Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zieek91
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот zieek91 » 27 юли 2021 17:25

realno написа:
peliforewer написа:
realno написа:
peliforewer написа:
ivan56 написа:Докато се позволяват такива глупости приспадане на наем от вложените инвестиции, положението с базите ще е плачевно и тука не става въпрос само за ЦСКА а за всички отбори.
Вложени 100 лв фактурирани 1000 лв.

Посочи ми друг футболен отбор който плаща 800 хиляди лева без ддс годишно за да си ползва базите.

В София е скъпо. Като не ви харесва се върнете обратно в Ловеч.

Болни мозАци акъл да не ни дават, като гледам вас в София е даже безплатно, че и сте готови да раздавате чуждата земя на чужденци да строят молове.

Постройте си стадион като нас и не плащайте наем. Но да не искате да плащате наем на чужд имот е нахално. Само болен мозАк може да си помисли това. Ако си такъв аристократ, построй си къща и я дай за без пари да я ползват. Дори лично ще дойда да я ползвам и ще съм ти много благодарен. То е ясно, че сте създадени от комунистите, но комунизма все още не сме го осъществили, че да ползвате всичко безплатно. Така, че всичко си има цена. В София е една, но в Ловеч е друга. Поне имате избор. ;)

Когато болен мозАк бъде изнасилен и изманипулиран от синия си баща или от синия си дядо, сигурно тогава е възможно същия този изнасилен мозАк да си мисли, че по време на социализЪма е можело да си построи стадион. :)

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 27 юли 2021 17:36

peliforewer написа:
miro_rz написа:
peliforewer написа:
miro_rz написа:ГГ дали скоро няма да поразкара Животното а!? :lol:

С нетърпение очаквам и някой фен на Лудогорец да застане пред медиите и да отправи критика към Домусчиеви :).

Ти си доволен от този рецидивист ли, от този наркоман?
Толкова ли ти е нивото?

Някъде да съм писал подобно нещо, само питам дали ще се роди фен на Лудогорец който ще застане с името си и ще отправи критика срещу Домусчиеви в медиите.

Аз не съм видял причина до сега?

Но е смешно понеже ГГ го извади от панделата този нарцис. "Храни куче да те лае" :)
Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 юли 2021 18:39

zieek91 написа:
realno написа:
peliforewer написа:
realno написа:
peliforewer написа:
ivan56 написа:Докато се позволяват такива глупости приспадане на наем от вложените инвестиции, положението с базите ще е плачевно и тука не става въпрос само за ЦСКА а за всички отбори.

Посочи ми друг футболен отбор който плаща 800 хиляди лева без ддс годишно за да си ползва базите.

Болни мозАци акъл да не ни дават, като гледам вас в София е даже безплатно, че и сте готови да раздавате чуждата земя на чужденци да строят молове.

Постройте си стадион като нас и не плащайте наем. Но да не искате да плащате наем на чужд имот е нахално. Само болен мозАк може да си помисли това. Ако си такъв аристократ, построй си къща и я дай за без пари да я ползват. Дори лично ще дойда да я ползвам и ще съм ти много благодарен. То е ясно, че сте създадени от комунистите, но комунизма все още не сме го осъществили, че да ползвате всичко безплатно. Така, че всичко си има цена. В София е една, но в Ловеч е друга. Поне имате избор. ;)

Когато болен мозАк бъде изнасилен и изманипулиран от синия си баща или от синия си дядо, сигурно тогава е възможно същия този изнасилен мозАк да си мисли, че по време на социализЪма е можело да си построи стадион. :)

Спешно потърси специализирана помощ, защото да си представяш Литекс за ЦСКА е най - малкия ти проблем.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 юли 2021 18:50

Днес един от благодетелите на ФК Левски става на 41г.,ето как в една медия са представили този съвременен български Будител :) .
Делян Пеевски празнува днес 41-ия си рожден ден.

