Новия старши треньор на Левски е Пепе Мурсия

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

meteorit
Контакти:

Re: Новия старши треньор на Левски е Пепе Мурсия

Мнениеот meteorit » 05 юни 2014 08:37

Водил Атлетико М, ама за доиграване на сезона 2006, след това в отбори от втора и трета лига. В Брашов бил за няколко седмици...

Всички предпоставки да се повтори за N-ти път сценария с "доиграване на сезона" след треньорска смяна.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 05 юни 2014 08:37

Със сигурност Гонзо е търсил човек, който да няма по-голямо самочувствие от него, за да не се стига до големи конфликти. Не мога да разбера и изказването на Гонзо..."аз ще водя футболисти, той ще ги одобрява"???? Ми за какво го взема като му води футболисти? Че той ще почне да реди и състава...така беше с "великия" Мъри, за когото и бездомните кучета в София знаеха ,че г-н Раев му реди състава в началото на кариерата му.

Дано човекът извади късмет и му потръгне в Левски. Понякога е нужно много малко, за да се направи хубава кариера и малко късмет. Пример..Стойчо Стоев и Моу :) :) :) :) :) Примери има още много. Нека да изчакаме да направи подготовката и да видим как ще потръгнат нещата.

На мен ми прави впечатление, че този човек идва в началото на подготовката и селекцията, т.е. ще си направи отбора и ще го тренира. Най-важното е , че чужденец от страна като Испания ще прави подготовката. Знаем проблема на всички чужденци в Б-я, когато дойдат са в страхотна кондиция и като дойде полусезона и направят една подготовка с родните "специалисти" и дотам.

Успех
Последна промяна от bobo_13 на 05 юни 2014 08:39, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 юни 2014 08:38

Подкрепям абсолютно!!!
Аман от "местни величия"(Стоиловци,Димитровци,Илиевци и т.н.) и миришещи на мухъл капацитети(Гочета,Гроздановци и т.н.).
На скептиците и многознайниците да припомня,че за има-няма 5 години(2006-2011) Диего Симеоне смени 6(шест) клуба...Това само така-за информация! ;)

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 05 юни 2014 08:44

Аз не виждам как един испанец ще се справи с нашата действителност,още повече с тези футболисти с които ще играем,но дано аз да греша.Пожелавам му успех.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 05 юни 2014 08:46

Просто Мъри си изтърва шанса. Вчера каза, че след юбилея си е променил мнението и няма нищо против Батков и би се върнал в Левски. Е ако на 24-ти май беше казал "Снощи ми напълнихте душата, връщам се в Левски"...всички левскари щяха му целуват краката, но той изтърва момента. Най-голямата глупост ще бъде ако тоя изпанец направи 1-2 слаби мача и върнат Мъри....

Във форума на Ботев се прокрадна тезата, че Цецо Василев е разбрал от президента на румънския клуб (чиито играч ходеха Херо и Мъри да договарят минаалата седмица), че струва 350К, а не както Мъри и Херо му казали 1 милион. И това е причината за внезапното напускане на "звездния" тандем.
А да не забравяме, че и двамата ще бъдат разпитвани за уговорени мачове по време на подготвителните лагери....

А иначе явно тоя Пепе е поискал най-малко пари..... ;)
Последна промяна от bobo_13 на 05 юни 2014 08:48, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 юни 2014 08:48

Mitko-Levskar написа:Аз не виждам как един испанец ще се справи с нашата действителност,още повече с тези футболисти с които ще играем,но дано аз да греша.Пожелавам му успех.

То щото българите чудесно се справиха!!!
Искаме чужденци в ДЮШ,ама за мъжете-ако може В.Овч.Или Емо Кокала...Аман!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 юни 2014 08:54

Голямо мрънкане пада тук. Не искат този, не искат онзи.......а кой искате???
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 юни 2014 08:56

modor написа:Голямо мрънкане пада тук. Не искат този, не искат онзи.......а кой искате???

Моуриньо! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ама,ако може,без пари!
За някои хора важи поговорката,че и в английската кралица ще намерят нещо мръсно.Ако и бръкнат в ...

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 05 юни 2014 09:09

То така се става треньор - от младежите, през трета, втора дивизия и тогава в първа дивизиия. Не като други от терена - и хоп треньори, директори и не знам какви още специалисти. Много искам да му дадат шанс и да се види какво ще стане.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 юни 2014 09:12

Xamy написа:То така се става треньор - от младежите, през трета, втора дивизия и тогава в първа дивизиия. Не като други от терена - и хоп треньори, директори и не знам какви още специалисти. Много искам да му дадат шанс и да се види какво ще стане.

Какво да му дадат шанс?Те отсега му "отрязаха главата"...Смятай,ако направим някой хикс...Не дай си Боже да паднем.Леле-мале!!!

Върни се в “Левски”