Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Warped
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот Warped » 06 юли 2018 19:45

Ами ти бъди тоя, който задава неудобни въпроси. Пиши по теми който те вълнуват. аз лично нито съм чул думите на Роси, нито искам. Чакам резултати, съответно- стигане до 4ти кръг в Лига Европа и много добър сезон в първенството, което ще рече борба за титлата минимум до 3-4 кръга преди края. Въпреки, че сега незнам ще имали промяна в регламента или не последно
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 юли 2018 20:16

Warped написа:Ами ти бъди тоя, който задава неудобни въпроси. Пиши по теми който те вълнуват. аз лично нито съм чул думите на Роси, нито искам. Чакам резултати, съответно- стигане до 4ти кръг в Лига Европа и много добър сезон в първенството, което ще рече борба за титлата минимум до 3-4 кръга преди края. Въпреки, че сега незнам ще имали промяна в регламента или не последно
Именно.
Продължавам да се чудя и мая на хора, които търсят скандали и сензации, в момент, когато тимът, а и Клуба като цяло, изискват спокойствие.

Критиките или дори храчките, си имат своето време.
И то определено не е сега.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 юли 2018 20:36

Като се тегли чертата, колко нови имате?
Сещам се за вратар и вътрешен халф, пропускам ли нещо?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 06 юли 2018 20:46

metodito написа:В "новия" форум на "Гонг" как се пропускат обаче настоятелно "някои" новини (да се обсъждат). Все едно съм в 80-те. Никой нищо за думите на синьор Роси след мача с Олександрия. :lol: "Чернобил? Какъв Чернобил? Яжте краставици и домати." :lol: Жалко е, че форума на "Гонг" заприлича на форума на сините морони, но това си е съвсем логично следствие. След екстатичната, истерична подкрепа за един треньор закарал "Левски" на седмо място в крайното класиране, нищо не ме учудва сякаш. Добре, че офлайн хората знаят кое как е.

А да питам: ще има ли "Роси, кyрво!"? За един приятел от Сърбия питам...

Кой ги пропуска тия новини? Някой да ги е забранил :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 06 юли 2018 20:51

metodito написа:В "новия" форум на "Гонг" как се пропускат обаче настоятелно "някои" новини (да се обсъждат). Все едно съм в 80-те. Никой нищо за думите на синьор Роси след мача с Олександрия. :lol: "Чернобил? Какъв Чернобил? Яжте краставици и домати." :lol: Жалко е, че форума на "Гонг" заприлича на форума на сините морони, но това си е съвсем логично следствие. След екстатичната, истерична подкрепа за един треньор закарал "Левски" на седмо място в крайното класиране, нищо не ме учудва сякаш. Добре, че офлайн хората знаят кое как е.

Абе то и ти пропусна да коментираш думите на Кр.Иванов, че треньора не е искал Панайотов и ръководството се е съобразило с това, ама...
А между другото ти много ласкаво се изказваше за наследството на Стоев и Гонзо.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 06 юли 2018 21:31

Red_Neck написа:Като се тегли чертата, колко нови имате?
Сещам се за вратар и вътрешен халф, пропускам ли нещо?

Нормално. Плюс двама-трима юноши които се върнаха. Още зимата беше казано, че лятото едва ли ще се привлекат повече от един-двама нови.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юли 2018 22:04

modor написа:

Кой ги пропуска тия новини? Някой да ги е забранил :roll:

"Пропускат", не забраняват.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юли 2018 22:09

Serafim написа:

Абе то и ти пропусна да коментираш думите на Кр.Иванов, че треньора не е искал Панайотов и ръководството се е съобразило с това, ама...
А между другото ти много ласкаво се изказваше за наследството на Стоев и Гонзо.

Не съм пропуснал. Беше ясно, когато каза: "Ще намерим по-добри". Щом казва на господин Х иY - някаква имагинерни личности "по-добри", смятай мнението му. Какво да го коментирам? А ако се окаже друго - на думите на Кр. Иванов?

Я сега си развий мисълта, човек как Синьор Роси не ги е искал, а ръководството им е предложило нови договори? :lol: И си спомни и думите на Роман, и тези на Васко. ;)

Понеже Васко е наследство на Гонзо?
Последна промяна от metodito на 06 юли 2018 23:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юли 2018 22:10

THE G.A.M.E написа:...
И то определено не е сега.

След това какъв е смисъла? Не е ли малко подло да изчезна за няколко седмици и след това да повтарям: "Видите ли"? Ако стане гаф, тук ще се напълни с такива. Аз се надявам, че няма да стане гаф. Ако стане, за какво да троля? Всички искаме едно, но не всички виждаме едно. Като се обърне каруцата, пътища много. След това и да го дъвчим и да не го дъвччим, все тая.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юли 2018 23:05

Warped написа:Ами ти бъди тоя, който задава неудобни въпроси. Пиши по теми който те вълнуват. аз лично нито съм чул думите на Роси, нито искам.

Е, аз какво правя?

нито искам

:lol: Това го знам. Като децата: очи в шепи и света изчезва...

Върни се в “Левски”