Иво Тонев от кога отново е в Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sl321

Re: Иво Тонев от кога отново е в Левски?

Мнениеот sl321 » 06 юни 2015 18:10

Мистри написа:Не виждаш ли ,че това е поредната провокация, с цел да се плюе по Левски?

Ако сериозно го мислиш това...... пффф, или не си леввскар, или си много хипнотизиран, или си много далеч от идеологията на левскарите.
По какъв начин оплювам Левски? Левски е в хватката на такива като Тонев! Не виждаш ли? Като се отговори на въпроса: Какъв го играе Иво Тонев в Левски?, тогава много неща ще се разплетат.
Аз не познавам Тонев. За това питам какъв в той в Левски и защо?
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 06 юни 2015 18:11

Прочети тези статии и ще си отговориш на въпросите

http://www.vsekiden.com/147879

http://www.temasport.com/news/view/%D0% ... news:32220
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 06 юни 2015 18:12

Eminem написа:
veselinsk написа:Правят им разбира се, за няколко месеца, но след това спомените бързо изветряват. По-умните левскари много добре се сещат от #кой се строи стадиона, но премълчават срамежливо отговора на този въпрос. Същите тези по-умни хора се сещат и защо виваком ще замести мтел като спонсор, но отново ще си премълчат фактите.

Точно ти ли ? Ай скрий се някъде, нагляр. Вашият собственик ограби България, а вие издигнахте плакат в негова защита.
Нагли същества.

Toва,че съм "папагал" прави ли нещата неверни или по-лесно приемливи за теб ? :lol: Няма проблем, ще си регистрирам друг ник с емблемата на Янтра, да видим каква ще ти е оборващата теза :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 06 юни 2015 18:17

sl321 написа:
Мистри написа:Не виждаш ли ,че това е поредната провокация, с цел да се плюе по Левски?

Ако сериозно го мислиш това...... пффф, или не си леввскар, или си много хипнотизиран, или си много далеч от идеологията на левскарите.
По какъв начин оплювам Левски? Левски е в хватката на такива като Тонев! Не виждаш ли? Като се отговори на въпроса: Какъв го играе Иво Тонев в Левски?, тогава много неща ще се разплетат.

:lol: :lol: :lol:
Подминавам личните нападки , поради твоето явно невъзпитание, а и неграмотност.
тонев е шеф на Управителния съвет на ПФК Левски, чиято оставка тогава не бе приета от собственика.Назначен от същият този собственик в частната му фирма.Нещо друго да те вълнува?
Последна промяна от Мистри на 06 юни 2015 18:20, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 06 юни 2015 18:19

Има Тиква -има Тотонев,няма Тиква-няма Тотонев.....А иначе .....има и други начини... :)
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 06 юни 2015 18:25

bobo_13 написа:Прочети тези статии и ще си отговориш на въпросите

http://www.vsekiden.com/147879

http://www.temasport.com/news/view/%D0% ... news:32220

И едната и другата статия не отговарят на въпросите в първият пост.
Първата е от преди година и не пише актуални неща, а другата е от началото на тази, когато тръст синя България все още и мислеше, че може да бъде фактор в Левски.
На въпроса: Махна ли се Иво Тонев от Левски когато съблякоха Ивайло Петев, и ако е така, кога се е върнал, никой не говори!
Последна промяна от sl321 на 06 юни 2015 18:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 06 юни 2015 18:29

Мистри написа:
sl321 написа:

тонев е шеф на Управителния съвет на ПФК Левски, чиято оставка тогава не бе приета от собственика.Назначен от същият този собственик в частната му фирма.Нещо друго да те вълнува?

Той (Тонев) каза ли, че е категоричен относно това, че ще напусне Левски?
Освен това, изниква и друг въпрос: Защо Батков не прие оставката на Тонев?
Друг въпрос: Остана ли в обществото впечатление, че Тонев е солидарен със Сираков, и че напуска категорично Левски?

Относно това, ако си сметнал за обиди моите предположения, извини ме.....По-скоро аз се почувствах нападнат....Не плюя Левски, а причините за състоянието на Левски. Мисля си, че всеки левскар би направил разлика между двете.....

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 06 юни 2015 18:38

sl321 написа:
Мистри написа:
sl321 написа:

Той (Тонев) каза ли, че е категоричен относно напускането си от Левски?
Друг въпрос: Остана ли в обществото впечатление, че Тонев е солидарен със Сираков, и че напуска категорично Левски?

Относно това, ако си сметнал за обиди моите предположения, извини ме.....По-скоро аз се почувствах нападнат....Не плюя Левски, а причините за състоянието на Левски. Мисля си, че всеки левскар би направил разлика между двете.....

1.Каза.
2.Питай батков, ние само можем да гадаем.Имам мнение и някаква информация/на ухо/ , но нямам нищо черно на бяло.
3.Млад си и не разбираш "игрите" на "номенклатурата". ;) ТОЙ е НАЗНАЧЕН с определена цел.
Не съм те нападал, просто ми стана много странно.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 юни 2015 18:39

sl321 написа:Той (Тонев) каза ли, че е категоричен относно напускането си от Левски?

Да, Тонев каза, че напуска и ще се занимава само със стадиона.
Или тонев не иска да напуска Левски и това горе не го е мислил сериозно или няма право на мнение и ще напусне тогава, когато му кажат.
А защо батков не е приел оставката, ами явно не може да я приеме. Може би хората зад Тонев имат процент акции или има нещо друго.

Ти искаш ясни, точни и пълни отговори, но няма кой да ти ги даде. Най-честото спекулиране из интернет е, че тонев е човек на Бойко.
Някаква кипърска офшорка притежава 40% от акциите на клуба и не се знае на кой е. Батков казва, че е негова, но не го е доказал.

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 06 юни 2015 19:26

E, хайде да не се правим на треснати. Ясно е,че Тонев е солташак на Тиквуня и в момента, в който се върна на власт, Тонев отново изпълзя като фактор на "Герена". Действително медийните подлоги никога не задават въпроси като кой инсталира Тонев в "Левски", как изведнъж се намирах като с магическа пръчка няколко милиона за да се обезпечи лиценза и т.н. Както стана ясно мажоритарен собственик на отбора е кипърска офшорка с неясен краен собственик. Дали е Пеевски дали е някой друг само може да се гадае, но е факт че има редица любопитни въпроси около собствеността на отбора, както и неприкритото желание на Тиквоча да упражнява контрол върху него.

Върни се в “Левски”