Време е, да спасим Левски. Моля помогнете ни.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Време е, да спасим Левски. Моля помогнете ни.

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 дек 2014 12:37

Tommi написа:
bilyaletdinov написа:
Tommi написа:Проблемът е, че много хора са загубили доверие в ръководството и не биха дали 20, 10, 5 или 2 лв. Както съм казвал, големите организации на привържениците като НКП и тръстът трябва да насочат усилията си към осигуряване на няколко малки или средни спонсори. Те са представители на една многобройна общност и имат инструментите за влияние, за да осъществят такова нещо.
Отделно, една малко по-качествена селекция автоматично ще предизвика значително увеличаване на приходите от билети и абонаментни карти, вследствие на добри игри.

Кой идиот ще се хване на акъла на НКП при положение, че същите тия типове докарват по минимум 2 бона глоби на мач?

Изобщо не е идиотско. Като кажеш "Аз помагам на Левски в труден момент" веднага си осигуряваш публичност и определени предимства за бизнеса си. И не говоря за някакви спонсорства за няколко милиона, а за големи и средно големи фирми, които дават колкото могат. А ролята на НКП е да влязат в контакт с такива фирми, като официални представители на синята общност.

+1 :) Много точно казано. Аз нямам фирма, но също съм готов да отделя някой лев за синята кауза. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 22 дек 2014 12:39

Captain Stottlemeyer написа:
alchemist написа:...Аз моите пари си ги управлявам добре. Защо да инвестирам в доказало се калпаво ръководство ? Не обичам да губя, още по малко обичам да храня агенти и празноглавци. Ако някой някога ме убеди , че това не са пари хвърлени на улицата то тогава ще участвам. До тогава предпочитам да помагам на хора в нужда, а не на празноглавци....

Ами "Левски" също има нужда от помощ сега. Купи си акции, влез в управлението на клуба като акционер. ;) Тодор Батков е прав за едно, че "който иска акции, трябва да си ги купи". Това важи и за тръста "Синя България", важи и за отделните фенове. В момента Батков е мажоритарен собственик и той поръчва музиката... 8-)

Добре, къде да отида да си купя акции. Коледа е. Ще помоля всички които искат да ми подаряват подаръци ( майка ми, баща ми, жена ми с децата, близките приятели ), ще ги помоля да ми подарят и те акции.
Моля само ми каже от къде да си ги купя. Не разбирам нищо от акции. Не знам как се купуват и от къде.
Благодаря ти предварително.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 22 дек 2014 12:40

Tommi написа:Изобщо не е идиотско. Като кажеш "Аз помагам на Левски в труден момент" веднага си осигуряваш публичност и определени предимства за бизнеса си. И не говоря за някакви спонсорства за няколко милиона, а за големи и средно големи фирми, които дават колкото могат. А ролята на НКП е да влязат в контакт с такива фирми, като официални представители на синята общност.

Koя сериозна фирма ще има доверие на НКП и ще преговаря с хора като Гугутката? Не е сериозно просто. За какво да даваш по 10 000 лв. при положение, че тези пари ще отиват в касата на БФС? Тръстът за момента буди по-сериозно доверие, най-малкото заради лица като Васко Колев. Не съм сигурен, че в моментната ситуация в държавата можеш да извлечеш дивидент от това, че си спонсор на Левски или ЦСКА...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Мнениеот bobbi » 22 дек 2014 12:47

Tommi написа:
bilyaletdinov написа:
Tommi написа:Проблемът е, че много хора са загубили доверие в ръководството и не биха дали 20, 10, 5 или 2 лв. Както съм казвал, големите организации на привържениците като НКП и тръстът трябва да насочат усилията си към осигуряване на няколко малки или средни спонсори. Те са представители на една многобройна общност и имат инструментите за влияние, за да осъществят такова нещо.
Отделно, една малко по-качествена селекция автоматично ще предизвика значително увеличаване на приходите от билети и абонаментни карти, вследствие на добри игри.

Кой идиот ще се хване на акъла на НКП при положение, че същите тия типове докарват по минимум 2 бона глоби на мач?

Изобщо не е идиотско. Като кажеш "Аз помагам на Левски в труден момент" веднага си осигуряваш публичност и определени предимства за бизнеса си. И не говоря за някакви спонсорства за няколко милиона, а за големи и средно големи фирми, които дават колкото могат. А ролята на НКП е да влязат в контакт с такива фирми, като официални представители на синята общност.

