За "разбирачите" - сравнения с миналата година.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: За "разбирачите" - сравнения с миналата година.

Мнениеот gorg » 27 юли 2012 10:02

Грешката е, че пак основно се гледа миналото, а никой не иска да види реалността, за да предвиди бъдещето! 99% процента от коментарите в темите за снощния мач са, че е можело да се класираме ама ако .... ако .... ако ..... Няма ако. Не разбирате ли, че ако бяхме се класирали щеше да е случайност. Още в първия мач Левски не показа класа, с която ясно да заяви, че е фаворит в този кръг. В момента сме на дъното, ако тръгнем да го копаем ще започнем да отпадаме още в 1-ви кръг на ЕКТ и да се надяваме, че това няма да се случи. Не разбирате ли, че проблема не е само в Левски, а в целия БГ футбол, защото за да си на ниво в Европа трябва да имаш мерило в България, а мерилото в България е ниско, много ниско!

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 27 юли 2012 10:11

gorg написа:Не разбирате ли, че проблема не е само в Левски, а в целия БГ футбол, защото за да си на ниво в Европа трябва да имаш мерило в България, а мерилото в България е ниско, много ниско!

Някой хора направо ме изумявате. След всеки подобен мач, загуба, провал на български отбор и особено след вчерашните, се наслушваме на словоизлияния от типа на - Каквато държавата ни, такъв и футбола... Какъвто целия ни футбол, такъв и Левски, респективно Лудогорец, Локомотив Пловдив и други( :lol: )...

Абе хора, това попринцип е така и попринцип, щеше да е верно, ако бяхме отпаднали от някакви да не кажа силни, но отбори на средноевропейско ниво или нещо подобно. Нали преди седмица некъв от вафла Мура си го каза, че бюджетът им сравнен с този на розовите е все едно този на розовите сравнен с бюджета на Реал Мадрид... или какво, Босна и Херцеговина да не би да са по-уредената и по-добрата държава от България? Да не би бюджета на Сараево да е колкото този на Левски? Да не би да са по-футболна държава от нас, че все да говорим, колко било ниско мерилото в България? То че е ниско - ниско е, ама ние сравнение с отборите и държавите от които съответно са отборите които вчера отстраниха нашите, сме едни футболни колоси и титани.
Левски София

Потребителски аватар
rezaacha
Контакти:

Мнениеот rezaacha » 27 юли 2012 10:14

Дотук от всичко изписано става ясно че има някакъв проблем в съблекалнята.Ми да излезнат и да кажат какъв е и да го решат и да тръгнат нещата нагоре. :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 27 юли 2012 10:43

Умопомрачен написа:
gorg написа:Не разбирате ли, че проблема не е само в Левски, а в целия БГ футбол, защото за да си на ниво в Европа трябва да имаш мерило в България, а мерилото в България е ниско, много ниско!

Някой хора направо ме изумявате. След всеки подобен мач, загуба, провал на български отбор и особено след вчерашните, се наслушваме на словоизлияния от типа на - Каквато държавата ни, такъв и футбола... Какъвто целия ни футбол, такъв и Левски, респективно Лудогорец, Локомотив Пловдив и други( :lol: )...

Абе хора, това попринцип е така и попринцип, щеше да е верно, ако бяхме отпаднали от някакви да не кажа силни, но отбори на средноевропейско ниво или нещо подобно. Нали преди седмица некъв от вафла Мура си го каза, че бюджетът им сравнен с този на розовите е все едно този на розовите сравнен с бюджета на Реал Мадрид... или какво, Босна и Херцеговина да не би да са по-уредената и по-добрата държава от България? Да не би бюджета на Сараево да е колкото този на Левски? Да не би да са по-футболна държава от нас, че все да говорим, колко било ниско мерилото в България? То че е ниско - ниско е, ама ние сравнение с отборите и държавите от които съответно са отборите които вчера отстраниха нашите, сме едни футболни колоси и титани.

Ето че този път ти не си ме разбрал правилно! Тук въпроса не е само до финанси, а и до манталитет. И въобше не ти говоря за стандарта на живот в България и този в Босна примерно. В повечето случаи двете неще нямат нищо общо, защото стандарта на футболистите и на Левски и на Сараево със сигурност е доста по - добър от този на средностатистическия българин или бошняк! И като говоря за манталитет, даже нямам предвид манталитета на българина като цяло, а чисто футболния манталитет. Имаме се за някакви средно силни европейски отбори, каквито всъщност отдавна не сме каквато и селекция да се направи. Погледни половината отбори от "А" група. Разликата между първите 6-7 и останалите е убийствена и като бюджети и като футболисти. Има отбори, които нямат никакви амбиции. Постоянно се разгирават разни схеми от ВСИЧКИ, този ако ми даде мача, после можем да си позволим да паднем от другия, ама ако сме се спасили вече можем да дадем на някой от борещите се за евроквоти точки да закърпим бюджета и т.н. И тези, които трябва да дадат някой лев трябва да ги дадат, защото знаят, че иначе конкурента ще ги даде. Е как в тази обстановка отбора да си изгради манталитет на победител - няма как да стане тази работа!

bogdanov964
Контакти:

Мнениеот bogdanov964 » 27 юли 2012 10:57

B3ATS написа:След 2 месеца , Илиан , се връща в Стара Загора ;) Максимум - 3.

