Лудогорец (Разград) - Левски (София) /Събота/ 21:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лудогорец (Разград) - Левски (София) /Събота/ 21:00
Пак без нападател...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Пак без нападател...
На нас нападател не ни трябва. Нали виждаш, че играем като пред блока. Всички напред и всички назад.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
- trokadero_
- Контакти:
Този път домакините ще ви разгромят!Очаквам поне 4 гола,вкарани от небели футболисти!
BRF написа:Този път домакините ще ви разгромят!Очаквам поне 4 гола,вкарани от небели футболисти!
Какво ти пука, нали не се интересуваш от професионален футбол?

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Демба_Ба написа:Eastern написа:Успех на по стойностния отбор този на лудогорец.Безпроблемно 3:0, нека тишината продължи
То туй да не е Черно море с пияния "адмирал" бре,сега Лудогорец ще играе с най-титолувания отбор в България.Гледайте си там битката за оставане в групата,че се очертава да е много тежка,и не се занимавайте с грандовете.Същото важи и за аматьорите от В групите-когато атовете се ритат,магаретата стоят на страна!
P.S. Много поздрави от бай КОРитко от Минск, много му били харесали докерските дупенца,искал пак да ги пори
Визираш този "пиян адмирал" който ви взе сигурната купа ли?! Та тя купата беше синя колкото и титлата преди две години но уви, има такива като "везаловци - петковци и пияни адмирали" които не мислят така!
най-титолувания отбор няма как да е Левски при положение че ЦСКА има повече титли + два 1/2 финала за КЕШ, това изчерпва твоето твърдение. Пък ако се осланяш на това че Левски са играли в ШЛ пък ЦСКА не, то Лудогорец се представи много-много по добре от Левски там, но това прави ли ги по титолуван от Левски?
Изобщо ама хич даже не симпатизирам на червените но това твойто е или дезориентираност, или наглост и безочие.
Прогноза 3:0
- ralka_levskarka
- Контакти:
26:0
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Не може ли и двата отбора да загубят?
Иска ми се Лудогорец да загубят, за да се види реакцията на Киро "гела". Интересно ми е, дали се е наситил вече или ще реже до кокал, за да рестартира проекта.
Реалността обаче е друга. Левски много трудно ще вземат нещо в Разград. Няма опит в този състав, много схващания, много умора ... с юношите освен златната среда, друго едва ли може да се постигне. Бих заложил на 2:0

Иска ми се Лудогорец да загубят, за да се види реакцията на Киро "гела". Интересно ми е, дали се е наситил вече или ще реже до кокал, за да рестартира проекта.
Реалността обаче е друга. Левски много трудно ще вземат нещо в Разград. Няма опит в този състав, много схващания, много умора ... с юношите освен златната среда, друго едва ли може да се постигне. Бих заложил на 2:0
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
- River Plate
- Контакти:
3:1. Еднакво са ми антипатични 

[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
W84me написа:BRF написа:Този път домакините ще ви разгромят!Очаквам поне 4 гола,вкарани от небели футболисти!
Какво ти пука, нали не се интересуваш от професионален футбол?
Не ми пука!Давам прогноза!Трудно ли ти е да го разбереш