Странджата написа: Не съм член на тръста и няма да гласувам. Но не разбирам някои неща - щом тука има членове на тръста, може би ще ми помогнат.
На каква експертна оценка се основава решението Гонзо да си ходи ( за мене тази анкета е, за да бъде използвана като аргумент)
Тръстът има претенциите да бъде професионален коректив на властта в Левски или да бъде "гласът на масите", каквото и да означава това.
Тръстът не е ли, за да имат привържениците достъп до информацията за ставащото в клуба или е, за да упражнява натиск върху клуба.
Ако тръстът има претенциите да бъде част от управлението, до къде се простират компетенциите му и по-важното - с какво помага на клуба - реално - с пари, с инициативи, които носят пари, с организиране на събития, които славят името на клуба. На мене лично не ми е много ясно с какво тръстът се отличава от някои обединения на агитки. Лично аз мисля, че тръстът трябва да се съсредоточи върху консолидирането на привържениците на клуба, а не върху управленски решения, които така или иначе са прерогатив на реалните собственици.
+1

П.П. Аз пък не съм член на тръста, но си промених намерението и ще гласувам, за да се опитам да докажа, че идеята с тази "анкета" тук не е много умна...