Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Re: Какво липсва на ЛЕВСКИ

Мнениеот Mitko-Levskar » 04 окт 2013 21:19

Липсва изритването на Сираков и сръбските му треньори и футбалери,че аман вече от комисионни и тъпотия ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Кашчей » 04 окт 2013 21:19

terata написа:
Кашчей написа:И за Левски ли зимата е магическото време, когато всичко ще се подреди така, както го искате вие. Това е нещо като панацея и за вас, и за ЦСКА, сякаш с идването на зимата ще стане чудо :roll:

По Коледа стават чудеса. :)

Това в календара на маите ли го пише, или го е казал Нострадамус 8-)

Чета само заглавието за изказването на Сираков и се чудя какво ли иска да каже с тези нищо незначещи думи. Откак е дошъл отново в Левски все ви прелива свежа кръв и все му е малко. Да не би и той да се облажва с комисионни покрай свежата кръв, та е толкова кръводарителски настроен :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 04 окт 2013 21:30

Постоянство, желание за игра и идея/умения за осъществяването на някакъв строен игрови план. Защо тези неща ви липсват, след като явно футболистите са доволни от финансовите условия, не знам. Явно част от играчите нямат "синьо" сърце. Това, че повечето са чужденци не е от значение. На повечето други места чужденците играят със сърце за тима си и за феновете.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 04 окт 2013 21:32

honda написа:
plamenst7 написа:Естествено, че на отбора му липсват преди всичко пари. Другият голям проблем е, че резултатите винаги се искат на момента, а отбор не се гради за 1 месец-не и без пари. Това е основният проблем. Иначе в отбора в момента липсват преди всичко халфове. Няма кой един пас да даде, нищо смислено не се прави.
Твърдо съм за Сираков и Йоканович да бъдат оставени да работят малко по-дълго време. Ако те не могат да ни вдигнат, не виждам кой друг ще го направи. Сираков дойде едва когато лятната подготовка започна, а трябваше още преди това да бъдат направени куп промени. Йоканович дойде дори след като първенството вече беше започнало. Той дори не беше наясно със състоянието на отбора. През септември селекция със свободни агенти с ниски финансови претенции няма как да направиш. До момента всичко е закърпване на положението. Ако сега през зимата се отпусне някой лев и се направи селекция навреме си мисля, че нещата може и да придобият друг вид и да видим по-качествени играчи в отбора.

Малка поправка- Сираков беше назначен в Левски 2 дни след края на предишното първенство ,което значи преди да започне подготовката. Йоканович беше назначен преди първия мач за шампионата. От отпадането от Иртиш до затварянето на трансферния прозорец имаше около 50 дни - време предостатъчно,ако имаш желание да правиш нещо. Повярвай ми никой от ново привлечените футболисти не е с ниски финансови изисквания. Не знам ,колко получава Върджил Мисиджан, но мога да ти кажа,че Мюлдер и Туре са или най-скъпите или 2-я - 3-ти най-скъп футболист в нашето първенство. Според теб тези дали си заслужават заплатите? Според теб 10000 евро за Макриев ниски финансови параметри ли са?

Няма такова нещо. Сираков официално започна работа в деня в който стартира лятната ни подготовка. Йоканович беше назначен преди първия мач, но реално не води отбора срещу Ботев и започна работа от втория кръг. Селекцията беше забавена именно заради смяната на треньора, на който му трябваше време да се запознае с наличните футболисти. На Мюлдер заплатата беше вдигната още пролетта когато продължиха договора му. За Туре съм съгласен, че е с висока заплата и за него още не мога да кажа, че не става. По-скоро има хляб в него, но ще му трябва време за да влезе във форма. На Перез заплатата се плаща от Хетафе, Милиев не мисля, че е с голяма заплата, Деко също не мисля, че получава много. Макриев доколкото успях да видя има 84 гола за различните отбори в които е играл през годините, отбори които не мисля, че са по-слаби от нас в момента има над 250 гола за юношеските формации на Левски. Кой може да предположи, че футболист с толкова голове зад гърба си няма да може да отбележи толкова мачове подред.
Сигурно е можело и по-добре да се развият събитията в Левски, но кажи ми кой е човека който щеше да го направи? Години наред постоянно сменяме треньори, директори и обявяваме всеки следващ за по-некадърен от предния, оплюхме едни от най-големите легенди на клуба. Ако Гунди беше жив сигурно и него нямаше да го подмине фенската омраза.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 окт 2013 21:58

