Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 окт 2013 16:44

gdlk написа:Моу какво казва - всеки тренъор си изгражда стила според играчите които има и аз не харесвам центриранията ама като отпред сме с 2 дървета които ако топката ги удари по главата ще влезе иначе с крака са вързани на клюс и нищо не правят. Е как да играе с много подавания и комбинации

Ами то и за да се изсипва всяка всяка 2-ра топка към наказателното, си трябват нужните играчи.
Да не говорим, че схемата която налагаше Йока, въобще не е подходяща за стилът, който той изискваше.

За да се центрира често в наказателното, трябва да се разполага, освен с Център нападател играещ добре с глава, но и с халфове, които също го могат.
Това, което Славиша изискваше, е силов стил, за който просто нямаме нужните халфове.

Малко или много имаме 2-ма, които могат да разиграват, но немогат да засичат центрирания в наказателното, или да се борят за свалени от Центъра топки.
Йока поне можеше да опита с едно чисто 4-4-2, с Генков и Макриев, след като изисква атаки с центрирания, но не го направи.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

way
Контакти:

Мнениеот way » 08 окт 2013 16:46

Влязоха биячите :Д

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 08 окт 2013 17:06

Това беше голяма тъпотия да му свалят фланелката на Петев,човека е треньор където го поканят там отива какво му се нахвърлиха все едно той е виновен за нещо,пълна малоумнища срам ме е че съм левскар от такова поведение.Някакви кратуни ще говорят от името на всички левскари,които едно изречение не може да построят като хората .

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 08 окт 2013 17:08

По-добре да се закрием след тази излагация!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 08 окт 2013 17:11

grasiani написа:Това беше голяма тъпотия да му свалят фланелката на Петев,човека е треньор където го поканят там отива какво му се нахвърлиха все едно той е виновен за нещо,пълна малоумнища срам ме е че съм левскар от такова поведение.Някакви кратуни ще говорят от името на всички левскари,които едно изречение не може да построят като хората .

Факт! Поне да бяха оставили човека намира... Обаче Борат не могат да го пипнат, той си има по-големи биячи ;)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 08 окт 2013 17:15

Смешници! Всички се изредихте да плюете по Петев, ама веднага се нахвърлихте върху феновете имали смелостта да го изкажат публично!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 08 окт 2013 17:19

Може би попрекалиха със събличането на Петев, но аз съм доволен от намесата им. Не може да сменяш един от най-добрите специалисти идвали на Герена в последно време и да взимаш треньор станал два пъти шампион по случайност! ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!
Изображение

manower
Контакти:

Мнениеот manower » 08 окт 2013 17:27

Както почнаха Петев, така и трябваше великия левскар Наско да го почнат, защото откакто дойде и той на "Герена" нищо не направи по-добро от предишните, а даже още по-зле става!!!! ФЕНОВЕТЕ СМЕ ОТБОРА,РАЗБЕРЕТЕ ГО! Без феновете този тим е нищо, ако си мислят, че могат да си правят каквото си поискат са сбъркали ама много яко! Писна ми от всичко, което се случва, ще си яде пердаха някой! Махате толкова добър треньор като Йока, че скоро няма да има такъв в БГ! Такива глупости, които се правят в БГ не се случват в европейските отбори! за 3 месеца сменихме 3 треньора, евала! МУСТАК смотан!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 08 окт 2013 17:30

Всичко ок, без стройптиза..
Сега още по-зле, останахме без никъв треньор май :/
Е сега Борат влиза, да го питат него кво става!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 окт 2013 17:37

Ето така се прави! Тоя селяк, дето ни наричаше говеда, ще носи синята фанелка? Не, благодаря!
По-добре Кокала да ни води!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Върни се в “Левски”