Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
анто маина

Re: Без цензура!

Мнениеот анто маина » 16 юни 2020 22:10

Eminem написа:Човече, или не четеш или ти е трудно да четеш с разбиране. Къде в мнението написах, че са ни унищожили ? Казах, че те искаха да унижат клуба като го превземат.
Срещу наркосектора нищо не може да се направи, докато работят за партията, за която твърдите, че ни помага.

И за унижение ви помогнаха да спечелите някоя и друга титла,ей така да ви е срам.
А тая партия сегашната,ако не ви помагаше ,трябваше още с ЛОКО СФ и ЦСКА да изхвърчите от елита.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 юни 2020 22:19

анто маина написа:
Eminem написа:Човече, или не четеш или ти е трудно да четеш с разбиране. Къде в мнението написах, че са ни унищожили ? Казах, че те искаха да унижат клуба като го превземат.
Срещу наркосектора нищо не може да се направи, докато работят за партията, за която твърдите, че ни помага.

И за унижение ви помогнаха да спечелите някоя и друга титла,ей така да ви е срам.
А тая партия сегашната,ако не ви помагаше ,трябваше още с ЛОКО СФ и ЦСКА да изхвърчите от елита.

И 100 титли да бяхме спечелили, петното от това, което ни причинаха с преименуванията и обединенията, си остава. Заради това петно, сега има за какво да се хванете да говорите срещу клуба. Иначе само щяхте да мълчите и дума нямаше да можете да измислите срещу него.
А ако сегашната партия ни остави на мира, ще е супер. Няма да има никакво значение дали ще отидем в долна група, важното е, че ще бъдем чисти и свободни. Много по-добре ще е от сега. Какво имаме сега с тяхната помощ ? Будна кома и наркомани, които изнудват клуба.

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 16 юни 2020 22:22

Ами оставете я вие де,вдигнете се на протест и откажете всички спонсори и дарители пратени от нея.Ама не щете щото сте свикнали с власта от далечни вече времена.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 юни 2020 22:30

Акциите трябва да си при истинските фенове, за да стане това.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 юни 2020 22:33

Eminem написа:
анто маина написа:

И 100 титли да бяхме спечелили, петното от това, което ни причинаха с преименуванията и обединенията, си остава. Заради това петно, сега има за какво да се хванете да говорите срещу клуба. Иначе само щяхте да мълчите и дума нямаше да можете да измислите срещу него.
А ако сегашната партия ни остави на мира, ще е супер. Няма да има никакво значение дали ще отидем в долна група, важното е, че ще бъдем чисти и свободни. Много по-добре ще е от сега. Какво имаме сега с тяхната помощ ? Будна кома и наркомани, които изнудват клуба.

На мача в събота вдигнете голям транспарант ...Бойко и Пеевски вън от Левски...и ще станете чисти,честни,свободни и девствени.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 16 юни 2020 22:36

peliforewer написа:
vlong написа:
Old_death написа:
eddie написа:
Eminem написа:
eddie написа:
Тва са глупости, кажи докога ще ви издържаме с нашите данъци?

Кое са глупости ? Задавам елементарен въпрос какво означава абревиатурата ви ? Защото те означават нещо.
Дай пример как ни издържате.

Ти не знаеш ли за заемите на Шиши от ПИБ? Същите с които ви плаща заплатите и които никога няма да върне, понеже държавата им купи акциите по 5 лева, при положение, че на фондовата борса струват 2.5 лв.
Или просто се правите на луди?

Цяла футболна България ви се смее как го поемате до макарите на всеки с 5 лева е джоба.. :lol: :lol:

И аз чакам увеличение на пенсията, но ми казаха че ще има такова, когато Левски погаси задълженията си към НАП. Демек когато цъфнат налъмите.

Доколкото знам пенсиите не се изплащат от Нап.Държавата дотира с 4 млрд недостигът в Пенсионното осигуряване.
Мисля,че двама работника засега,скоро ще станат три плащат вноски за да може един пенсионер да получава пенсия.
По твоята логика ,ти плащам 30% от пенсията.Върни ми ги ,ако обичаш.Предпочитам да ги дам на Левскар.

Все си мислех че пенсията съм си я изплатил от осигуровките които съм внасял 40 години ,но явно моите пари са отишли за данъците на ФК Левски,за спестените наеми за ползването на Герена,за фалита на КТБ,за ПИБ и сега ще се налага да ползвам твоите 30% :) .

Парите за пенсия се трупат в пенсионни фондове,които трябва да ги управляват добре десетки години,и едва тогава ще има големи пенсии.При вашите създатели 45 г.парите се събираха в един кюп и се харчеха за грандомански проекти.При,,демокрацията ,,пък дори и недвижимото имущество на фонда беше разграбено,пак от вашите създатели.Ктб,и Пиб вече са в други времена,държавният бюджет не му е задължение да плаща пенсии.
САМО ЛЕВСКИ!