plamenst7 написа:
honda написа:
plamenst7 написа:Естествено, че на отбора му липсват преди всичко пари. Другият голям проблем е, че резултатите винаги се искат на момента, а отбор не се гради за 1 месец-не и без пари. Това е основният проблем. Иначе в отбора в момента липсват преди всичко халфове. Няма кой един пас да даде, нищо смислено не се прави.
Твърдо съм за Сираков и Йоканович да бъдат оставени да работят малко по-дълго време. Ако те не могат да ни вдигнат, не виждам кой друг ще го направи. Сираков дойде едва когато лятната подготовка започна, а трябваше още преди това да бъдат направени куп промени. Йоканович дойде дори след като първенството вече беше започнало. Той дори не беше наясно със състоянието на отбора. През септември селекция със свободни агенти с ниски финансови претенции няма как да направиш. До момента всичко е закърпване на положението. Ако сега през зимата се отпусне някой лев и се направи селекция навреме си мисля, че нещата може и да придобият друг вид и да видим по-качествени играчи в отбора.

Малка поправка- Сираков беше назначен в Левски 2 дни след края на предишното първенство ,което значи преди да започне подготовката. Йоканович беше назначен преди първия мач за шампионата. От отпадането от Иртиш до затварянето на трансферния прозорец имаше около 50 дни - време предостатъчно,ако имаш желание да правиш нещо. Повярвай ми никой от ново привлечените футболисти не е с ниски финансови изисквания. Не знам ,колко получава Върджил Мисиджан, но мога да ти кажа,че Мюлдер и Туре са или най-скъпите или 2-я - 3-ти най-скъп футболист в нашето първенство. Според теб тези дали си заслужават заплатите? Според теб 10000 евро за Макриев ниски финансови параметри ли са?

Няма такова нещо. Сираков официално започна работа в деня в който стартира лятната ни подготовка. Йоканович беше назначен преди първия мач, но реално не води отбора срещу Ботев и започна работа от втория кръг. Селекцията беше забавена именно заради смяната на треньора, на който му трябваше време да се запознае с наличните футболисти. На Мюлдер заплатата беше вдигната още пролетта когато продължиха договора му. За Туре съм съгласен, че е с висока заплата и за него още не мога да кажа, че не става. По-скоро има хляб в него, но ще му трябва време за да влезе във форма. На Перез заплатата се плаща от Хетафе, Милиев не мисля, че е с голяма заплата, Деко също не мисля, че получава много. Макриев доколкото успях да видя има 84 гола за различните отбори в които е играл през годините, отбори които не мисля, че са по-слаби от нас в момента има над 250 гола за юношеските формации на Левски. Кой може да предположи, че футболист с толкова голове зад гърба си няма да може да отбележи толкова мачове подред.
Сигурно е можело и по-добре да се развият събитията в Левски, но кажи ми кой е човека който щеше да го направи? Години наред постоянно сменяме треньори, директори и обявяваме всеки следващ за по-некадърен от предния, оплюхме едни от най-големите легенди на клуба. Ако Гунди беше жив сигурно и него нямаше да го подмине фенската омраза.

