мъжкарство, без морал!
И само дарения събират...тарикати на дребно!
:(

Ходи се п..ри. Имахме поне 4 положения, в които можеше да се вкара- Курдов и Боби Цонев първото, главата на Костадинов и мелето с удара на Бедоя. Отделно положението на Прохазка е по-скоро дузпа (минава между двама и топката след "играта" на защитника не си променя посоката на движение). Да, заслужено си паднахме, след такава слаба игра но сигурно трябва да има убит левскар, за да се свири дузпа, хеле пък в такъв невървежен мач.

Гонзо и Тонев може да се всякакви, но ако не бяха те сега щяхме да подритваме във В група или А окръжна.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
barsa79
Контакти:

Мнениеот barsa79 » 24 авг 2015 16:20

2 - 0

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 24 авг 2015 17:34

Е Пирин ако не бият , кой ? .
2:0

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re:AN71

Мнениеот Странджата » 24 авг 2015 18:13

Щом не псуваш в прав текст Левски и не се подписваш - знаеш как, значи си обективен фен, безпристрастен, че даже и безстрастен :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 авг 2015 18:19

Бием ги тия ливади с
3:0 :mrgreen:

Потребителски аватар
отец Онуфри
Контакти:

Мнениеот отец Онуфри » 24 авг 2015 18:28

Всичко друго различно от победа с 2 или 3 гола разлика за нас ще е изненада.

Image

Върни се в “Левски”