Локомотив (Пловдив) - Левски (София)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Локомотив (Пловдив) - Левски (София)

Мнениеот modor » 24 мар 2014 08:13

1-1 от мен.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 24 мар 2014 08:21

T&T написа:Този отбор на Левски може да победи само отбор, подреден от Станимир Стоилов и отбор със собственик Коко Динев. Искрено се надявам последният да ме опровергае и в сряда черно-белите да размажат недоразуменията в сини фланелки.

Абсолтно!!!
Левски ще го вземат този мач, защото Динев е доказал, че не отказва която и да е оферта. А такава ще има! Левскарите докрая ще драпат с всякакви средства, сили, пари и най-вече съдии до 3-4-о място.

Иначе ако мача се играе /разбирай- парите от Батков са малко или няма никакви/ Локомотив ще победи.
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 24 мар 2014 09:27

2:2
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 24 мар 2014 09:54

1-3
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 мар 2014 10:30

Де да знам, за какъв резултат е най-висок коефициента :? :lol: Ще има Тото Динев стайл, over е мача за мен - 2:2 залагам ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 24 мар 2014 10:48

Не знаех,че Локомотив са непобедим отбор и няма как да ги победим,нищо че статистиката говори друго.И стига с тези глупости за продадени мачове

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 24 мар 2014 10:52

bold написа:Не знаех,че Локомотив са непобедим отбор и няма как да ги победим,нищо че статистиката говори друго.И стига с тези глупости за продадени мачове

Локото не са непобедими, но ако решат да играят ВИЕ не може да ги биете в Пловдив.
Прегледай 2- мача в Пловдив на Локото от есента - срещу ЦСКА и Левски, после потърси разликите и заповядай пак :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 24 мар 2014 10:58

Интересен мач, който може да покаже тръгва ли Левски нагоре и има ли място Локо Пловдив в първата седмица. Миналата седмица Ботев се продаде на Герена по-най-безочлив начи, да види сега дали другия Пловдивски клуб ще играе чесно. Не разбирам, защо разбития отбор на Левски е бутан нагоре в класирането? Дали на сините фенове ще им хареса едно участие в Европа сходно с предишните? Локомотив доста се компрометира последно време със съмнителни срещи, но сега е длъжен да покаже, че играе честно. То ще си покаже, защото хората не са идиоти. Заради подобни съмнителни мачове, като Левски и Ботев страда целия български футбол. Това още повече прогонва хората от стадионите, а протестите на феновете на Локо Пловдив си остават някъде назад в небитието за БФС.

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 24 мар 2014 11:31

Red_Neck написа:
bold написа:Не знаех,че Локомотив са непобедим отбор и няма как да ги победим,нищо че статистиката говори друго.И стига с тези глупости за продадени мачове

Локото не са непобедими, но ако решат да играят ВИЕ не може да ги биете в Пловдив.
Прегледай 2- мача в Пловдив на Локото от есента - срещу ЦСКА и Левски, после потърси разликите и заповядай пак :)

И кво искаш да ни кажеш, че Локо Пд и ЦСКА не уговарят мачове помежду си ли ? :lol:
А за този мач, още една победа за Левски, може да го нагласят пак за 3:2 или неква обръщалка, та Коко и той да намаже. Батков е подсигурил неколко победи за намаляване на напрежението сред феновете, респективно върху него. Налагане на юноши, които бяха изгонени като мръсни котета от отборчета по Полша при опита си да избягат от Левски, визирам Цоневи, Топчо нов тренер с нови идеи :lol: , след победата с Локо и после с Черно море, Батков ще излезе и ще каже това е пътя налагане на собствени юноши, Гонзо директор, Топчо тренер, ще се опита да се спаси за пореден път.

Батков ВЪН !!!
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

GAVAO
Контакти:

Мнениеот GAVAO » 24 мар 2014 12:14

Поредният безмислен мач в бг първенство,предпоставки много-аргументи малко!

Върни се в “Левски”