Левски - Лудогорец 39 кръг
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Левски - Лудогорец 39 кръг
Победа за Левски,Лудогорец сигурно ще остави играчите да почиват или да не си изкарват картони за финала за купата.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Лудогорец и с децата да излезнат пак ще бият.
Сините са трагични,прогноза 0-6
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- Levskar_90
favaca8888 написа:Лудогорец и с децата да излезнат пак ще бият.
0:7 е по-реална.
А Локо СФ догодина в Б група където им е мястото

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
terata написа:А "нормалните" пак няма да сте на стадиона, защо ли? А да, забравих, ми няма шанс за титла или купа, що да идвате! А не, чакай, качулките ви пречат. Или не беше това? Ааа Тонев ви пречи...не, всъщност Батков. Или беше Топузаков? Хм, бе тия всичките не беха и миналия сезон около и в отбора? Ааа ма тогава щехме шампиони да ставаме затва идвахте на стадиона. Начи първата причина ще да е.
По темата за мача... 2:0 за Левски ама кел файда.
Да бе, всеки, който не е на стадиона иска купи и титли хохо
Не отричам, че има и бая такива, които само ако има шанс за трофеи ходят де...
Колкото до мача, нямам прогноза и не ме вълнува крайния резултат. Искам ИГРА, хъс, майната му на резултата, ясно е, че като класа им отстъпваме ама поне битка и старание да има от А до Я.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Zaash написа:До terata
Ти да не си доволен от това, което играе Левски?
Или подкрепяш отбора щото сега е трудно и си истински левскар, а ние останалите дето ходим на мач само когато отбора е в Европа или поне е достатъчно силен, не сме!
Или пък няма значение какво играе отбора важното е да сме там па ако има и с кой да се сбием няма значение как е свършил мача...
Мога още много да ти пиша в този дух, но си мисля, че ти и сам се досещаш накъде бия.
Само ще ти дам един пример: Домусчиев спомена след срещата с президента на Лацио за сложния проблем с феновете на големите отбори. Същия проблем който имат и нашите големи отбори и същия проблем заради, който разумни бизнесмени като Домусчиев няма да акустират на Герена... Същата причина заради която много левскари които не са стъпвали скоро на Герена отидоха на Васил Левски срещу Лацио и Валенсия...
Те не са по-малко левскари от теб, но ги е срам от този Левски, както ги е срам от левскарите които подкрепиха Лацио... и от тези дето позорно изгониха Ивайло Петев, независимо от причината!
Това не бива и не може да се асоциира Васил Левски!
Аз подкрепям отбора не само защото като съм бил малък и роднини са били левскари, а най- вече защото искам футболен клуб Левски да прославя Апостола по Европа пък макар и чрез спорта, а не за 20 години да ме е срам, че се кръстил така и един единствен път, преди горделивото но трагично участие в ШЛ, ме е накарал да съм щастлив, че отбора носи това свято име!
За мен преди всичко е името на Апостола, не отбора!!! , а предполагам и за много други, като си говоря с други левскари!
Така че ти си ходи на Герена и се гордей, че си част от тази агония!!!
Терата не е съвсем прав, но и ти прозвуча като че ли ще ходиш едва ли не само ако Левски печели. Ти си знаеш, но за мен това е тъпо. Мен много повече ме дразни Борат от загубата в даден мач примерно, дразни ме не самия факт, че изпускаме ЕКТ а това, че се стигна дотук след мърдосването на едни дървета по терена и т.н. Спрете да живеете за резултати и победи.. те не са всичко. Пък и победите винаги свършват за да започнат отново.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Чета мненията във форума и не мога да си обясня какво делите, кой е по-левскар, кой бил на стадиона, кой ставал, кой не ставал. Момчета ЛЕВСКИ е на 100 години! Ако Създателите бяха като вас ,Левски никога нямаше да го има. Плюете по треньори, играчи и т.н. -Защо ? Не ви ли стига ,че червените приятелки плюят. Чудя се ще дойде ли време , когато всички ще застанем като един зад ЛЕВСКИ!? И по темата , колкото и да сме слаби не мога да прогнозирам друго освен победа 2:0.
