Анкета: Koй да е? И. Колев, Е. Велев, Ж. Тасевски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой да е новият треньор на Левски?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Анкета: Koй да е? И. Колев, Е. Велев, Ж. Тасевски

Мнениеот фифи перото » 01 мар 2014 13:36

THE G.A.M.E написа:
ИРТИШ2013 написа:НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ,ВАЖНОТО Е ДА БЪДЕ ДОБРЕ ОБЛЕЧЕН,ЧЕ СЕГА Е ХЛАДНО НАВЪН....

Цесекар ли си ? :?

Помияр е.
По темата-Велев.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 01 мар 2014 13:36

Тодор Батков!!! Нека официално да си заеме поста който ръководи от години. Бърка се в работата на всичките си треньори, поне нека спести унижението на поредния такъв а и малко пари да спести.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 01 мар 2014 13:37

milen.hristov написа:
drughi написа:Още с назначаването на Сухия си знаех, че ще берете ядове. Какъв треньор е Здравков и къде е постигнал нещо? За мен колкото по-бързо го разкарате толкова по-добре. Не че има някакъв богат избор от треньори...Гочето и Бай Гроздан за мен вече са свършили. Тасевски е кондиционен треньор (в момента помощник в Локомотив Пловдив), Кокала не е треньор, а викач. За И.Колев нямам мнение. Най-добре ще е някой чужденец, ама дали има пари(ей богу) за кадърен...май не. Трябваше в 100 годишнината на клуба да сте в по-добро състояние. Желая ви бързо съвземане, и успехи.

Имахме един успешен вариант, но сектор бело явно бяха взели некачествена субстанция

И аз мисля, че Петев щеше да бъде един успешен треньор на Левски. Почти бях сигурен, че ще вдигне отбора. Просто си личи, че е голям тактик и психолог. И в Кипър го доказва... Но от друга страна, не мога да съдя момчетата от София Запад за постъпката им, защото всеки си има принципи и мнение по въпросите, и постъпва така както той смята за добре.
Последна промяна от drughi на 01 мар 2014 13:37, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 01 мар 2014 13:37

Йоканович беше достатъчно кадърен чужденец,видяхме кво направи тук..така че най-добре да е някой който е свикнал с обстановката в нашата мила родина и знае че след 1-2 издънки поста му ще започне да се клати :|[/quote]

Не е обстановката в нашата родина,а в Левски.Вижда се като събереш кадърни хора и оставиш да работят на спокойствие работата се получава.
Последна промяна от tomba на 01 мар 2014 13:40, променено общо 1 път.

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 01 мар 2014 13:37

погледнете как действат наистина големите отбори. мойс е добър , но нещата не му се получават, даде 40 мил за мата, инкасира загуби и го държат. мартино в барселона е по-зле от тито и гуардиола, но никой не говори за смяна. манчини изкара 3 сезона в сити един влак пари и чак тогава ги направи шампиони.венгер арсенал няма 10 сезона трофей, но никой не го сменя. брендан роджърс остави ливърпул извън европа, но и до днес е в ливърпул. с две думи батков е толкова слаб като мениджър, за да отпише един сезон в името на нещо фундаментално. колко трябва да си кух, за да си помислиш, че сухия е по-подготвен от йоканович, при положение, че вече си му ял попарата. някой да каже кой е последният изкарал цял сезон при вас и коя година е било? тръгнете от там и тогава мислете за конкретни имена. батков не дава шанс на никой да развие нещо в този отбор,а вълшебни пръчки вече не произвеждат.
Последна промяна от Графът на 01 мар 2014 13:41, променено общо 1 път.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 01 мар 2014 13:38

Не ,че мнението ми има значение имайки предвид ,че съм от друг отбор,но от изброените -никой ако бях от Левски, и Който и да е от четиримата в интерес на другите отбори.
Последна промяна от IvanGit на 01 мар 2014 13:42, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 мар 2014 13:38

фифи перото написа:Помияр е.

Не, щото принципно ги изследвам такива екземпляри, твърдящи, че са "големи цесекари", а с аватари, свързани с Левски. :lol:

И всеки път стигам до извода, че подобни, са сериозно увредени на ментално ниво. :(
Последна промяна от THE G.A.M.E на 01 мар 2014 13:42, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 01 мар 2014 13:38

milen.hristov написа:
Виктор 1914 написа:НИКИ МИТОВ! АКО НА НЕГО МУ БЯХА ДАЛИ СРЕДСТВА ИЛИ ПО-СКОРО ШАНС ДА ПРИВЛЕЧЕ ТОЛКОВА ФУТБОЛИСТИ, КОЛКОТО СУХИЯ - ЛЕВСКИ ЩЕШЕ ДА БИЕ ИРТИШ 1000%! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ВРЪТКАТА СЪС СЛАВИЯ, КОЯТО БАТКОВ НАПРАВИ!

БАТКОВ ВЪН! ВСИЧКИ ЗНАЕМ, КАК ПОДАРИ ТИТЛАТА НА ПРИЯТЕЛЧЕТОТО ТИ ДОМУСПАША МИНАЛИЯ СЕЗОН!

Тогава смело мога да се кандидатирам и аз- Милен Христов

Ми добави се в анкетата ;)

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 01 мар 2014 13:39

Виктор 1914 написа:НИКИ МИТОВ! АКО НА НЕГО МУ БЯХА ДАЛИ СРЕДСТВА ИЛИ ПО-СКОРО ШАНС ДА ПРИВЛЕЧЕ ТОЛКОВА ФУТБОЛИСТИ, КОЛКОТО СУХИЯ - ЛЕВСКИ ЩЕШЕ ДА БИЕ ИРТИШ 1000%! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ВРЪТКАТА СЪС СЛАВИЯ, КОЯТО БАТКОВ НАПРАВИ!

БАТКОВ ВЪН! ВСИЧКИ ЗНАЕМ, КАК ПОДАРИ ТИТЛАТА НА ПРИЯТЕЛЧЕТОТО ТИ ДОМУСПАША МИНАЛИЯ СЕЗОН!

:lol: :lol: :lol: какво е подарил :lol: автогол и невероятни спасявания на Петков в последните минути лелеле

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 мар 2014 13:41

drughi написа:
milen.hristov написа:
drughi написа:Още с назначаването на Сухия си знаех, че ще берете ядове. Какъв треньор е Здравков и къде е постигнал нещо? За мен колкото по-бързо го разкарате толкова по-добре. Не че има някакъв богат избор от треньори...Гочето и Бай Гроздан за мен вече са свършили. Тасевски е кондиционен треньор (в момента помощник в Локомотив Пловдив), Кокала не е треньор, а викач. За И.Колев нямам мнение. Най-добре ще е някой чужденец, ама дали има пари(ей богу) за кадърен...май не. Трябваше в 100 годишнината на клуба да сте в по-добро състояние. Желая ви бързо съвземане, и успехи.

Имахме един успешен вариант, но сектор бело явно бяха взели некачествена субстанция

И аз мисля, че Петев щеше да бъде един успешен треньор на Левски. Почти бях сигурен, че ще вдигне отбора. Просто си личи, че е голям тактик и психолог. И в Кипър го доказва... Но от друга страна, не мога да съдя момчетата от София Запад за постъпката им, защото всеки си има принципи и мнение по въпросите, и постъпва така както той смята за добре.

На няколко линии в тоалетните стават много принципни, чертожниците

Върни се в “Левски”