Подкрепяйте Левски до край !!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Re: Подкрепяйте Левски до край !!

Мнениеот mitko_r » 11 апр 2012 15:05

На стадиона съм всеки мач... Футболът е спорт. Един път побеждаваме, друг път губим. Един път играем силно, друг път слабо. НО за да имаш право да изказваш мнение за отбор и футболисти трябва да си на стадиона.
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 11 апр 2012 15:10

turbogena написа:
delqnski47 написа:Трябва да има баланс между подкрепа и протест!
Подкрепата е хубаво нещо,но когато виждаш,че резултати няма като има подкрепа,трябва да се наблегне малко и на другото!На бездушниците ви на терена не ги касае подкрепата ви и ''синята идея'',която вие подкрепяте,но не и те!

Май за пръв път съм съгласен с теб ;)

Ставаме двама ! Друг е въпроса дали главната вина е в играчите или другаде е проблема ;)

П.П. Важното е все пак да сме по стадионите когато можем, не вкъщи пред ТВ и да сме от любимия отбор само като бие !
Изображение

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 11 апр 2012 15:16

Сега и аз да се изкажа.Всички които плюят по Тонев.За последната седмица направи някои неща които показват края на ерата Батков.Щом той във прав текст каза,че ще информира Батков всеки сам да си прави изводите,щом и Пламен Илиев е капитан можете да си представите какво им минава на всички през главите за лятото,те и за това Гаджев и Тасевски си казаха,че се махат.Щом ще се махат да пускат като Вутов някой,и да не се дразни публиката по вече.Аз съм убеден,че тоя титулярен състав който е във момента със малки изключения,ако ги нарита Викторио Павлов и излезе със неговите юноши които води,стадиона ще се понапълни и хората ще подкрепят Левски.На мача със Локото това момче,само заради шпагата който направи във края на мача,заслужава да е титуляр следващия двубой,защото за 15-20 минути се стара по вече от всички други.

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 11 апр 2012 15:20

Предлагам на следващият мач, да скандираме имената на юношите,които в мъжкият състав.Но не един два пъти а постоянно!
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 11 апр 2012 15:23

mitko_r написа:На стадиона съм всеки мач... Футболът е спорт. Един път побеждаваме, друг път губим. Един път играем силно, друг път слабо. НО за да имаш право да изказваш мнение за отбор и футболисти трябва да си на стадиона.

+1914

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 11 апр 2012 15:28

СВОБОДЕН написа:
Stanislav_Ivanov написа:,''Подкрепяйте Левски до край''
А кога ще е този край на отбора :) Защото тези дето го управляват май скоро ще го затрият. Който не вярва да види предишния отбор на който беше шеф Иво Тонев. Ако края е близо, то защо да си губя времето да ходя на стадиона за няколко мача. Има по приятни начини за прекарване на времето. Виж, като почнат да играят футбол ще ходя на стадиона. Защото аз искам да гледам истински футбол. Ако трябва да гледам просто как някои поритват топка, то по-добре да са децата в училищния двор.
Човека съсипа един отбор,вие му дадохте друг,та вие в ръководството нямате левскари,треньорите не са ви левскари,футболистите хич.Тогава за какво става въпрос?
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 11 апр 2012 15:34

винаги САМО ЛЕВСКИ !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 11 апр 2012 15:39

След мача с Миньор всички казваха подкрепяйте Левски, подкрепихме го с Литекс, след мача с Литекс всички казваха подкрепяйте Левски и на мача с Лудогорец айде 9000 човека и пак нищо. И кво излиза, че с подкрепа без подкрепа все тая...поне някъв хъс да демонстрираха, а то и тва не се вижда в играта. Ако имаше хъс и се бореха ама айде късмет да не им достигаше щяха да ходят хората на мачовете, но...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 11 апр 2012 15:42

В момента тези наемници и бездарници нищо общо нямат с Левски и ги интересуват само парата е за какво да ги подкрепям за по- високи заплати ли ?!

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 11 апр 2012 15:48

balef написа:В момента тези наемници и бездарници нищо общо нямат с Левски и ги интересуват само парата е за какво да ги подкрепям за по- високи заплати ли ?!

В цял свят е така.Положението в държавата е толкова кафяво,че направо не е истина.Но така ще бъде,докато мутрите не се махнат от спорта.А това скоро не вярвам да стане...

Върни се в “Левски”