Кога най-накрая ще видим истински Левски ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Re: Защо Левски НЕ заслужаваше да стане Шампион !

Мнениеот Kolec » 26 май 2013 08:07

mimi29 написа:Знаете ли каква е разликата между обикновените фенове като мен и фенове като ВУЦОВ СИРАКОВ ПЕТКОВ ГОНЗО МЪРИ и още много да не ги изброявам всичките.АЗ не за 5лв за 5 милиона лева не мога да застана срещу ЛЕВСКИ та камо ли да взема нещо от ЛЕВСКИ което да навреди на отбора защото до края на живота ще ме боли сърцето ще бъде винаги в съзнанието ми и ще умра с тая болка и мисъл.

Акъл море, глава шамандура!
Всички, които изброи са си патили малко или много от БОРАТков ... те се показват именно пред него! Как ЦСКА изпусна Бадема да иде в Лудогорец? Емо е казвал няколко пъти "Искам пак да играя в ЦСКА, но с други собственици" ... А и едно да работиш касиер/монтьор/строител/икономист/шеф .. и т.н. друго е да си футболист. Няма как да не играят срещу Левски, това им е работата, те не могат да бъдат касиер/монтьор/строител/икономист/шеф .. и т.н. .. Добре е да го осъзнаеш ...

Иначе мога само да кажа едно голямо БРАВО за мнението! Сигурен съм, че ако всички фенове започнат да мислят малко или много по-този начин, и разберат че футбола и любимия отбор са по-важно от това да риташ някои от другите или да пееш песни срещу него ще започнат да се връщат хората по стадионите!
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 26 май 2013 08:13

Стоичков може да е всякакъв, но миналия сезон когато ЦСКА се бореше с резаците за титлата, той им удари мощно рамо- хвърли се на живот и смърт в Разград, открадна точка, после кротко полегна на "Армията"...разбира се и това не се оказа достатъчно, но важното е че се опита да им помогне и каквото си зависеше от него го направи.А наще "левскари" Мъри и Овчий нали ги видяхме-легнаха на рязаните а срещу нас се хвърлиха като бесни...все пак нека изчакаме,защото подозирам че до месец ще има нещо като "Калчополи" в българския футбол, и ще видим тогава кой ще изгори :mrgreen:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 26 май 2013 08:14

ЯД МЕ Е ЧЕ НЯКОЙ СЕ НАРИЧАТ ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ ОТ ТОВА ПОВЕЧЕ МЕ БОЛИ ОТ КОЛКОТО ЕДНА ЗАГУБА Знаете ли каква е разликата между обикновените фенове като мен и фенове като ВУЦОВ СИРАКОВ ПЕТКОВ ГОНЗО МЪРИ и още много да не ги изброявам всичките.АЗ не за 5лв за 5 милиона лева не мога да застана срещу ЛЕВСКИ та камо ли да взема нещо от ЛЕВСКИ което да навреди на отбора защото до края на живота ще ме боли сърцето ще бъде винаги в съзнанието ми и ще умра с тая болка и мисъл Затова сега плача без срам а вина нямам никаква защото обичам името ЛЕВСКИ .Сега тези който се пресмиват от цялото си сърце искам след време да изпитат същото което изпитвам в момента аз.
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

fen na Slavia
Контакти:

Мнениеот fen na Slavia » 26 май 2013 08:25

mimi29 написа:ЯД МЕ Е ЧЕ НЯКОЙ СЕ НАРИЧАТ ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ ОТ ТОВА ПОВЕЧЕ МЕ БОЛИ ОТ КОЛКОТО ЕДНА ЗАГУБА Знаете ли каква е разликата между обикновените фенове като мен и фенове като ВУЦОВ СИРАКОВ ПЕТКОВ ГОНЗО МЪРИ и още много да не ги изброявам всичките.АЗ не за 5лв за 5 милиона лева не мога да застана срещу ЛЕВСКИ та камо ли да взема нещо от ЛЕВСКИ което да навреди на отбора защото до края на живота ще ме боли сърцето ще бъде винаги в съзнанието ми и ще умра с тая болка и мисъл Затова сега плача без срам а вина нямам никаква защото обичам името ЛЕВСКИ .Сега тези който се пресмиват от цялото си сърце искам след време да изпитат същото което изпитвам в момента аз.

Мими, в твоето мнение е на обикновен запалянко,а не на трезво мислещ човек .

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 26 май 2013 09:00

allez_les_blues написа:Горе главата Левскари- пред нас е примерът на великия Байерн! Миналия сезон баварците прибраха три калъфки-загубиха злощастно финала на ШЛ от ЧЕЛСИ и то на собствения си стадион в Мюнхен, загубиха финал за купата на Германия от Дортмунд, и останаха на второ място в Будеслигата след Дортмунд.Тогава ги скъсаха от подогравки-в Германия феновете на всички останали отбори мразят Байерн и не пропуснаха да се изгаврят с тях.Всичко това обаче само раздразни ранения звяр, и този сезон Баварската машина помете всичко по пътя си, и завоюва златен требъл.Сигурен съм че така ще стане и с ЛЕВСКИ- догодина по това време ще сме шампиони и носители на Купата, това може да го запомните, казвам ви го тук и сега- 26.05.2013 година, запишете си го ако искате!.САМО ЛЕВСКИ! :mrgreen:

