Топчо- поредната жертва на Батков?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Централен

Re: Топчо- поредната жертва на Батков?

Мнениеот Централен » 21 мар 2014 15:36

Teo написа:2 победи на Топчо и отново на хорото, ахх колко сте ми заблудени милите :idea:

Бе ти постоянно ли си друсан?Все неадекватно пишеш.

По темата.
А кой искате да е жертвата?
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 мар 2014 16:03

ehh написа:Хайде стига сте мрънкали и вие, бе. Не ви ли писна? Батков вън, тоя не искаме за треньор, оня не искаме... Кой да дойде, а? Кое име да дойде. Тоя и следващите сезони най-вероятно ще са нулеви. Свиквайте, че явно трябва да мине време преди този отбор да си стъпи на краката, да се изгради нещо.
Нека сега завършим сезона, ако ще с юноши и охраната на стадиона като треньор, но поне до неговия край да седнат главите, които управляват този клуб и да направят дългосрочен план.
Аман от това мрънкане и бързане. Видяхме всички какво стана от прибързани и емоционални изказвания. Заради ония качулки изгонихме читав треньор и продължаваме да се въртим като кокошка при градушка. Всички грешки се правят заради прибързвания. И Левски и ЦСКА са царе на това, защото феновете им не могат да търпят, искат да им се угажда, да се чувстват едва ли не богопомазани. Голямата истерия, типично по български, около тези два клуба страшно много им пречи.
Четох в някаква тема как се призовава, давай да бутаме и сриваме, да гоним Мустака, а пък после ще мислим. Вие нормални ли сте?? Супер грешно мислене. И хем виждате, какво стана с Ботев и ЦСКА. Единият купува лицензи на градчета с шепа население, работата с историята на клуба сега е малко съмнителна, прибавят се някакви букви към името, ала-бала... Другият отбор връща човек изгонен с камъни и сега го посреща като месия, компромиси безброй, неясно бъдеще... Хайде, стига. Иска се просто да се седне на спокойствие и наистина да се начертае и вземе план по който да се действа. Мама му стара, гледайте как е на запад, стига с тия балкански страсти

+1 :) Напълно съм съгласен и бих се подписал под всеки ред от това мнение. :)
По темата: Писах и на друго място - сегашният треньор на "Левски" не е под напрежение, защото практически сезонът за нас приключи. Загубихме борбата за титлата отдавна, в сряда излязохме от борбата за купата, а по-долу от седмо място (най-слабото класиране в 100-годишната история на "Левски" - за държавно първенство през 1938 година) просто няма как да се сринем... 8-) Напротив, плюс за треньорското ръководство и за отбора е, че лятната подготовка за сезон 2014/2015 година може да започне сега.
П.П. Лично аз нямам никакво желание "Левски" да участва в ЕКТ през тази година, което участие в минимална степен е възможно.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 21 мар 2014 16:14

Captain Stottlemeyer написа:
ehh написа:Хайде стига сте мрънкали и вие, бе. Не ви ли писна? Батков вън, тоя не искаме за треньор, оня не искаме... Кой да дойде, а? Кое име да дойде. Тоя и следващите сезони най-вероятно ще са нулеви. Свиквайте, че явно трябва да мине време преди този отбор да си стъпи на краката, да се изгради нещо.
Нека сега завършим сезона, ако ще с юноши и охраната на стадиона като треньор, но поне до неговия край да седнат главите, които управляват този клуб и да направят дългосрочен план.
Аман от това мрънкане и бързане. Видяхме всички какво стана от прибързани и емоционални изказвания. Заради ония качулки изгонихме читав треньор и продължаваме да се въртим като кокошка при градушка. Всички грешки се правят заради прибързвания. И Левски и ЦСКА са царе на това, защото феновете им не могат да търпят, искат да им се угажда, да се чувстват едва ли не богопомазани. Голямата истерия, типично по български, около тези два клуба страшно много им пречи.
Четох в някаква тема как се призовава, давай да бутаме и сриваме, да гоним Мустака, а пък после ще мислим. Вие нормални ли сте?? Супер грешно мислене. И хем виждате, какво стана с Ботев и ЦСКА. Единият купува лицензи на градчета с шепа население, работата с историята на клуба сега е малко съмнителна, прибавят се някакви букви към името, ала-бала... Другият отбор връща човек изгонен с камъни и сега го посреща като месия, компромиси безброй, неясно бъдеще... Хайде, стига. Иска се просто да се седне на спокойствие и наистина да се начертае и вземе план по който да се действа. Мама му стара, гледайте как е на запад, стига с тия балкански страсти[/
+1 :) Напълно съм съгласен и бих се подписал под всеки ред от това мнение. :)
По темата: Писах и на друго място - сегашният треньор на "Левски" не е под напрежение, защото практически сезонът за нас приключи. Загубихме борбата за титлата отдавна, в сряда излязохме от борбата за купата, а по-долу от седмо място (най-слабото класиране в 100-годишната история на "Левски" - за държавно първенство през 1938 година) просто няма как да се сринем... 8-)
П.П. Лично аз нямам никакво желание "Левски" да участва в ЕКТ през тази година.

