Не е истина-тях ги е страх от този Левски?!?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- venelin1984
- Контакти:
Re: Не е истина-тях ги е страх от този Левски?!?
Има и други начини,каза Тото Тонев -така и стана.4 мача - 4 съдии свират за Левски-4 наказани съдии.Най - подпираният тим от съдиите в историята на БГ Футбола.Съдиите да свират всеки кръг за Левски = БЕЗЦЕННО!!!!!!!!!!!
От Левски никой не го е страх, слабо отборче е .... страшни са съдиите, които подпират най-нагло това тимче и му печелят победите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Кеф! Голям купон! 

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- alexveselinov
- Контакти:
Deluxx написа:alexveselinov написа:Нормално да ги е страх все пак става въпрос за Левски!
е как Левски е голямо страшилище...моля ти се в събота дано ни пожалите. 26.02 и тогава слушах как ще ни размажете тотално и ще ни биете с 3:0 или 5:0 пък стана обратното, какво по сладко
Ти се надявай да не изядете големия бой че тогава ще умра от смях.
Последна промяна от alexveselinov на 23 апр 2013 22:39, променено общо 1 път.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
sin4ec написа:Кеф! Голям купон!
Как злобеят само

-
- Контакти:
само за едно полувреме играчи на Барса ТРИ пъти играха с ръка в наказателното поле, и не беше отсъдена нито една дузпа! А сега си представете ако това се случи в мач на Левски, в полза на Левски- то ше бъде страшно, то ше бъде рев, то ше бъде чудо!...може и самоубийствен атентат някой да направи 

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
allez_les_blues написа:само за едно полувреме играчи на Барса ТРИ пъти играха с ръка в наказателното поле, и не беше отсъдена нито една дузпа! А сега си представете ако това се случи в мач на Левски, в полза на Левски- то ше бъде страшно, то ше бъде рев, то ше бъде чудо!...може и самоубийствен атентат някой да направи
Лелеее вярно,ще има публично линчуване

ogrizko написа:sin4ec написа:Страх! Страх, че този слаб и безидеен Левски може да стане шампион!
Страх ли?! Едва ли.... този слаб и безидеен левски всички му се присмиват и едва ли някой го е страхточната дума обаче е СРАМ - СРАМ ме е България да има подобен шампион, който по всевъзможен начин се подпира във всеки един мач по най-наглия и безочен начин и излиза на терена с техните си купени съдии!!! ФК ЛЕВСКИ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА!!!
![]()
Не би трябвало да те е срам, нали така или инак си ни мразиш, предлагам да ни пренебрегнеш и да стягаш редиците за Б група

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:ogrizko написа:sin4ec написа:Страх! Страх, че този слаб и безидеен Левски може да стане шампион!
Страх ли?! Едва ли.... този слаб и безидеен левски всички му се присмиват и едва ли някой го е страхточната дума обаче е СРАМ - СРАМ ме е България да има подобен шампион, който по всевъзможен начин се подпира във всеки един мач по най-наглия и безочен начин и излиза на терена с техните си купени съдии!!! ФК ЛЕВСКИ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА!!!
![]()
Не би трябвало да те е срам, нали така или инак си ни мразиш, предлагам да ни пренебрегнеш и да стягаш редиците за Б група

шивача написа:ква битка, кви 5 лева? вие сте срам за България-пълва трагедия. А Тонев така се насра, че колкото и да замазвате, още повече вони
Предлагам ти да се фокусираш върху следното: В Събота да ни преборите на терена и по трибуните, белким някога "отсрамите" България.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс