Много навътре ги приемате нещата бе ? бил направил жест (два пръста ...все едно мустак) Ами прав е . Тара е виновник за всичко .... Левски направи голяма крачка към това да се превърне в средно-европейски отбор , но Мустака осуети всичко .
Някой ще ми каже ли каква е вината на Тоньо - "тотото" ? Той в нищо ли не е участвал ? ....щото аз помня едни трансфери като Опоку , Марсолиньо , черешката на тортата – Силва и т.н . С тия - Бру и Лопес не бяха ли се разбрали предварително (малко преди Сирака да приеме ) а ? Аре не ми отваряйте устата ....минаха 8 месеца от събарянето на сектор А , а са изляли само един фундамент и имитират дейност , колкото да залъгват хората . Аре няма нужда .
Тара и "Мазния косъм" са главните виновници за всичко . Запомнете го веднъж завинаги . аз предупредих ли че с идването на тоньо , Левски ще придобие облика на локомотив софия а ? Шот там (в надежда) и бру и опоку и силва и всички останали измекяри биха били считани за звезди . Е да , ама ние сме Левски .
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- milen.hristov
- Контакти:
delpi написа:metodito написа:...
@delpi: а "работата" на гос'ин Сираков как я определяш?
Еми Насо принципно се нави да се върне, защото очакваше да дойдат парите на Газпром. Той ако знаеше, че няма да има лев за селекция посмъртно нямаше да се върне.
Работата му какво да кажа... фиаското с Митов е нещо, за което той е отговорен, върнете се назад да видите какви ги говореше за Митов след края на миналия сезон, трябва да му се даде шанс, заслужава, има качества да работи... и изведнъж идва издънката с Иртиш и го махаме. Добре де поеми и ти някаква отговорност!!!
Ами за привличането на Рамон Лопес и Кевин Бру кой е отговорен? Естествено, че Насо.
Отдавна не е тайна, че на Герена властват мениджърски интереси и то не от 1 или 2 страни. Това ни е един от основните проблеми.
Насо ако е голям мъж да излезе и да каже за какво става въпрос, но това няма как да стане понеже и той е част от всичко това...
Факт, е че откакто се е върнал обстановката около отбора и резултатите не са добри а даже стана по-зле, все пак миналата година с горе долу същия отбор играхме финал за купата, обърнахме не един или два мача с желание за игра и воля и изпуснахме титлата след уникален малшанс. Дори и зимата да наваксаме и да се подобрят нещата в отбора сезона може да се каже, че е провален и то точно на годишнината...
Митов му беше подновен договора доста преди Сираков да дойде, Бру и Лопес са привлечени от Тонев и Дани Боримиров. За останалата част от селекцията можеш да кажеш, че вината е в Сираков
zlobul написа:Много навътре ги приемате нещата бе ? бил направил жест (два пръста ...все едно мустак) Ами прав е . Тара е виновник за всичко .... Левски направи голяма крачка към това да се превърне в средно-европейски отбор , но Мустака осуети всичко .
Някой ще ми каже ли каква е вината на Тоньо - "тотото" ? Той в нищо ли не е участвал ? ....щото аз помня едни трансфери като Опоку , Марсолиньо , черешката на тортата – Силва и т.н . С тия - Бру и Лопес не бяха ли се разбрали предварително (малко преди Сирака да приеме ) а ? Аре не ми отваряйте устата ....минаха 8 месеца от събарянето на сектор А , а са изляли само един фундамент и имитират дейност , колкото да залъгват хората . Аре няма нужда .
Тара и "Мазния косъм" са главните виновници за всичко . Запомнете го веднъж завинаги . аз предупредих ли че с идването на тоньо , Левски ще придобие облика на локомотив софия а ? Шот там (в надежда) и бру и опоку и силва и всички останали измекяри биха били считани за звезди . Е да , ама ние сме Левски .