САМО ЛЕВСКИ
САМО ЛЕВСКИ
- Love in blue
- Контакти:
shotgun blues написа:Победа за Левски,Лудогорец сигурно ще остави играчите да почиват или да не си изкарват картони за финала за купата.[/quote
....................................
Не бъди толкова сигурен и да не се ядосваш на себе си след края на мача!favaca8888 написа:Лудогорец и с децата да излезнат пак ще бият.
.......................................
Може и така да е но, чак пак с такъв резултат...

Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Betchualeng Arnaikem написа:Zaash написа:До terata
Ти да не си доволен от това, което играе Левски?
Или подкрепяш отбора щото сега е трудно и си истински левскар, а ние останалите дето ходим на мач само когато отбора е в Европа или поне е достатъчно силен, не сме!
Или пък няма значение какво играе отбора важното е да сме там па ако има и с кой да се сбием няма значение как е свършил мача...
Мога още много да ти пиша в този дух, но си мисля, че ти и сам се досещаш накъде бия.
Само ще ти дам един пример: Домусчиев спомена след срещата с президента на Лацио за сложния проблем с феновете на големите отбори. Същия проблем който имат и нашите големи отбори и същия проблем заради, който разумни бизнесмени като Домусчиев няма да акустират на Герена... Същата причина заради която много левскари които не са стъпвали скоро на Герена отидоха на Васил Левски срещу Лацио и Валенсия...
Те не са по-малко левскари от теб, но ги е срам от този Левски, както ги е срам от левскарите които подкрепиха Лацио... и от тези дето позорно изгониха Ивайло Петев, независимо от причината!
Това не бива и не може да се асоциира Васил Левски!
Аз подкрепям отбора не само защото като съм бил малък и роднини са били левскари, а най- вече защото искам футболен клуб Левски да прославя Апостола по Европа пък макар и чрез спорта, а не за 20 години да ме е срам, че се кръстил така и един единствен път, преди горделивото но трагично участие в ШЛ, ме е накарал да съм щастлив, че отбора носи това свято име!
За мен преди всичко е името на Апостола, не отбора!!! , а предполагам и за много други, като си говоря с други левскари!
Така че ти си ходи на Герена и се гордей, че си част от тази агония!!!
Терата не е съвсем прав, но и ти прозвуча като че ли ще ходиш едва ли не само ако Левски печели. Ти си знаеш, но за мен това е тъпо. Мен много повече ме дразни Борат от загубата в даден мач примерно, дразни ме не самия факт, че изпускаме ЕКТ а това, че се стигна дотук след мърдосването на едни дървета по терена и т.н. Спрете да живеете за резултати и победи.. те не са всичко. Пък и победите винаги свършват за да започнат отново.
Ако на теб ти се вижда тъпо, че футболния клуб създаден да прославя името на един от най великите българи се представя повече от трагично от спортна гледна точка срещу отбори като:
Антверпен, Олимпия, Дебрецен, Иртиш, Тампере... нещо повече Левски стъпка преди да постигне най- значимите си успехи за последните 20 години беше на косъм да отпадне от Публикум!!!
Чувал ли си ги тези отбори преди Левски да играе с тях? Аз лично не бях. А със сигурност пропускам някои провали... И ако за много от левскарите това име се асоциира просто с футболния клуб, то за мен е срам че се асоциира с името на Аполстола!! Аз искам всички истински левскари да не са просто футболни запалянковци и по някакъв начин да покажат на всички на Герена до пазача на паркинга че служат на нещо свято, а не на Батков Грашнов (бог да го прости) или Лафчис!!!!
Ако това ти се вижда тъпо, значи изобщо не разбираш за какво говоря!
- ChelseaFUN
- Контакти:
Според мен ще бием този мач, 3:1