Левски София - Берое Ст. Загора | 18:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски София - Берое Ст. Загора | 18:30 ч.
Излизаме срещу по-сериозен отбор. Резултатът не е от значение! Хубаво е треньорите да видят къде са слабостите и да работят за тяхното изчистване 

- Love in blue
- Контакти:
И аз мисля че най-важното е как ще стоим на терена и каква игра ще покажем. Резултатът от проверката не е толкова важен, въпреки че Левски трябва да мачка във всеки мач!! Затова давам , победа за Левски! 

Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
- Captain Stottlemeyer
Изобщо не ме интересува резултатът, важното е този мач да е полезен с цел обиграване на състава и да мине без контузии. Мисля, че от това са заинтересувани и двата отбора, както и техните фенове. Хубавата игра и многото голове (дано да има) ще бъдат бонус за зрителите. 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Изобщо не ме интересува резултатът, важното е този мач да е полезен с цел обиграване на състава и да мине без контузии. Мисля, че от това са заинтересувани и двата отбора, както и техните фенове. Хубавата игра и многото голове (дано да има) ще бъдат бонус за зрителите.
Най-вече да има някаква игра, някакви нормални пасове, ситуации, че направо ми идва да спра да гледам, вероятно и на доста други ...
Левски: 1. Стефано Кунчев, 35. Пламен Димов, 5. Борислав Стойчев, 71. Пламен Крумов, 33. Галин Ташев, 77. Стефан Велев, 30. Лъчезар Балтанов, 7. Роман Прохазка, 8. Антон Огнянов, 17. Валери Домовчийски, 86. Валери Божинов
Резерви: 3. Аймен Белаид, 29. Деян Иванов, 28. Радослав Димитров, 12. Божидар Краев, 45. Владимир Гаджев, 19. Илия Димитров
20 мин - пълна скръб и дезорганизация, всеки 3 пас е грешен...не можем да изнесем топката...
Неочаквах да сте чак толкова слаби.
- Bojko Berojko
- Контакти:
Пламен Димов е Великан!