Абе той и Тонев така казваше,ама май друго се получи!!! :) :) :)
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 26 май 2013 09:00

allez_les_blues написа:Стоичков може да е всякакъв, но миналия сезон когато ЦСКА се бореше с резаците за титлата, той им удари мощно рамо- хвърли се на живот и смърт в Разград, открадна точка, после кротко полегна на "Армията"...разбира се и това не се оказа достатъчно, но важното е че се опита да им помогне и каквото си зависеше от него го направи.А наще "левскари" Мъри и Овчий нали ги видяхме-легнаха на рязаните а срещу нас се хвърлиха като бесни...все пак нека изчакаме,защото подозирам че до месец ще има нещо като "Калчополи" в българския футбол, и ще видим тогава кой ще изгори :mrgreen:

Защо, да не се хвърлят? Вили го изгонихме след три мача, Г. Петков ни влачеше целият отбор поне две години и го изхвърлихме, като мръсно коте. Прави са, така както и Базил де Карвальо беше прав да размахва синята фанелка, когато сме се показали като неблагодарници е нормално да си получим заслуженото. Точно така трябва да стане, защото мен ме е сраб когато най-големият отбор според мен в страната показва че "работи" на махленско ниво. Батков ще трябва да се научи да се разделя с хората нормално, стискат си ръцете и довиждане. Шампионската лига ни чакаше, какво щяхме да правим там е отделен въпрос. Сега сме в турнира, където има отбори от нашата черга и никой не може да каже че е незаслужено.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 26 май 2013 09:03

nikita 333 написа:
allez_les_blues написа:Горе главата Левскари- пред нас е примерът на великия Байерн! Миналия сезон баварците прибраха три калъфки-загубиха злощастно финала на ШЛ от ЧЕЛСИ и то на собствения си стадион в Мюнхен, загубиха финал за купата на Германия от Дортмунд, и останаха на второ място в Будеслигата след Дортмунд.Тогава ги скъсаха от подогравки-в Германия феновете на всички останали отбори мразят Байерн и не пропуснаха да се изгаврят с тях.Всичко това обаче само раздразни ранения звяр, и този сезон Баварската машина помете всичко по пътя си, и завоюва златен требъл.Сигурен съм че така ще стане и с ЛЕВСКИ- догодина по това време ще сме шампиони и носители на Купата, това може да го запомните, казвам ви го тук и сега- 26.05.2013 година, запишете си го ако искате!.САМО ЛЕВСКИ! :mrgreen:

Поредната "калъфка", не сме показали игра с която да станем шампиони, значи не заслужаваме, за съжаление няма нищо по-нормално от това. Ние ще играем в Европа, вие къде? Няма да уреждате мачове с "Локо Сф"?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 26 май 2013 09:05

onceMORT написа:
nikita 333 написа:

Поредната "калъфка", не сме показали игра с която да станем шампиони, значи не заслужаваме, за съжаление няма нищо по-нормално от това. Ние ще играем в Европа, вие къде? Няма да уреждате мачове с "Локо Сф"?

Да вие не уредихте с никойи нищо!То не беше Ахмедовци,торти пасти сватби и мн..други знайни и незнайни...Но има Господ и той си знае добре работата...
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 26 май 2013 09:15

Аргументите против Левски да стане шанпион тази година са много, но мен ми стига само един от последния мач:
Да бавиш времето при 1:0 на Герена срещу който и да е отбор у нас е престъпление и извращение срещу историята и аурата на клуба. По-добре падни като мъж отколкото да надлъжеш отбор от златната среда с 1 на мъка. "футболисти", които доиграват мачове дори и при 5:0 нямат място на Герена.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 26 май 2013 09:32

Сега ще има достатъчно време за размисъл върху това, което се случи. Ще се анализира, коментира и предвижда ... Истината е много простичка, въпреки че по един или друг начин се направиха опити да бъде представяна другояче. А тя е, че нямаме нищо- Нямаме качествени играчи, нямаме кадърни ръководители и колкото и кощунствено да звучи- нямаме истинска публика. Всичко е останало дълбоко в историята на този любим на много хора клуб и не виждам никакъв изглед скоро да се завърнем към изконните си ценности и добродетели. Първенството се играе в 30 кръга и не може при положение, че повече от 2/3 от него да си бил пародия на отбор и да си се излагал дори срещу последните в класирането на собствен терен, да претендираш да ставаш шампион. Да, по някакъв начин се откри такава възможност, но ако беше се случило всички щяхме да полетим хептен в облаците и да игнорираме факта, че просто сме за никъде. Но бяхме длъжни да го сторим и нямаме право за оправдания за този чутовен провал. Много може да се пише по темата, но това едва ли ще промени каквото и да било в клуба. На Левски му трябва "очовечаване", трябват му разумни и можещи ръководители и здрав мениджмънт. Трябва да се изчисти отбора от пълните недоразумения, каквито са болшинството от играчите и да се спре с привличането на свободни агенти. Но за кой ли път ще го кажа- докато настоящият собственик продължава да се пъчи като паун и да ръси простотия след простотия, няма изобщо да се променим. Този човек направи така, че цяла България да ни псува. Неговото поведение е постоянно унижение за всички истински левскари. Колкото по-бързо го проумее и той самият потърси причините за всички несполуки в самия себе си, толкова по-скоро ще може да мислим, че ще издрапаме от блатото.
Последна промяна от santiliana на 26 май 2013 09:41, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”