Captain Stottlemeyer написа:pomiqr158 написа:Captain Stottlemeyer написа:pomiqr158 написа:Апарата на ДПС се е задвижил и пипалата му са се разпрострели чак до Спортинг. Това е начин да накарат Батков да продаде отбора, защото 10 млн. лв. определено ще съборят Батков.
Синята империя, обаче, е подготвила мощен контраудар чрез ФСБ и Газпром. При необходимост в действие ще влязат ЦРУ, Мосад, Югоизточното въздушно крило на НАТО и Шести американски флот...

Съжалявам, че ще стопя ентусиазма ти, но ЕС не позволява на България да строят
за момента Южен поток и ФСБ и газпром отпадат като спасители.
Значи остава вариант "Б"...

А "момент" е стара английска мярка за време (около минута и половина)...

Ех, капитане, капитане, пустите португалци уж го уволняват дисциплинарно, а пък ...
„Споменатите суми са големи, защото се спори за дългосрочни взаимоотношения, които футболистът има с бившия му клуб. Става дума за пропуснати ползи и неща, които не знам точно как са сметнати и изчислени. Не знам какви могат да са техните претенции към Левски и до каква степен е формулирана. Не съм запознат детайлно, но когато юристите проучат нещата, ще информираме съответните органи. Ако излезе, че Левски има някакви проблеми, то тогава мога да коментирам. За момента просто се води кореспонденция и се проучват нещата“, сподели Баждеков.
Не е хубаво да се изказваш неподготвен, не разбра ли, че докато Батков не затрие окончателно и това си търговско дружество наречено ПФК Левски 1914, няма да се махне. Истината е, че докато другите са учили правните норми в института, Борат е бил по комсомолски и партийни дела и хал хабер си няма от Право и адвокатлък. Изринаха Гоце от властта, Серьожа е на път да го последва в небитието и Орденоносеца увисна като прани гащи, далаверите му вече не вървят. Изгонете Батков и спасете Левски, а не като матросовци да се блещите из форума, да му защитавате простотиите и да изкарвате черното бяло...