+1 :) Много точно казано. Аз нямам фирма, но също съм готов да отделя някой лев за синята кауза. :)
Аз също съм съгласен!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 дек 2014 12:53

Tatone написа:...Добре, къде да отида да си купя акции. Коледа е. Ще помоля всички които искат да ми подаряват подаръци ( майка ми, баща ми, жена ми с децата, близките приятели ), ще ги помоля да ми подарят и те акции.
Моля само ми каже от къде да си ги купя. Не разбирам нищо от акции. Не знам как се купуват и от къде.

Не са пуснати в публична продажба (както направиха това без успех червените). Предполагам, че трябва да се свържеш с тръст "Синя България" за повече информация. Все пак те са хората, които поддържат официален контакт с мажоритарния собственик - Тодор Батков.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

годе

Мнениеот годе » 22 дек 2014 12:54

Авторе и вие другари левскари,работата така не става! Става не с пари, а с много пари! Па вие си събираите по 20 лева,колкото си искате.

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 22 дек 2014 12:57

bobbi написа:
Captain Stottlemeyer написа:Изобщо не е идиотско. Като кажеш "Аз помагам на Левски в труден момент" веднага си осигуряваш публичност и определени предимства за бизнеса си. И не говоря за някакви спонсорства за няколко милиона, а за големи и средно големи фирми, които дават колкото могат. А ролята на НКП е да влязат в контакт с такива фирми, като официални представители на синята общност.

Аз също съм съгласен![/quote]

Това би било допълнително перо в бюджета. Има фирми в определени сектори които ще имат икономическа полза от това партньорство. Има и богати, успели левскари които могат да отделят много повече от нормалните хора.

Според мен има толкова начини да се издържа такъв клуб с толкова развита марка, че е грехота да си стоим и да гледаме как ограничени в мисленето и възможностите си хора съсипват всичко.

Левски може да генерира милиони приходи на година, чрез:
1. членски внос ( описах вече ползите за клуба и членовете )
2. спонсорство от фирми ( тук не говоря за по 1 000 000 на фирма )
3. както по-горе беше написал един "моряк" платен канал за мачове ( по 1 лв за БГ и по 1 евро или долар за чужбина )
4. билети за мачове ( тези които не са членове но им се ходи да гледат големи мачове )
5. официален спонсор на екипите
6. ТВ права
7. мърчандайзинг
8. зони за хранене на стадиона ( не като сега, който е ходил може да прецени дали е ОК или не )
9. последно но не и по значение - трансфери. Плащай на детските треньори % от трансфер на тяхно дете и ще се спре и с побутването на връзкарите а и треньорите ще са мотивирани да учат децата на футбол )

Има вероятно и още пера от които може да се печели.

Като теглиш чертата и се получават едни 20-тина милиона на сезона. Не е ли това пътя? Не е ли това истината?

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 22 дек 2014 12:58

Tatone написа:В Неделя сутрин или т.н. "сутринта на равносметките" се събудих умислен. Бях сънувал сън. Въпреки, че до три сутринта пъхах в пазвата на красива руса певица двадесетолевки, сънувах други неща. Вероятно нещо съм се прецакал в главата защото вместо да сънувам как въпросната певица продължава изпълнението си но на друго място аз сънувах как спасявам любимият ми отбор.

Мани го клуба, по-важно е да се спасят безработните певици и чалготеките! Инвестирай в междуцицието и да не ти пука!

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 22 дек 2014 12:58

Tatone написа:...Добре, къде да отида да си купя акции. Коледа е. Ще помоля всички които искат да ми подаряват подаръци ( майка ми, баща ми, жена ми с децата, близките приятели ), ще ги помоля да ми подарят и те акции.

Не са пуснати в публична продажба (както направиха това без успех червените). Предполагам, че трябва да се свържеш с тръст "Синя България" за повече информация. Все пак те са хората, които поддържат официален контакт с мажоритарния собственик - Тодор Батков.

Ти искаш да спасиш твоят отбор,а все ЦСКА ти е в устата-големи комплекси,голямо чудо..... :?:
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 22 дек 2014 13:01

ОК. Тук явно се къса нещо. И по-нагоре ми дадоха подобен съвет. Ще повторя същият отговор който дадох и там.
Ако можех да скоча, нямаше да се моля някой да ме бутне. Аз не мога да скоча. Не ми стиска да го направя, сам. Не мога да го направя. Затова търся помощ. Затова седя от сутринта и си пиша с вас. Искам да скоча но не мога. Трябва ми някой който да ми каже как да го направя, да ми даде смелост и след това като види че се колебая да ме бутне във водата.

Върни се в “Левски”