Анкета| Тръст Синя България(за или против Гонзо)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ЗА или ПРОТИВ Георги Иванов

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Анкета| Тръст Синя България(за или против Гонзо)

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 юли 2015 15:18

Странджата написа: Не съм член на тръста и няма да гласувам. Но не разбирам някои неща - щом тука има членове на тръста, може би ще ми помогнат.
На каква експертна оценка се основава решението Гонзо да си ходи ( за мене тази анкета е, за да бъде използвана като аргумент)
Тръстът има претенциите да бъде професионален коректив на властта в Левски или да бъде "гласът на масите", каквото и да означава това.
Тръстът не е ли, за да имат привържениците достъп до информацията за ставащото в клуба или е, за да упражнява натиск върху клуба.
Ако тръстът има претенциите да бъде част от управлението, до къде се простират компетенциите му и по-важното - с какво помага на клуба - реално - с пари, с инициативи, които носят пари, с организиране на събития, които славят името на клуба. На мене лично не ми е много ясно с какво тръстът се отличава от някои обединения на агитки. Лично аз мисля, че тръстът трябва да се съсредоточи върху консолидирането на привържениците на клуба, а не върху управленски решения, които така или иначе са прерогатив на реалните собственици.

+1 :) Не бих могъл да го напиша по-добре.
П.П. Аз пък не съм член на тръста, но си промених намерението и ще гласувам, за да се опитам да докажа, че идеята с тази "анкета" тук не е много умна... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 01 юли 2015 15:46

Гонзо не е песен, но със сигурно е по-добър от Наско Нагъзения-Сафарито-Бомбардировача. То не бяха гъзове, то не бяха бомби. Поне Гонзо има някакво достойнство. Ако трябва да се избира между Гонзо и Насо истината, като неутрален фен ви казвам стойте си с Гонзо. Иначе перфектният вариант е човек от чужбина, но това не може да си го позволите в този момент.

Също ми е малко интересно как толкова много левскари са против Гонзо. Така наречените успехи на Насо като ръководител, са свързани с много късмет. Късмет че работи с Мъри Стоилов и късмет че играчите, които играеха тогава в Левски стояха много добре със схемата, която Мъри умее и знае. Не мисля, че приноса му е нещо особено, на всичкото отгоре винаги си е личяло, че е сметкаджия !

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 01 юли 2015 15:58

Странджата написа:Не съм член на тръста и няма да гласувам. Но не разбирам някои неща - щом тука има членове на тръста, може би ще ми помогнат.
На каква експертна оценка се основава решението Гонзо да си ходи ( за мене тази анкета е, за да бъде използвана като аргумент)
Тръстът има претенциите да бъде професионален коректив на властта в Левски или да бъде "гласът на масите", каквото и да означава това.
Тръстът не е ли, за да имат привържениците достъп до информацията за ставащото в клуба или е, за да упражнява натиск върху клуба.
Ако тръстът има претенциите да бъде част от управлението, до къде се простират компетенциите му и по-важното - с какво помага на клуба - реално - с пари, с инициативи, които носят пари, с организиране на събития, които славят името на клуба. На мене лично не ми е много ясно с какво тръстът се отличава от някои обединения на агитки. Лично аз мисля, че тръстът трябва да се съсредоточи върху консолидирането на привържениците на клуба, а не върху управленски решения, които така или иначе са прерогатив на реалните собственици.

Тъй като Аз бях този който пусна темата искам да поясня някои неща:
Тръста НЕ ПРАВИ експертна оценка,а изказва мнение.Изказвайки мнение НЕ ЗАДЪЛЖАВА НИКОЙ.Точно поради тази причина тази анкета НЕ МОЖЕ да бъде аргумент.
Тръстът НЕ Е "гласът на масите" и НИКОГА няма да бъде.Това е организация с нестопанска цел,която макар и малко подпомага финансово клуба.
Целта на тази анкета е да се види относително колко човека от тръста подкрепят въпросния управник и колко не.
А относно това,че всеки може да си каже мнението-ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ МОЖЕ!!!
В общи линии целта е да се види дали се ползва с подкрепа въпросния господин,а не какво прави тръста,кой управлява.кой ще управлява,кой е фен и кой не е и т.н ;)
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Georgi86
Контакти:

Мнениеот Georgi86 » 01 юли 2015 16:00

До кога 15-20 човека които се мислят за фенове ще решават всеобщото мнение в Левски и ЦСКА ?!
От тук трябва да се започне да се решават проблемите на тези два отбора!