Да бе, връща се, откъде накъде? Откога се мъчим да ви го пробутаме, сега се връщал. Дръжте си го, с него успеха който може да постигнем е да не изпаднем.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 27 юли 2012 11:03

Ние феновете ще се изядем един друг от нерви, а не прочетох едно "извинявай" от тия бездушници.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 юли 2012 11:12

К'во сега, "Гонзо" ли да връщаме ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Dembele39
Контакти:

Мнениеот Dembele39 » 27 юли 2012 11:33

Абе с тия скъпи чужденци и бездарни българи к'во очаквате? То в тоя отбор няма един читав футболист, може би ако изключим Пламен Илиев, макар че и неговото ниво сериозно е паднало. Да не мислите, че на Марсиньо му пука дали е отпаднал от Сараево в Лига Европа. Човекът си игра 1/4 финал миналата година в ШЛ срещу Реал Мадрид, на годинки е, дойде тука да се поразтича малко и да прибере стабилни парички, па после кой откъде е. Докараха се хора от всякъде и се започна изграждането на един нов отбор. Да се чуди човек защо. При положение, че имахме много добре сработена нападателна линия. Защо бяха изгонени Калво и Жуниор, при това точно в момент, в който и двамата вкарваха, а същевременно даваха доста асистенции? Кому беше нужно да се привлича Карвальо, който прави най-силните си мачове СРЕЩУ Левски? Дадоха се купища пари за някъв нападател от Евертън, който влезна в 70' ( :!: ) и не видяхме нищо от него. За тролеите в защитата не искам да говоря изобщо. Аз ако съм на мястото на Иво Главата или Пеленцето, веднага ще помоля да ми бъде разтрогнат договора. Да мъча себе си и още хиляди фенове с бездарните си действия, едва ли уважаващ себе си човек трябва да допуска.

Друг проблем - обявяването на някои играчи за ''ненужни''. Това го има само в българските отбори, никъде другаде по света! Идва ново тренерче, решава, че еди кой си не му трябва и го обявява за ''ненужен''. Защо вчера на пейката имахме защитник с доста солиден опит в Серия "А", а същевременно на терена ни скъсваха нервите споменатите по-горе субекти? Обявяват те за ''ненужен'', ама като се закучи работата и какво? Айде Диамутенчо, в групата си. Ами ако се беше контузил някой от защитниците? Как ще го мотивираш този играч, който за теб е ''ненужен'' да влезне и да играе на ниво, като той самият си знае съдбата. Не го взимаш на лагери и подготовка, ама като опре ножа до кокала и искаш тоя играч да е мотивиран - еми няма как да стане.

Тотално грешна селекция. Как искате от Гаджев, който колкото и да е слаб, е играл с години в тоя отбор, да се мотивира и да играе силно, при положение, че се привлича от някое бананово дърво, някой си Агиеманг Опоку, отхвърлен още на пробите в Лудогорец и му се дава заплата, 2 пъти по-голяма от тази на българите в отбора. Какъв колектив искаш да имаш и как играчите да се погледнат в очите... Миналата година Иван Цветков отказа в пъти по-добра оферта от ЦСКА, защото си каза, че е левскар и е със синьо сърце. Но какво стана, и той беше определен като ''ненужен'', защото играел бавно. Е, добре, че го махнаха, та да видим снощния уникално бърз и динамичен футбол, представен от Карвальо, Марсиньо, Опоку и тем подобни звезди.

Още много работа предстои преди този отбор да заприлича на нещо.

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 27 юли 2012 11:40

Не знам за вас,но за мен най-големият виновник в отбора е Марсиньо.Нямаше нито един точен пас,всяка атака пропиляваше с неговата "уникална техника" и за капак от неговата некадърност онези правеха аб*ти контра атаките :evil: :evil: :evil: :evil:
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 юли 2012 11:42

gorg написа:Грешката е, че пак основно се гледа миналото, а никой не иска да види реалността, за да предвиди бъдещето! 99% процента от коментарите в темите за снощния мач са, че е можело да се класираме ама ако .... ако .... ако ..... Няма ако. Не разбирате ли, че ако бяхме се класирали щеше да е случайност. Още в първия мач Левски не показа класа, с която ясно да заяви, че е фаворит в този кръг. В момента сме на дъното, ако тръгнем да го копаем ще започнем да отпадаме още в 1-ви кръг на ЕКТ и да се надяваме, че това няма да се случи. Не разбирате ли, че проблема не е само в Левски, а в целия БГ футбол, защото за да си на ниво в Европа трябва да имаш мерило в България, а мерилото в България е ниско, много ниско!

+1 :) Дано да не започнем да копаем дъното.... ;) Веднага след жребия за ЕКТ в анкетата на "Гонг" прогнозирах, че два български отбора ще прескочат първото стъпало (визирах "Левски" и ЦСКА). Вчера бях сигурен, че ЦСКА ще продължи, за "Левски" бях умерен оптимист. Явно, обаче, живея с някакви остарели представи за нивото на нашите клубни отбори (за националния просто не ми се коментира, всяко друго място освен последното в квалификационната група за СП 2014 ще бъде успех). 8-)
П.П. Колегата в един от предишните постове ме подсети: Не мога да простя на ръководството освобождаването на Иван Цветков като "ненужен". Майничките с право ни се смеят....
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 27 юли 2012 11:46, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Левски”