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 16 юни 2020 22:37

djd написа:
Eminem написа:
djd написа:
Eminem написа:
delqnski47 написа:
Eminem написа:Един сериозен въпрос - какво означава абревиатурата ЦСКА ?

Цеца Си Купи Арпаджик

Определено има повече смисъл от старото значение, което вече е невалидно.

Когато на 70 годишния юбилей ти дойдат главнокомандващият, министърът на отбраната, висши офицери, когато специалните части изнасят основните атракции на вечерта, невалидно ли е? Що не дойдат на вашия юбилей?

Платили сте им. Ако искарате достатъчно пари и американската армия ще ви дойде на крак.
Тогава може да се наречете - Централен Спортен Клуб на Американската Армия. ЦСКАА почти няма разлика в името.

Що да се наричаме нещо различно от ЦСКА? Пречи ли ви нещо?

Щото доскоро се наричахте Литекс, сладурле. Забрави ли, а?

yagarr

Мнениеот yagarr » 16 юни 2020 22:40

Eminem написа:Акциите трябва да си при истинските фенове, за да стане това.

Що бе на Бейко и Дебелян какво им е да не би да са фалшиви ? Единия ходил на стотици мачове от както се помни другия се слави с дарения към клуба ви като последното беше на стойност 500 хилки ;) Защо да не се броят към истинските фенове ? С какво са по-малко фенове от тебе например ако кажем че си от истинските след гореизброените факти ? :mrgreen:

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 16 юни 2020 22:53

Tsetsochisloto написа:
djd написа:
Eminem написа:
djd написа:
Eminem написа:
delqnski47 написа:Цеца Си Купи Арпаджик

Определено има повече смисъл от старото значение, което вече е невалидно.

Когато на 70 годишния юбилей ти дойдат главнокомандващият, министърът на отбраната, висши офицери, когато специалните части изнасят основните атракции на вечерта, невалидно ли е? Що не дойдат на вашия юбилей?

Платили сте им. Ако искарате достатъчно пари и американската армия ще ви дойде на крак.
Тогава може да се наречете - Централен Спортен Клуб на Американската Армия. ЦСКАА почти няма разлика в името.

Що да се наричаме нещо различно от ЦСКА? Пречи ли ви нещо?

Щото доскоро се наричахте Литекс, сладурле. Забрави ли, а?

Нямам спомен някога да съм бил от Литекс, но ти със сигурност не си забравил петъците на Московска, нали? :mrgreen:

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 16 юни 2020 23:23

vlong написа:
peliforewer написа:
vlong написа:
Old_death написа:
eddie написа:
Eminem написа:Кое са глупости ? Задавам елементарен въпрос какво означава абревиатурата ви ? Защото те означават нещо.
Дай пример как ни издържате.

Ти не знаеш ли за заемите на Шиши от ПИБ? Същите с които ви плаща заплатите и които никога няма да върне, понеже държавата им купи акциите по 5 лева, при положение, че на фондовата борса струват 2.5 лв.
Или просто се правите на луди?

Цяла футболна България ви се смее как го поемате до макарите на всеки с 5 лева е джоба.. :lol: :lol:

И аз чакам увеличение на пенсията, но ми казаха че ще има такова, когато Левски погаси задълженията си към НАП. Демек когато цъфнат налъмите.

Доколкото знам пенсиите не се изплащат от Нап.Държавата дотира с 4 млрд недостигът в Пенсионното осигуряване.
Мисля,че двама работника засега,скоро ще станат три плащат вноски за да може един пенсионер да получава пенсия.
По твоята логика ,ти плащам 30% от пенсията.Върни ми ги ,ако обичаш.Предпочитам да ги дам на Левскар.

Все си мислех че пенсията съм си я изплатил от осигуровките които съм внасял 40 години ,но явно моите пари са отишли за данъците на ФК Левски,за спестените наеми за ползването на Герена,за фалита на КТБ,за ПИБ и сега ще се налага да ползвам твоите 30% :) .

Парите за пенсия се трупат в пенсионни фондове,които трябва да ги управляват добре десетки години,и едва тогава ще има големи пенсии.При вашите създатели 45 г.парите се събираха в един кюп и се харчеха за грандомански проекти.При,,демокрацията ,,пък дори и недвижимото имущество на фонда беше разграбено,пак от вашите създатели.Ктб,и Пиб вече са в други времена,държавният бюджет не му е задължение да плаща пенсии.

Глупости... не му е задължение ама плаща 50% да не се срине държавата..
Аз пък твърдя, че вашите създатели от ДС сринаха икономика и банките през 90-те..
Последна промяна от eddie на 16 юни 2020 23:26, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”