turbogena написа:Херо! Това ще бъде най-добрият трансфер през лятото на Герена!
Как бе, а онзи „див малиец“,дето вкарва по 50 гола на сезон

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
turbogena написа:Херо! Това ще бъде най-добрият трансфер през лятото на Герена!
tevez написа:Е, вече може да не се чака решението на Херо. Тити Папазов го каза какво ще е то.
Херо беше казал, че от Левски последни го потърсили.
Само не мога да разбера как ще чакаш до последно Мъри и по този начин ще изтървеш Херо.
sslevski написа:Най-добрия ни трансфер е Ганя Балкански да напусне Левски веднага.След това гонене на всички,чужденци без изключение.След това гонене на играчи като Димов,Старокин,Ангелов,Макриев и още двама,трима,които ми късат нервите.След като всичко това е постигнато,задължително условие за да бъде един отбор успешен е да се взимат МЛАДИ футболисти,които им се играее,а не заплатаджии.След като това бъде постигнато,вече ще можем да мечтаем за президент,който има пари и обича Левски и може да построи стадиона за времето,което това направиха други отбори от А група.
Всичко различно от написаното по-горе сме обречени на още сини мъки.
Rivaldo10 написа:Само аз ли ще съм доволен, ако Херо не дойде при нас?
ralka_levskarka написа:sslevski написа:Най-добрия ни трансфер е Ганя Балкански да напусне Левски веднага.След това гонене на всички,чужденци без изключение.След това гонене на играчи като Димов,Старокин,Ангелов,Макриев и още двама,трима,които ми късат нервите.След като всичко това е постигнато,задължително условие за да бъде един отбор успешен е да се взимат МЛАДИ футболисти,които им се играее,а не заплатаджии.След като това бъде постигнато,вече ще можем да мечтаем за президент,който има пари и обича Левски и може да построи стадиона за времето,което това направиха други отбори от А група.
Дай първо собственика и тогава младите футболисти.
sslevski написа:ralka_levskarka написа:sslevski написа:Най-добрия ни трансфер е Ганя Балкански да напусне Левски веднага.След това гонене на всички,чужденци без изключение.След това гонене на играчи като Димов,Старокин,Ангелов,Макриев и още двама,трима,които ми късат нервите.След като всичко това е постигнато,задължително условие за да бъде един отбор успешен е да се взимат МЛАДИ футболисти,които им се играее,а не заплатаджии.След като това бъде постигнато,вече ще можем да мечтаем за президент,който има пари и обича Левски и може да построи стадиона за времето,което това направиха други отбори от А група.
Дай първо собственика и тогава младите футболисти.
Това е първото ми изречение
Rivaldo10 написа:Само аз ли ще съм доволен, ако Херо не дойде при нас?
Потребители, разглеждащи този форум: mikata, tmanolov и 26 госта