Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот milen.hristov » 05 окт 2013 11:31

gzagorov написа:Това, на което най-много се издразних вчера от действията на Йоканович, беше че пусна Бру. В тази връзка, може ли някой да намери клипче с едно едничко правилно отиграване на този футболист - добре изпълнен тъч, точно подаване (ако ще и на два метра да е), каквото и да е? За центриране няма да питам, там е ясно.
На вечното дерби Йоканович произволен фен от цска-рите в сектор Г (дори и от тях) да пусне вместо Бру, пак по-добре ще играе, центрира и подава.

А най-интересното е, че на този му се молим две години да дойде при нас.
Колкото до Йока аз му давам кредит още два шампионатни мача, с ЦСКА и Ботев Пд. Може да си добър треньор, но след като не можеш да наложиш идеите си в продължения на 13 мача, след като се говори, че може и играчите да те саботират(т.е. изпуснал си съблекалнята), явно не се справяш и си тръгваш.

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 05 окт 2013 12:29

Йока идва на пожар. Ако спечели нещо с Левски тази година ще е огромен успех.Не е привличал тези играчи, не е водил подготовка. Правилно ви каза Сираков, приоритет е стадиона. Ако му дадат кредит на доверие и пари за селекция, догодина по това време ще се види дали става за треньор.
[offtopic]нямам[/offtopic]

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 05 окт 2013 13:09

След вчерашният мач съм скептик,че Йока е правилният човек за Левски :!: Такива безумни ходове по време на мача дори и Ники Митов не е правил!!!Друго което ми прави впечатление в отбора няма ентусиазъм хъс воля,спортна злоба,характер миналата година отново със слаби играчи взехме няколко мача в последната минута без да сме играли силно но в отбора имаше желание,и воля за победа а в момента това просто липсва.Изглежда мотивацията не е силната страна на Йока.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 05 окт 2013 13:20

liliputchica написа:Йока идва на пожар. Ако спечели нещо с Левски тази година ще е огромен успех.Не е привличал тези играчи, не е водил подготовка. Правилно ви каза Сираков, приоритет е стадиона. Ако му дадат кредит на доверие и пари за селекция, догодина по това време ще се види дали става за треньор.

Тогава възниква въпроса защо го взимаме този треньор този сезон а не направо догодина, когато евентуално ще се дадат пари за селекция? Защото нали се сещате,че заплатата на Йока е доста тлтста. Сираков да отговори. Също така Сираков на 100% е отговорен за очертаващите се трансферни провали - Макриев, Бру, Туре!
И все пак колкото и да няма играчи, колкото и да не си водил подготовка ако си добър треньор за 2 месеца работа прогрес в отбора трябва да има, а такъв за съжаление не се забелязва даже напротив...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 05 окт 2013 15:05

milen.hristov написа:
gzagorov написа:Това, на което най-много се издразних вчера от действията на Йоканович, беше че пусна Бру. В тази връзка, може ли някой да намери клипче с едно едничко правилно отиграване на този футболист - добре изпълнен тъч, точно подаване (ако ще и на два метра да е), каквото и да е? За центриране няма да питам, там е ясно.
На вечното дерби Йоканович произволен фен от цска-рите в сектор Г (дори и от тях) да пусне вместо Бру, пак по-добре ще играе, центрира и подава.

Колкото до Йока аз му давам кредит още два шампионатни мача, с ЦСКА и Ботев Пд. Може да си добър треньор, но след като не можеш да наложиш идеите си в продължения на 13 мача, след като се говори, че може и играчите да те саботират(т.е. изпуснал си съблекалнята), явно не се справяш и си тръгваш.

Защо пускал Бру.. А кой да пусне? Тоя го следим 2 години и с това разполагаме. Като не върви играта, опитал е да промени нещо с единствената опция. Още нещо.. Големи саботьори тия играчи, аз не помня кой не са саботирали. Сираков е прав за едно на 100%, трябват играчи, факт!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 окт 2013 15:19

konvoec написа:
milen.hristov написа:

Защо пускал Бру.. А кой да пусне? Тоя го следим 2 години и с това разполагаме. Като не върви играта, опитал е да промени нещо с единствената опция. Още нещо.. Големи саботьори тия играчи, аз не помня кой не са саботирали. Сираков е прав за едно на 100%, трябват играчи, факт!

Знаеш, че аз не вярвам подобни неща, като бойкоти и т.н., но не можем да не отчетем факта, че започна много сериозно да се говори за това.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 05 окт 2013 15:52

konvoec написа:
milen.hristov написа:

Не съм много съгласен за това с пускането - когато някой от играчите ти няма правилно отиграване в 10 и повече мачове, пускаш някой юноша на негово място, а този го пращаш да се преоблича в съблекалнята за гости.
Друг е въпросът дали Йоканович ги прави тея смени, или някой му ги диктува, но това са само спекулации.

Иначе за Митов - ако той беше отговорен за доброто кондиционно състояние на футболистите миналия сезон, тази есен футболистите трябваше пак да мачкат на мускули, още преди Йоканович да дойде. А те още в първите мачове срещу Иртиш си гълтаха граматиката след само час игра, при проведена от Митов лятна "подготовка" (нарочно сложих кавички). Като прибавим факторът "свободни агенти" даже се чудя какво правят "Левски" в първата седмица на таблицата.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 окт 2013 17:58

[quote="gzagorov"
Друг е въпросът дали Йоканович ги прави тея смени, или някой му ги диктува, но това са само спекулации.[/quote]

Ами и двата варианта не говорят добре за него. Единият за треньорските му качества, другият за мъжките.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 05 окт 2013 18:17

:evil: :evil: :evil: :evil: Що бързате да пускате теми
За дербито с красноармейския отбор темите правя аз и бием...
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 05 окт 2013 19:55

прави ми впечетление едно нещо.Сираков винаги защитава Йока,но в същото време казва питайте си другите шефове дали го подкрепят.
Едно е ясно може би на всички нас-загубим ли от червените-Йока се връща в Мадрид,което ще е жалко за нас,но какво да се прави.
Дали футболистите бойкотирали тренера-това също е тема за размисъл,страшното е че последния мач смените бяха адски странни-вадиш Миро,вадиш Владо и кой чакаш да вкара-Кевин ли?Вече не знам и аз какво да мисля за Йока-футболистите ни са трагедия,но това не е оправдание.
И накрая къде на шега къде на истина отбелязах един факт.
Преди мач на Левски когато Батков уж посещавал отбора за да ги надъха-Левски винаги губи точки. :) :) :) :) .
Сега пак същото.
Ще видим ,но в Левски е пълен ад.Тонев,Батков,Сираков,хората над Тонев(тях никой не ги знае)този хор съсипва отбора.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Левски”