Всичко за случая с Ивайло Петев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Re: ТВ7: Ивайло Петев е новият треньор на Левски

Мнениеот 1912plovdiv » 07 окт 2013 19:42

turbogena написа:Не ставай смешен. Всички организирани фракции подкрепят Йоканович и са твърдо против неговото отстраняване! Проблемът на Левски не е треньора! Сираков да си събира багажа и да изчезва ,защото откакто се е върнал само лошо сме видели...

Това е истината, успех ;)
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 07 окт 2013 19:44

Поредната простотия на Батков и сие!!! Колко време Ливърпул бяха от слаби по-слаби, но треньора си не смениха? Дадоха му време на Брендън Роджърс и ето резултатите - според мен догодина Бийтълсите ще играят в ШЛ.
Но това е съвсем друга тема.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 окт 2013 19:45

LL999 написа:Реално погледнато Петев стана два пъти шампион с УНИКАЛЕН КЪСМЕТ!

ПЪРВО - ЦСКА пропилява 8 точки и Лудогорец става шампион
ВТОРО - Левски се проваля срещу Славия и Лудогорец става шампион
ТРЕТО - В момента Лудогорец е много по-силен от предходните два сезона. Отборът беше надграден. Основното ядро Деко, Бадема и Генчев ги няма.
И ЧЕТВЪРТО - В Левски няма да го има Георги Дерменджиев.

Петев не е за Левски! Лично мнение! Освен това от Разград всеки казва, че Петев се взел много на сериозно. Мислил се едва ли не за Сър Алекс.

И аз мисля че мозъка беше Дерменджиев както в националния е Здравков.Стоев го запази и за това резултатите
са налице.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 07 окт 2013 19:45

Петев е добър избор за Левски. И стига сте се правили на утрепани Лудогорчани :mrgreen: Ако не беше Петев още щяхте да сте в Б група. Петев има качества да бъде в Левски. Йока не го видях да прави нещо освен да пише на некакви листчета които наще идоити ги разметваха по терена. :mrgreen:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 окт 2013 19:46

turbogena написа:
1912plovdiv написа:
ЕМИЛ написа:Петев е прекрасен треньор и Левски може само да спечели от неговото назначение . Ето това е пътя към титлата .

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ.....

До вчера Сектор "Б": Подкрепа за Йоканович! , днес при първия слух вече пътя към титлата е друг :lol:

Жалка картинка ....

Не ставай смешен. Всички организирани фракции подкрепят Йоканович и са твърдо против неговото отстраняване! Проблемът на Левски не е треньора! Сираков да си събира багажа и да изчезва ,защото откакто се е върнал само лошо сме видели...

+1914.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 окт 2013 19:46

minchev_1951 написа:Поредната простотия на Батков и сие!!! Колко време Ливърпул бяха от слаби по-слаби, но треньора си не смениха? Дадоха му време на Брендън Роджърс и ето резултатите - според мен догодина Бийтълсите ще играят в ШЛ.
Но това е съвсем друга тема.

Нормално е след като завършат на 4-то място да играят в Европа ... :lol:

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 07 окт 2013 19:47

Аз съм на мнение че трениори на всички Български отбори трябва да са Българи а не да се кланяме на разни Сърби и Руснаци ,наште ако не са по добри от тях са поне на тяхното ниво.Чужденци може да вземаме за трениори ако даден отбор играе 10 поредни години в групите на Евротурнирите както го прави Стяуа отбор от страна със слабо първенство като нашето и всички в източна Европа но все пак прави чудеса.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 07 окт 2013 19:48

Едно не мога да разбера. Чудно ми е как знаете неща, за които даже и човек, който ползва логиката в мисленето си, не може и да предполага? Ако всички бяхме умни като повечето хора в тоя форум, черепа отдавна да е фалирал, ама те.... Ако може някой да прошепне 1 х 2 на предстоящите мачове, барем и аз се облажа?

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 07 окт 2013 19:48

kempesmario написа:Петев е добър избор за Левски. И стига сте се правили на утрепани Лудогорчани :mrgreen: Ако не беше Петев още щяхте да сте в Б група. Петев има качества да бъде в Левски. Йока не го видях да прави нещо освен да пише на некакви листчета които наще идоити ги разметваха по терена. :mrgreen:

Благодарение на "стратега" за малко да не излезем от "Б" група с играчи като Дюлгеров, Тодор Колев, Димо Атанасов, Шоко, Мишо Александров, Миро Иванов и може би изпускам някого ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 07 окт 2013 19:51

HekakaB написа:
D.Georgiev написа::lol: Треньорът известен с това, че ако нещо не може да се направи с пари, то може с много пари. Значи от тук нататък в треньора вина нямате право да търсите, той никога не е виновен за нищо, играчите го съботират. Друг плюс е афинитета към млади играчи, с него дръннахме средна възраст на титулярите от 28 години... Не сериозно, иде ми да се подигравам, но не е смешно...

Що бре.Добро е момчето.Ходил е да гледа мач в Баселона.Все нещо е прихванал.

бе то аз ходих да гледам мач на Барселона , ама не съм треньора за за такъв "гранд" :) :) :) :)

Върни се в “Левски”