Позиция на НКП от 21.08.2014

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Позиция на НКП от 21.08.2014

Мнениеот santiliana » 21 авг 2014 20:34

валкареджио написа:кой я спусна тази,има ли кой да отговори.
а доколкото знам форумът на гонг е "тъмно червен".
та затова е затъмнението.
един пример за форума.
когато искаш да влезеш в някой форум на футболен клуб в България,винаги първи излиза този на цска , а на "Левски" е на ...44-то место.
дали има някой ,който може да ми обясни защо форумът на цска е на 1-во место?
най много посещения ли има или е първи по азбучен ред?
и защо форумът на "Левски" е на 44-то место ,даже след кошчето?!?!

щото основен шеф за този сайт се води Николай Александров, който мрази и в червата Левски...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 21 авг 2014 21:44

deceitt написа:
ehh написа:ОК, Модева е едно на ръка. Но някои ще ми каже ли с какво се занимават, с какво се издържат другите двама на тази маса, изключвайки Тити. Също така водещият събличането на Петев Байлов и т.н. След като тези лица са застанали отпред и претендират че са лицето на феновете на Левски, нека тогава всичко е прозрачно до последно. Питах преди време, питам и сега, но отговор едва ли ще има.

Ами точно след прословутото събличане имаше среща, на която се даваха отговори. Даже беше обявена с дни по рано. Там Гугутката каза с какво се издържа. Можеше да видиш и други хора, които те интересуват и да ги питаш каквото искаш. Ти и сега може да го направиш. Отиваш в НКП и питаш...

Този въпрос беше зададен от същия човек преди време,отговорих му горе-долу по същия начин.Някои хора не ги разбирам,идете до НКП,никой няма да ви върне.
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 21 авг 2014 23:08

Добре, де, и двамата ми отговаряте уклончиво. Като знаете - кажете. Нали не е тайна или какво? Какво е това, ако искаш да знаеш - отиди там. Все едно на църква ме пращате. Вярвам, че и други от форума си задават този въпрос. Или трябва всичките да се наредим там в колонка пред светите порти на НКП.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 22 авг 2014 18:48

Когато нямаш топки и си п-ка, най-лесно е да набедиш за всичките проблеми в Левски - ЖЕНА! Но Бащицата...той не е виновен за нищо...продължава да бъде подържан яростно от писалите декларацията.
Не я знам Модева, може да е сбъркала, пък и да си е присвоила това онова, но кой ли не е крал и ощетявал Левски , вкл и тия пишещи декларацията!
И кво за всичко е виновна Милена Модева...жена , маркетингов директор някакъв си, а истинските крадци и унищожители КОГА????

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 22 авг 2014 20:56

Theos написа:Не я знам Модева, може да е сбъркала, пък и да си е присвоила това онова, но кой ли не е крал и ощетявал Левски

С това ти изказване я защитаваш,така ли да те разбирам?
Изображение

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 22 авг 2014 21:31

Stahlgewitter написа:
Theos написа:Не я знам Модева, може да е сбъркала, пък и да си е присвоила това онова, но кой ли не е крал и ощетявал Левски

Разбира се, че не я защитавам! Тя както и всички останали трябва да се махат по най-бързия начин! Обаче КОЙ я назначи и защо? Не трябва ли за 3 години некомпетентност да се махне и прекия и началник? Това което искам да кажа е ,че тя изгоря като бушон за да свети Бащицата!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 22 авг 2014 21:47

Theos написа:
Stahlgewitter написа:

Разбира се, че не я защитавам! Тя както и всички останали трябва да се махат по най-бързия начин! Обаче КОЙ я назначи и защо? Не трябва ли за 3 години некомпетентност да се махне и прекия и началник? Това което искам да кажа е ,че тя изгоря като бушон за да свети Бащицата!

Докато Бащицата е там,всички са бушони,това е ясно.А чете ли и отговорите,някак си все Баждека е виновен тя не е.
Изображение

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 22 авг 2014 22:22

Някаква си там нула била пиявица, ама нищо не казвате за най-тлъстата пиявица - комунистическата отрепка Тодор Батков!?

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 23 авг 2014 01:30

Stahlgewitter написа:
Theos написа:
Stahlgewitter написа:

Докато Бащицата е там,всички са бушони,това е ясно.А чете ли и отговорите,някак си все Баждека е виновен тя не е.

Баждека и е прекия началник...според теб чий нареждания е изпълнявала?

Потребителски аватар
ultrasbooks.com
Контакти:

Мнениеот ultrasbooks.com » 23 авг 2014 17:22

Точно Баждеков изпълняваше нейните решения. Мълчи като п***а Баждеков и вика "Ами, да клекнал съм. Политически...."
Който я спусна в Левски тази усойница, сега си я дърпа....идват избори, току-виж продължила "кариерата" си на друго ниво.....

Върни се в “Левски”