+1.Браво момчета за начина ви на мислене.Това е единственото спасение за любимия ни клуб,лошото е че има много "дървени"глави,но ЛЕВСКИ ще го има и както птицата Феникс ще се възкръсне от собствената си пепел :)

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 21 мар 2014 16:29

Топчо: Искам тактическа дисциплина и себераздаване
Най-новият старши треньор на Левски Елин Топузаков сподели на какво ще държи начело на тима.

„Искам тактическа дисциплина и себераздаване от страна на футболистите. Знам, че това се оценява. Имам виждане по въпроса, дали да се налагат млади футболисти и каква да е системата на игра, но това ще го видите утре. Не искам да обещавам нищо, аз съм млад треньор, но мисля, че имам необходимия опит. Отборът има проблеми от психологически характер. Смятам, че има методи, с които да може да им се помогне. Вярвам на футболистите в Левски, не мисля, че не са се раздавали, но играят с голямо притеснение“, коментира Елин Топузаков.

Този си няма и на идея какво говори. Батков директно заяви на играчите, че няма да им плати. А Топузаков плещи, че искал "тактическа дисциплина".

Точно като Нефтохимик и Пирин - Гоце Делчев ще играят играчите, като няма пари!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 мар 2014 17:36

fiesta написа:
Топчо: Искам тактическа дисциплина и себераздаване
Най-новият старши треньор на Левски Елин Топузаков сподели на какво ще държи начело на тима.

„Искам тактическа дисциплина и себераздаване от страна на футболистите. Знам, че това се оценява. Имам виждане по въпроса, дали да се налагат млади футболисти и каква да е системата на игра, но това ще го видите утре. Не искам да обещавам нищо, аз съм млад треньор, но мисля, че имам необходимия опит. Отборът има проблеми от психологически характер. Смятам, че има методи, с които да може да им се помогне. Вярвам на футболистите в Левски, не мисля, че не са се раздавали, но играят с голямо притеснение“, коментира Елин Топузаков.

Този си няма и на идея какво говори. Батков директно заяви на играчите, че няма да им плати. А Топузаков плещи, че искал "тактическа дисциплина".

Точно като Нефтохимик и Пирин - Гоце Делчев ще играят играчите, като няма пари!

Топчо говори заучени фрази и се надява да му върже с резултати... а дано, а, ама надали...

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 21 мар 2014 20:02

Captain Stottlemeyer написа:...
сегашният треньор на "Левски" не е под напрежение, защото практически сезонът за нас приключи. Загубихме борбата за титлата отдавна, в сряда излязохме от борбата за купата, а по-долу от седмо място (най-слабото класиране в 100-годишната история на "Левски" - за държавно първенство през 1938 година) просто няма как да се сринем... 8-) Напротив, плюс за треньорското ръководство и за отбора е, че лятната подготовка за сезон 2014/2015 година може да започне сега.
П.П. Лично аз нямам никакво желание "Левски" да участва в ЕКТ през тази година, което участие в минимална степен е възможно.

Аз съм резервиран към подготовката, която ще проведе това ръководство. Очертава се "Левски" да започне следващото първенство под ръководството на Топузаков.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 21 мар 2014 20:20

Четох в някаква тема как се призовава, давай да бутаме и сриваме, да гоним Мустака, а пък после ще мислим. Вие нормални ли сте?? Супер грешно мислене. И хем виждате, какво стана с Ботев и ЦСКА. Единият купува лицензи на градчета с шепа население, работата с историята на клуба сега е малко съмнителна, прибавят се някакви букви към името, ала-бала... Другият отбор връща човек изгонен с камъни и сега го посреща като месия, компромиси безброй, неясно бъдеще... Хайде, стига. Иска се просто да се седне на спокойствие и наистина да се начертае и вземе план по който да се действа. Мама му стара, гледайте как е на запад, стига с тия балкански страсти

+1914
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 22 мар 2014 07:35

Вековният юбилей започва с нулева година и превръщане на Левски в нов отбор.Задължително с подмяната на собственика.От 5 години отбора и неговите фенове не са на себе си.Нереални цели,обещания,извинения,бойкоти,нови треньири,футболисти и прочие.Топчо- поредната маша в ръцете на Орденоносеца.При провал си отива и неговото място заема друга марионетка.Нов наставник,нови футболисти,нови надежди.И така до безкрайност.Крути мерки са нужни.Или атака или отново в батака.

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 22 мар 2014 09:08

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Вековният юбилей започва с нулева година и превръщане на Левски в нов отбор.Задължително с подмяната на собственика.От 5 години отбора и неговите фенове не са на себе си.Нереални цели,обещания,извинения,бойкоти,нови треньири,футболисти и прочие.Топчо- поредната маша в ръцете на Орденоносеца.При провал си отива и неговото място заема друга марионетка.Нов наставник,нови футболисти,нови надежди.И така до безкрайност.Крути мерки са нужни.Или атака или отново в батака.

Мда, усеща се промяната http://www.sportal.bg/news.php?news=478816 :lol: , тоя още не познава София, но вече може да намери место да се напие :mrgreen:

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 22 мар 2014 20:12

Все някой трябва да е треньор, а Топузаков е от повече от година в треньорския щаб. Сезона се доиграва, предстои време разделно за клуба. Какво значение има кой е начело в последните 11 мача в сезон в който започнахме м.юни с Митов, дойде и отпратихме Йоканович, беше съблечен Петев, изяви се Сухия и се изпари, а сега най-малкия проблем е Топузаков - петия треньор за сезона :lol: ...

Върни се в “Левски”