Истината за съдружието на "Левски" с МВР

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Re: Истината за съдружието на "Левски" с МВР

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 04 дек 2013 23:21

Колеги, доколкото съм запознат, ако до един месец след изтичане на договора за ползване, той НЕ бъде подновен, но собственикът не предприеме никакви действия по извеждане на ползвателя от владение, то договорът автоматично става безсрочен.Така е и при трудовите договори ;)

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 04 дек 2013 23:22

Кашчей написа:
джони написа:
Кашчей написа:
джони написа:МВР отдава на СК Левски,това е сигурното от информацията,а предполагам СК Левски отдава на ФК Левски АД и точно това пише ,че е незаконно това отдаване,поне аз така го разбирам и тук изникват въпросите-
1.Как този стадион е получил лиценз?
2.След като СК Левски не е плащал наем дали ще бъде задължен със задна дата да погаси преизчислените дългове?
3.Ако тези факти са истина и се потвърдят,дали строежа на сектор А е законен и ако не е, дали трябва ли РДНСК да влязат и да разрушат строежа?

На Ботев как му отдадоха стадиона, че ми се губи във времето спомена :roll:

http://www.nkr.government.bg/app;jsessi ... nt&sp=1692

Питам как военните ви дадоха стадиона, не ми отваряй процедура, която е ясно как ще завърши!

военните дадоха на общината,как станало ли?ами с един подпис,как да стане,после общината сключи договор с клуба за наем ,това е в периода около 2010г,2012г почна процедура за концесия и 2013г е спечелена от клуба

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 04 дек 2013 23:27

peliforewer написа:
джони написа:МВР отдава на СК Левски,това е сигурното от информацията,а предполагам СК Левски отдава на ФК Левски АД и точно това пише ,че е незаконно това отдаване,поне аз така го разбирам и тук изникват въпросите-
2.След като СК Левски не е плащал наем дали ще бъде задължен със задна дата да погаси преизчислените дългове?
3.Ако тези факти са истина и се потвърдят,дали строежа на сектор А е законен и ако не е, дали трябва ли РДНСК да влязат и да разрушат строежа?

Стана ми интересно че коментират само скритите левскари,а явните са "разсеяни",но ще ти отговоря,това едва ли касае стадиона,там нещата предполагам са изрядни,по-скоро става въпрос за отдаване под наем на трети лица за други съоражения намиращи се в района на стадиона,също за безстопанственост,неща които са забранени в договора.

виж,че става въпрос за СК "Георги Аспарухов",т.е самото име подсказва ,че стадиона също влиза

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 04 дек 2013 23:29

Това е скандално и престъпно, нямам намерение да чета цялата тема. Само тук :arrow: http://www.bulnao.government.bg/index.php?p=2751 всичко е написано мо-та-мо..Сега ще видим има ли държава и за кого е майка или мащеха
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 дек 2013 23:29

джони написа:
Кашчей написа:
джони написа:
Кашчей написа:

Питам как военните ви дадоха стадиона, не ми отваряй процедура, която е ясно как ще завърши!

военните дадоха на общината,как станало ли?ами с един подпис,как да стане,после общината сключи договор с клуба за наем ,това е в периода около 2010г,2012г почна процедура за концесия и 2013г е спечелена от клуба

Нещо май си позабравил как Мухобойко, в компанията на Бареков връчиха "ключа" на Славчо Атанасов. Това е било абсолютно по правилата, без натиск от страна на Мухобойко, нали?

Само не ми говори за спечелена концесия, защото няма клуб, който да е загубил подобна процедура досега, когато става въпрос за клубен стадион (доколко е клубен е друг въпрос).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 04 дек 2013 23:29

Стадионът не влиза в това число, тъй като през 1997 година той бе даден за безсрочно ползване на ФК Левски. ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 дек 2013 23:31

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Стадионът не влиза в това число, тъй като през 1997 година той бе даден за безсрочно ползване на ФК Левски. ;)

Как кметът на София може да се разпорежда с имущество на МВР?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 04 дек 2013 23:35

Кашчей написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Стадионът не влиза в това число, тъй като през 1997 година той бе даден за безсрочно ползване на ФК Левски. ;)

Как кметът на София може да се разпорежда с имущество на МВР?

Той беше МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ тогава, а МВР е част от правителството.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 04 дек 2013 23:36

Кашчей написа:
джони написа:
Кашчей написа:
джони написа:
Кашчей написа:

Нещо май си позабравил как Мухобойко, в компанията на Бареков връчиха "ключа" на Славчо Атанасов. Това е било абсолютно по правилата, без натиск от страна на Мухобойко, нали?

Само не ми говори за спечелена концесия, защото няма клуб, който да е загубил подобна процедура досега, когато става въпрос за клубен стадион (доколко е клубен е друг въпрос).

военния министър подписва ,после дали е минало през ОС не си спомням,но кмета е приел обекта за общински
и също така не си прав за стадиона и концесията,защото стадиона в Коматево също е спечелен на концесия

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 дек 2013 23:36

Заниманията се провеждат в залата по Спортна гимнастика на Г.К. "Левски Спартак" - София. Тя се намира в Спортен комплекс "Левски" до стадион Георги Аспарухов в София. Можете да видите местоположението и, отбелязано на картата.

Спортен комплекс "Левски" различен ли е от СК "Георги Аспарухов"?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Левски”