Gilgamesh
Контакти:

Мнениеот Gilgamesh » 01 юли 2015 16:03

Честно, не знам какво е Тръст Синя България и защо се пише с главни букви, но ... явно са от нашите.

Аз не съм член на нищо но съм от Левски от ... ако кажа цял живот. Да, от цял живот.

Гонзо - да се маха. Този изключително тъп човек ми е толкова антипатичен, че всеки ден в който той е в любимият ми отбор и при това ДИРЕКТОР ? Гонзо е тъп, прост, необразован, глупав, заядлив и завистлив човечец. Той няма място в Левски. Левски е отборът на Гунди и Котков, на Сашо Костов и Соколето, на Патрата и Теко, на Гиби и Наско, на Илиян и Ники, на Топчо и Мечо. Левски е за левскари. Гонзо е герой от куклено шоу. Да си ходи при Кермит.

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 01 юли 2015 16:09

1977 написа:Здравейте,

Като член на тръста бих искал да поставя въпроса във форума (моля само членове на тръста да пишат) ЗА или ПРОТИВ Георги Иванов.
Поставям темата защото вече официално се дискутира неговата фигура (има анкета чиято цел е да му бъде гласуван вот на доверие)

Аз гласувах ПРОТИВ като причините са всеизвестни.....

Харесва ми начинът за аргументиране, ще се възползвам и аз:
>>> Аз гласувах ЗА като причините са всеизвестни...
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 01 юли 2015 16:16

Ако обичаш промени си заглавието на темата, махни името на Тръста.
Само това ни липсва журналята да надушат и да станем за смях.
Затворената група на Тръста е за членове и не коректно да изнасяш
какво се пише и коментира там.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: 1977

Мнениеот Странджата » 01 юли 2015 16:17

За съжаление съмненията ми остават - ще се опитам да се обоснова с това, което казва написаното от тебе.
Изразите "въпросният господин" и "въпросния управник" имат ясно определими конотации, за да бъдат аргументи на тезата, че анкетата е безпристрастна.
Ако анкетата има посочената цел, то тогава се пита какво бъдеще намерение обслужва тази цел.
Ако Тръстът е "организация с нестопанска цел,която макар и малко подпомага финансово клуба", с какво тази анкета ще подпомогне - може би има по-евтин и по-добър или пък по-ефективен вариант от Гонзо. Тогава анкетата не впряга ли каруцата преди коня?
П.С. Аз не съм ни най-мало очарован от Гонзо, но си признавам, че не смея да съдя, защото нямам достатъчно данни за това, в какъв контекст е действал - най-вече при какви ограничения и дали те биха могли да бъдат преодолени от един по добър спортен директор. Всичко, което съм чел в медиите, ме кара да мисля, че е твърде безсмислено, ако не и глупаво да чета неща, които всячески ме карат да се съмнявам или в достоверността, или в добронамереността или и в двете. И тук виждам мястото на тръста - ако ще ни приобщава към един Левски, който за повечето тук е спомен и блян, а не реалност, то нека ни казва истината - колкото и горчива да е тя.
П.С. Между другото преобладаващата част от коментарите са от рода на познатото ни до болка "Оставка" и ако не си предвидил това, значи не си особено прозорлив, а ако си целил това, значи не си особено морален.
Последна промяна от Странджата на 01 юли 2015 16:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 01 юли 2015 16:19

- Защо се отказахте да поемете "Левски"?
Димитър Димитров ХЕРО -
Лошото е, че повечето фенове изобщо не знаят в дълбочина как стояха нещата на "Герена". Упрекват ме, че съм отказал в последния момент. На мен ми беше ясно подсказано да не отивам. Аз не бях желан в "Левски". Впоследствие бях оплют, че съм отказал, и много ме заболя от това. Реалната финансова ситуация я знаех много добре и въпреки това приех онези условия, които ми се предложиха. Всичко щеше да бъде в рамките на финансовите възможности на "Левски" - и селекция, и заплати. Но с действията на определени хора ми се подсказа, че не трябва да бъда там.
Херо не е в Левски заради бездарника Гонзо !

Ако Гонзо имаше малко морал щеше заедно с Батков да напусне Левски !

Гонзо махай се от Левски като шеф си пълна нула и при теб записахме най-срамните резултати от както съществува Левски !!!

Потребителски аватар
century_old
Контакти:

Мнениеот century_old » 01 юли 2015 16:30

Тръста, ако обича да пуска анкети за или против членове на собственият си УС. Освен синия цвят и това, че не повече от 0.2% от феновете на отбора са му членове, тръста няма нищо общо с ПФК Левски.

Върни се в “Левски”