Локомотив София - Левски София - 1:0
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив София - Левски София
Егати тъпия ден.
Какви предварителни резултати ? Точките, които отборите са си спечелили досега, ще се зачитат в плейофите.
wilge написа:Не ми се смейте колко съм неосведомен, но съм останал с впечатлението, че в плейофите ще се зачитат предватителните резултати. Правилно ли съм разбрал?
Какви предварителни резултати ? Точките, които отборите са си спечелили досега, ще се зачитат в плейофите.
Благодаря!
- slash1912
- Контакти:
1:1
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Тези двамата Йовов и Здравков май са поредните пешки,иначе Рамос нямаше да е тук.В отбора трябваше да е Райков.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
- М Камбуров
- Контакти:
Kris_men2000 написа:Бахти тъпотията ,докъде стигнахме.Да говорим за ЛЕВСКИ като за селски отбор от рода на Струмска Слава.Всеки отбор от А група за нас е страшилище.Е това вече не се издържа.толкова сме деградирали ,че и феновете станаха като смирени овчици.Да се молим за хикс срещу отбори който сме ги били като тъпани където и когато ги хванем.Е това не е моят ЛЕВСКИ .Край аз бях до тук.Тази селска трупа която в момента е Левски и тази пародия наречена от тях ФУТБОЛ която играят няма повече да я гледам даже и на репортажи.Повече няма да погледна мач на Левски докато тези тъпани ръководят любимият ми отбор.СОМО ЛЕВСКИ.Аз бях до тук.Край повече нямам нерви да гледам тези нещастници който се наричат футболисти.Тези тъпани са просто срам за играта наречена футбол.
ха-ха,ти си от Левски само когато бият и са на върха?едва ли вашия отбор има нужда от такива като теб
- Kris_men2000
Не пич, от 43години съм левскар и ще продължавам да бъда.А аз съм син даже и в червата.Просто не можеш да си представиш какъв фанатик съм на тема ЛЕВСКИ.Но за 43 години такова чудо не съм виждал даже и когато чорбата ни биха с 5:0.Толкова слаби и безидейни не съм ги виждал никога ЛЕВСКИ.Просто не ми останаха нерви покрай тях.То просто няма за какво да се захванеш с тях.Няма нищо като надежда в отбора.Просто ЛЕВСКИ е изгнил от всякъде.Няма грам пълнеж.Та затова казвам ,че няма да ги гледам повече а не че се отказвам от любимият ми отбор на сърцето ЛЕВСКИ.По скоро ще умра но от ЛЕВСКИ никога няма да се откажа.Това ми е живота на мен.САМО ЛЕВСКИ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Синьо сърце
- Контакти:
Kris_men2000 написа:Не пич, от 43години съм левскар и ще продължавам да бъда.А аз съм син даже и в червата.Просто не можеш да си представиш какъв фанатик съм на тема ЛЕВСКИ.Но за 43 години такова чудо не съм виждал даже и когато чорбата ни биха с 5:0.Толкова слаби и безидейни не съм ги виждал никога ЛЕВСКИ.Просто не ми останаха нерви покрай тях.То просто няма за какво да се захванеш с тях.Няма нищо като надежда в отбора.Просто ЛЕВСКИ е изгнил от всякъде.Няма грам пълнеж.Та затова казвам ,че няма да ги гледам повече а не че се отказвам от любимият ми отбор на сърцето ЛЕВСКИ.По скоро ще умра но от ЛЕВСКИ никога няма да се откажа.Това ми е живота на мен.САМО ЛЕВСКИ.
Я вземи се стегни малко!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- Stahlgewitter
- Контакти:
Не искам да гледам мнения с победа различна от на 0.Уважавайте противника,но гледайте сериозно на нещата.Ние сме Левски,не Паламуд Мичурин.Очаквам сериозна победа с поне 3 гола и сърцата игра.Успех и САМО ЛЕВСКИ!