Стига мустаката демагогия!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Тодор Батков да продаде клуба?

Да
133
57%
Не
100
43%

Общо гласове: 233

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Синя България скочи срещу Тодор Батков

Мнениеот BRF » 31 окт 2014 16:02

effect написа:Не бе, документ искам, а не статия, защото всеки може да напише, каквото иска. Ако искаш да драсна един пасквил, че собственик ви е Доган, а Лупи му е поставено лице?

Прави каквото искаш!Споделих си моите мисли и това е!Това,че не ти харесват и тръгваш да се заяждаш си е твой проблем!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 31 окт 2014 16:03

За последните години колко пъти му искате оставката , ама никакъв отговор ;) Явно няма да стане

effect

Мнениеот effect » 31 окт 2014 16:04

BRF написа:
effect написа:Не бе, документ искам, а не статия, защото всеки може да напише, каквото иска. Ако искаш да драсна един пасквил, че собственик ви е Доган, а Лупи му е поставено лице?

Прави каквото искаш!Споделих си моите мисли и това е!Това,че не ти харесват и тръгваш да се заяждаш си е твой проблем!

Като казваш нещо е редно да го и докажеш, а когато не можеш да го докажеш просто си траеш, докато не намериш начин да потвърдиш мислите си :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 окт 2014 16:28

effect написа:
BRF написа:

Като казваш нещо е редно да го и докажеш, а когато не можеш да го докажеш просто си траеш, докато не намериш начин да потвърдиш мислите си :)

Седи мирен!Не съм втори клас да ми обясняваш вашите мантри!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 31 окт 2014 16:35

Не трябва да го продава разбира се! Кой ще дойде вместо него? 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 31 окт 2014 16:38

BRF написа:
nikiobicata написа:Идеята ми беше да помислиш малко какво предстои от тук нататък и с двата клуба :lol: Нали ти е ясно, че клуб не се издържа с "чисти" пари? А няма значение какво е правила държавата важното е че Лупи беше на преден план, а ти сега си го харесваш. Просто е едно и също в ситуацията с Левски. Феновете много не им дреме кой е собственик те искат купи и титли (за съжеление) :) В момента на теб не ти пука за Лупи а се биеш и викаш край шампиони сме оле. Нали така :)

Къде съм казал,че го харесвам или просто така си пишеш!Казах,че ако пеевски стане собственик на фкЛевски ще е срамно,според мен!Ти може да си ОК с това!Аз имам много резерви към Лупи!

На мен Пеевски също не ми харесва. Говоря, че ти имаш резерви спрямо Томов но ако станете шампиони тези резерви малко по малко ще отпаднат... И след няколко месеца ако почнете да губите мачове пак ще се сетиш за тези резерви спрямо Томов. Аз не те обвинявам в нищо просто казвам, че 80% от феновете са такива. Те искат успехи и победи. Ако бяхме били в дербито сега никой нямаше да говори за Батков

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 31 окт 2014 16:42

nikiobicata написа:
BRF написа:
nikiobicata написа:Идеята ми беше да помислиш малко какво предстои от тук нататък и с двата клуба :lol: Нали ти е ясно, че клуб не се издържа с "чисти" пари? А няма значение какво е правила държавата важното е че Лупи беше на преден план, а ти сега си го харесваш. Просто е едно и също в ситуацията с Левски. Феновете много не им дреме кой е собственик те искат купи и титли (за съжеление) :) В момента на теб не ти пука за Лупи а се биеш и викаш край шампиони сме оле. Нали така :)

Къде съм казал,че го харесвам или просто така си пишеш!Казах,че ако пеевски стане собственик на фкЛевски ще е срамно,според мен!Ти може да си ОК с това!Аз имам много резерви към Лупи!

На мен Пеевски също не ми харесва. Говоря, че ти имаш резерви спрямо Томов но ако станете шампиони тези резерви малко по малко ще отпаднат... И след няколко месеца ако почнете да губите мачове пак ще се сетиш за тези резерви спрямо Томов. Аз не те обвинявам в нищо просто казвам, че 80% от феновете са такива. Те искат успехи и победи. Ако бяхме били в дербито сега никой нямаше да говори за Батков

По цял свят е така. Дори се сещам за трима действащи футболни президенти влезли в затвора ( на Парма, Атлетико М и Олимпик М ) и какво от това ? Но човек като Пеевски не би се забъркал с вас, защото е фен. Просто би търсел същото, което намери Цецо Василев при папагалите. Сега го защитават на амбразурата, новият Буров бил. Ако се наложи да протестират или да се бият за него, ще го направят.

п.п. Томов може да е всякакъв, но той поне наистина е фен, на моменти дори инфантилен като малко дете.

effect

Мнениеот effect » 31 окт 2014 16:44

Аз разбирам другите да са цъфнали и вързали, ми те имат да плащат над 750 000 евро на Пакурар, Тенгариня и Нилсон, като даже това може да бъде проверено и има решения на съда в Лозана, а не статии в бгфрог и тем подобни сайтчета :lol: :lol:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 31 окт 2014 16:49

В тема за Левски и борбата срещу Батков да се пише за ЦСКА и Лупи е висша форма на идиотия.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: BRF

Мнениеот Странджата » 31 окт 2014 16:51

Навярно не си във втори клас, но все пак не е лошо да си припомниш какво означават формите с "щял" - най-малкото това, че този, който казва това, не поема отговорността за казаното, нито пък удостоверява неговата достоверност по отношение на истината. Преизказването само означава, че това, което казваш, не са твои думи и не заставаш зад тях, затова тези форми е най-добре да се наричат клюкарски. А ти цитираш даже и заглавието, което определя темата на текста - и то с такива значения.
Колкото до собствеността - колкото се знае дали Мустака е собственик на "Левски", толкова се знае и дали Томов със свои пари държи ЦСКА над водата. Но понеже явно там са се събрали по-добри играчи - и на терена, и зад него, ЦСКА плава, а "Левски" потъва ...

Върни се в “Левски”