Това да се запише в некой дневник като бисер на деня

tprodanov написа:zlobul написа:Много навътре ги приемате нещата бе ? бил направил жест (два пръста ...все едно мустак) Ами прав е . Тара е виновник за всичко .... Левски направи голяма крачка към това да се превърне в средно-европейски отбор , но Мустака осуети всичко .
![]()
![]()
![]()
![]()
Това да се запише в некой дневник като бисер на деня
скоро бил ли си на герена ? И ако -ДА , какво точно си видял
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
milen.hristov написа:Кого би предложил, БЪЛГАРИН
Петко Петков

Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
metodito написа:Кокалеску, Вили, Ратко, Ясен, Гонзо, Костов, Илиан, Митов. Сега Йока... При всеки от тези хубавци некадърни решили да се поизпражнят като треньори (без Йока...засега) на Герена се започва "ма те саботират, ма те некадърници, ма то невиноват тренера". Еле за Ратко точно па тука гоуема защита голямо нещо. Ма Дарко бил грешен, Сърмов бил идиот, Петков продавал мачове. Ма как никой не се замисли, бе! Бе да не е другаде причината. За Ясен. Имаш Дарко, Жо, Дембеле, Гаджев във върхова форма, един чудесен Рабех и падаш на Герена от ЦСКА!!! НА Герена!!!!, дъниш се като селска кифла в най-решаващия мач за ЛЕ. Ама той е добър треньор. Бе зайби добър треньор. Онзи "Левски" при Ясен да се събере да играе със сегашния ще ги разпори, но критиките бяха еднакво силни. И въобще.
Някой може ли да ми каже. Назначават ме тука да уча 11 човека на френски. Ходих три месеца, но по финансови причини спрях, та познайте какви са ми познанията.
Идва изпита (разбирай дерби, да речем), вие се оаKWате како си требе и комисията (разбирай публиката) почва:
"УУууууууу, kuРви! Некадърници!"...И? Кво правим?
Комисията ви казва: "До няколко месеца да сте го научили, щото лошо". Идва един учител, като мен. И? Кво правим?По принцип така си работят, гледат да не са на нож с ръководството което и да ето, помниш, че и дума не обелваха и срещу Гонзо. Иначе съм на твое мнение, сега е момента да критикуват и то остро, никой не ги кара да призовават за оставки и нещо подобно, но наистина постоянно трябва да държат ръководството на ножа, докато отбора е в това положение. Може да се започне с едно гостуване на Сираков във студиото и да му се задават неудобните въпроси от феновете
Подкрепям! От феновете.
Общо взето съм съгласен с теб само малко поправки- когато загубихме от ЦСКА на Герена "чудесния" Рабех вече 1 година не беше в отбора( не съм сигурен дали този чудесен футболист в момента все още се занимава професионално с футбол), Жо също вече не беше в отбора. Много трудно равен 2:2 с отбора направил дубъл във Франция може да се счита за издънка да ти споменавам ли какви играчи имаха тогава Лил?
BadBoy написа:milen.hristov написа:Кого би предложил, БЪЛГАРИН
Петко Петков
Съгласен съм с теб, само че ще му трябва и един силен директор ,който да не прави интриги и да му пази гърба- за мен такъв е Боримиров. Иначе като треньор за мен Петко Петков е добър треньор и не оценен , според мен.
Много добър треньор е Петков и на него се дължат много от успехите в Ловеч, пък си е и левскар.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
BadBoy написа:Много добър треньор е Петков и на него се дължат много от успехите в Ловеч, пък си е и левскар.
Този не беше ли същият, който щеше да отиде със Стоичков и Генов в ЦСКА?
honda написа:Много трудно равен 2:2 с отбора направил дубъл във Франция може да се счита за издънка да ти споменавам ли какви играчи имаха тогава Лил?
В този мач издънката беше Ясен Петров. Той провали мача с безкрайно глупавата си смяна в крайно неподходящ момент.