Веселинов написа:Силно оръжие е невежеството, а простотията неминуемо го придружава. Във ФК Левски никога не са били на почит броенето на титли, купи, участия и т.н. При нас огромно значение от 100 години е имало как отбора играе, как радва публиката и как хората на стадиона са щастливи - бидейки част от една обща кауза! В Левски играчите са получавали подкрепа при всички случаи, не е имало шамари, причаквания, рязане на греди, копаене на гробове и т.н. Сега се навъдиха пъпчиви нинджи, които отъждествяват Левски с глупостите, които им внушават медии, писачи, техни старейшини и тям подобни... Незнанието не е престъпление, но простотията да казваш на черното бяло е нелечима болест за цял живот. Виновни сме всички, че търпиме Батков и Ко. да се гаврят с Левски.
Винаги отборът е играл за публиката и тя винаги е оценявала това. Оценявано е било раздаването на отбора в мачовете, независимо от резултатите. Е, винаги има някои, които са недоволни каквото и да стане, но като цяло е така, както казвам. За жалост в момента няма от какво да сме доволни. Много хора са отвратени от всичко, което се случва с отбора и това си личи на мачовете, колкото и да се опитват да изкарат тези хора нефенове и какви ли не още. Те просто не присъстват на стадиона. До там го докарахме, докарахме го и до там да ни призовават нас пенсионерите, нефеновете, псевдофеновете и какви ли още не, да им дарим парички и да бъдем в сектор Б заедно. Иначе може да се плюе по всички левскари, защото като не са на стадиона, не са фенове, но сега се призовава. Отношението на някои по-крайни във вижданията си хора мога да го разбера донякъде, но от това на гугутчовците се отвращавам. За съжаление не виждам как ще се промени положението в отбора. Трябват лидери и в агитката, но такива, които уважават всички фенове на Левски, а не които забраняват посещаване на мачове, да им казват какво да пеят и кое да им харесва и кое не. Не виждам и такива лидери за жалост...
Все си мисля, че главният проблем е Батков, ако наистина той е собственик все още. Не може да имаш изграден състав и да го съсипеш по такъв начин. Не продаваха играчи, когато можеха да им вземат пари, продадоха ги след това за жилти стотинки. Взеха сума пари от участието в европейските турнири, защо тогава не вдигнаха сектор? Тръгнаха да строят още преди да са сключили договор за спонсорство. Назначиха Тонев... Кой го назначи и това не знаем... Абе, толкова много неща са, че цял ден ще ми отнеме да се сетя всичките. Нито съм от тия дето лижат задника на Сираков, нито съм от тия, които го плюят постоянно, но като неутрален му давам шанс и то до края на сезона. Титлата съм я отписал по същата причина, по която и той каза, просто с тази игра не става. Не показваме нищо и не очаквайте същите футболисти, поне не всички да покажат нещо много по-различно. Освен това ако мислим да градим нещо, трябва време, трябва и правилна политика. Правилната политика я нямаме от много време. Сменяването на треньори и директори е всичко друго, но не и правилна политика. Вижте повечето нормални отбори колко време са градени, освен ако не са Реал Мадрид и разни такива, които купуват всичко де що искат или като Барса, които имат наложен стил и всеки треньор го следва. Та дори там треньорите се задържат повече време, за да изградят отбор. Това със сменянето на треньорите сме го изпитали и честно казано резултатът е видим и в момента. Дори да решат да го сменят Йоканович, нека поне вземат наистина читав треньор, а не да ми връщат Сухия(нищо лично към човека).