Като политик, предприемач и издател на едни от най-тиражните медии в България Пеевски се представя на много високо ниво.

Делян Пеевски е депутат в продължение на 4 мандата. Важна част е от парламентарната група на ДПС в 41-вото, 42-рото, 43-ото и 44-ото Народно събрание.

Делян Пеевски се включи активно в дарителската кампания за битката срещу пандемията COVID-19. Средствата, предоставени безвъзмездно от него, помогнаха за закупуването на модерна медицинска техника на десетки болници в цялата страна и допринесоха за спасяване на човешки животи.

БЛИЦ пожелава на г-н Пеевски здраве, сила и много победи!
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 27 юли 2021 19:03

LoveAndPeace написа:
На Крадлев и ББ можете да им целувате ......... щото без стадион припознаването щеше да е друга бира!

+1
стадион, платени драскачи, фенове на заплата и няколко футболни легенди-служители.
Толкова е проста схемата.
Изображение
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 27 юли 2021 20:02

Martinez1948 написа:
LoveAndPeace написа:
На Крадлев и ББ можете да им целувате ......... щото без стадион припознаването щеше да е друга бира!

+1
стадион, платени драскачи, фенове на заплата и няколко футболни легенди-служители.
Изображение

Че има ли фенове още на заплати!??? :?
Изображение

Потребителски аватар
jungle

Мнениеот jungle » 27 юли 2021 20:37

zieek91 написа:
realno написа:
peliforewer написа:
realno написа:
peliforewer написа:

".......изнасилен и изманипулиран от синия си баща или от синия си дядо...." :o Да нямаш опит с червен дядо?!? :roll:
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 юли 2021 20:40

Martinez1948 написа:
LoveAndPeace написа:

+1
Изображение

Мартине,отдавна не споря с теб,само ще ти кажа че не са толкова прости нещата колкото си мислиш.Нито стадион,нито платени драскачи,нито легенди накараха червените фенове да застанат зад Ганчев.Разковничето е лятото на 2015 г. когато ЦСКА нямаше отбор,а пишман собствениците бяха подали документи за фалит,тогава всички уж цесекари се покриха и не виждахме светлина в тунела.Тогава на Армията дойде Гриша Ганчев и знаеш какъв сезон направихме защото тогава и ти беше зад него,а после дойде ревността на Домусчиев и Цеката и селските номера с търгове за Емблемата,за това кой да ползва Армията които продължават и до сега,само дето Домусчиев вече е по-дискретен,а Цеката стана за смях,наля маса пари в Балъков,но няма нито фенове,нито отбор,вчера гледам че дал безплатни билети и кетъринг на Зафирови,Бучински,Майкъла,Жеката само и само ако може да се закачи за марката ЦСКА.Като стар цесекар ще ти кажа че поканените от Ради Здравков като изключим големият Иван Зафиров никога не са се ползвали с кой знае какво уважение от феновете,а помним че Жеката щеше да се хвърля от козирката на стадиона в Ст.Загора,въпреки че после обходи Европа на разноски на Ганчев с евромачовете на ЦСКА.Защо ти ги пиша всичките тези работи,защото колкото и простотии да направиха през годините Ганчев и екипът му те направиха повече добро,отколкото лошо,вкараха много лични пари и осигуриха една финансова стабилност в ЦСКА,нещо непознато до 2015г. в този клуб.Тъй като знам че четеш всичко в този форум ще ти припомня думите на един от най-големите ни опоненти тук,след като се спука балона с Диксън той написа...За съжаление ние нямаме в Левски човек като Гриша Ганчев...,на мен това ми стига,ако ти търсиш вятърни мелници няма проблем.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 юли 2021 20:43

miro_rz написа:
Martinez1948 написа:
LoveAndPeace написа:

+1
Изображение

Че има ли фенове още на заплати!??? :?

В провинцията карате на кренвирши и лютеница :) .
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”