За съдбата на стадион „Васил Левски”

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
goalkeeper
Контакти:

Re: За съдбата на стадион „Васил Левски”

Мнениеот goalkeeper » 08 май 2012 15:56

Сегашният стадион, освен, че не е покрит и има писта, друг проблем му е, че е в центъра. Като има някакъв мач се затваря движението. Няма нормален паркинг да отидеш с колата спокойно на мач. Ако ще се прави трябвя да е някъде в покрайнините и да стига метрото до там!
Изображение

Anyway
Контакти:

Мнениеот Anyway » 08 май 2012 16:00

goalkeeper написа:Сегашният стадион, освен, че не е покрит и има писта, друг проблем му е, че е в центъра. Като има някакъв мач се затваря движението. Няма нормален паркинг да отидеш с колата спокойно на мач. Ако ще се прави трябвя да е някъде в покрайнините и да стига метрото до там!

Това че има писта е проблем да ,НО в България на стадион без писта и трибуните на 2 метра от тъча нали знаеш какво ще стане ?:) :?:

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 08 май 2012 16:22

vasko1 написа:...БЕЗ атлетически писти, защото това е УБИЙСТВО за футбола.
Абе, че е по-приятно да се гледа футбол на стадон без писта-така е, ама чак убийство...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 май 2012 16:38

Morgause написа:Като си представя, че казаха, че новия национален стадион ще е 25 000 направо се хванах за главата. Колкото и да е, поне 5 пъти в годината се събират повече от 25 000 на националния стадион. Срамота е, футболна държава сме с много успехи, не ме интересува колко е модерен стадиона

Ние сме всичко друго, но не и футболна държава.
goalkeeper написа:Сегашният стадион, освен, че не е покрит и има писта, друг проблем му е, че е в центъра. Като има някакъв мач се затваря движението. Няма нормален паркинг да отидеш с колата спокойно на мач. Ако ще се прави трябвя да е някъде в покрайнините и да стига метрото до там!

То понеже в Барселона и Мадрид не се затварят улиците около стадиона по време на мачове, това не е проблем, че 2-3 улици около стадиона ще са затворят за 5-6 часа.
За изцяло ново строителство е така, но в момента дискутираме настоящият стадион
Изображение

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 08 май 2012 16:44

не мисля,че ако има нов стадион трябва да е в София.И аз съм от София,но трябва да има и в провинцията развитие.Например в Пловдив,който е горе долу в центъра на страната ще е най-добре....

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 08 май 2012 16:51

Аз съм на принципа, ако ще се прави нещо да е като хората, или изобщо да не се прави! Какъв национален стадион ще е този с 25 хил. места, като само на мачовете на ЦСКА със Стяуа и Фулъм имаше по 30-35 хиляди. Ето сега идва Италия и ако имахме нов нац. стадион с 25 хил. места какво правим? По-добре да се играе пред 40 000 хиляди на "Васил Левски", отколкото на уж модерният нов стадион пред 25 хиляди.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 май 2012 16:54

Red Warrior, не можах да разбера защо намесваш клубни отбори в дискусия за евентуален нов национален стадион?
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 08 май 2012 16:58

PFC Litex написа:Red Warrior, не можах да разбера защо намесваш клубни отбори в дискусия за евентуален нов национален стадион?

Прочети пак внимателно и ще видиш защо. Ако е за въпрос, автора на темата много по-некоректно е намесил клубния си отбор с националния стадион, но това теб не те притеснява. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 май 2012 17:01

vasko1 написа:....Тука има доста некомпетенти мнения, но това е черешката на тортата. И за да се обоснова, ще ти кажа, че до 1999 година Левски играе на националният стадион, а прасетата на техният - нищо, че са на 5 минути разлика 1 от друг......

Малко уточнение: 1992 - 1998 г., когато стадион "Георги Аспарухов" е затворен заради ремонт, който поради липса на достатъчно средства се протака 6 години. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 08 май 2012 17:06

Red Warrior написа:Аз съм на принципа, ако ще се прави нещо да е като хората, или изобщо да не се прави! Какъв национален стадион ще е този с 25 хил. места, като само на мачовете на ЦСКА със Стяуа и Фулъм имаше по 30-35 хиляди. Ето сега идва Италия и ако имахме нов нац. стадион с 25 хил. места какво правим? По-добре да се играе пред 40 000 хиляди на "Васил Левски", отколкото на уж модерният нов стадион пред 25 хиляди.

Въпросът е дали си струва за 10-12 мача на 5-6 години (колкото пъти се пълни "Васил Левски" или на него има поне 25 000 човека) да се държи толкова голям стадион.

Карам го по спомен - толкова народ на стадиона напоследък е имало на мачовете на националния с Италия, Холандия, Ирландия, може би Англия. На Левски - Удинезе, Шалке, Барселона, Челси, Вердер и Киево (за последните 2 не беше съвсем пълен). На ЦСКА - Фулъм, и щом казвате, Стяуа. И от всички тези мачове колко са били последните 2 години? 2-3? Да не говорим, че ако Армията имаше лиценз, предполагам щяхте да си играете там.

Всъщност стадиона напоследък се пълни по-често по концерти.

Върни се в “Левски”