Сираков ,реално е на работа в Левски от понеделника след злополучния мач със Славия(27 май- днес сме 4 октомври- повече от 4 месеца). За Мюлдер съм съгласен , но едва ли отбор ,за който ти твърдиш че няма пари да плаща най-високите заплати на футболисти за които трудно може да се каже ,че са фундаментални за отбора. За Туре също съм съгласен, но ако ще си най-скъпия футболист не в отбора, а в цялото първенство ,то се предполага че трябва да е готов за игра около 1 час след като е кацнал на летището. Няма такова нещо ,че заплатата на Перес се плаща от Хетафе-плаща се от Левски. Знаеш ли кога за последно Макриев е играл официален мач и кога е вкарвал гол? За гол -повече от 2 години не е вкарвал гол в официален мач.Този футболист получава повече отколкото получаваше миналата година де Карвальо. С траншовете и бонусите Деко трябва да получи около 100 хил евро за една година- ако това за теб не е много , за мен е.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 05 окт 2013 01:11

daniel875 написа:"Левски" ще победи ЦСКА и всичко ще се оправи ;)
дано ама надали ;) с тази игра само нафтата може да бием :(

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 05 окт 2013 01:16

honda написа:
blue atak написа:запознат сам с отбора мн добре следа нещата миналия сезион митов ги мотивира и показаха желание да игра ся го няма и имаха касмет с тея инфаркни победи ж 90 та мин накрая в наи важния мач се насраха.И сащо не може да се сменя тренере всеки месец иска се време да работи според мен до зимата ще си проличи да ли ще има ефект ако ли не да се маха и тва е :) относно наско доказал са е като ръководител трябва му време според мен :)

Освен късмет, миналия сезон ,ако си спомняш през второто полувреме доминирахме чисто кондиционно над всички отбори . При тези победи в 90-та минута- да наистина имахме и късмет,но нека да се върнем и че 2 от тези мачове ни изравняваха след случайни голове преди това. Ние не създавахме особени положения , но срещу нас съвсем пък не създаваха. Но каквото е било ,то е вече минало . Ако миналата година се направеше класиране само от отборите от първата половина на таблицата щяхме да сме шампиони,а сега- последни. Във футбола,както и в живота няма такова нещо като "вчера" и "доказал" , има само "днес" и "утре" или както е казал Платини :"във футбола струваш толкова,колкото побеждаваш, спреш ли да побеждаваш нищо не струваш". За съжаление и в живота е така- важни са резултите. Прав си така но се пак се надявам да има някакав резолтат скоро време ;) от работата на двамата

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 окт 2013 08:26

Какво прави Бру на терена всеки мач? Защо само той бие статичните? Миро, Антонио, Димов даже има по-добра тупалка. Защо Йока не измисли нещо в атака? Да преквалифицира някой, младеж да пусне. Защо не пробва Вутов даже? С Макриев сме -1 играч на терена. Аз вече съжалявам, че Цецо го няма. Същият ялов нападател, но се връща и помага много. Опитва се да "къса" атаки на противника, пресира, помага на халфовете. Много ми беше смешно как един свършил за футбола играч, като Макриев е търпян. Острите центрирания на Гари и на Туре няма начин да ги засича някакъв самосвал. Това може да г0 прави бързак и по-лек нападател...
Йока оправи защитата с Перес и Блажо. Ако не ми вярвате помислете колко пускахме средно на мач преди испанеца и колко с него... Йока се зае с вкарването на мисъл в играта на Владо и почна да му се получава. След като го смени - ВЪВ ВСЕКИ МАЧ - отбора загубва всякаква агресия и идея. Защо? Така Гонзо на времето си беше нарочил Дарко. Сменя го и отбора увисва. Миро. Не знам защо не го харесвам, като визия ли и аз не знам. Супер полезен играч. Димов. Йока си личи, че работи и с него. Учат "до, ре, ми фа", както каза. Личи си. Верно, Йока. Не е допустимо да ги учиш футболисти на 30 години, ама със свободни агенти...

И между другото не бях прав май за Пламен. Вижда се Блажевич, че говори повече на защитата от Пламен. Научен вратар е. Браво и тука на Йока. Ако на зима докарат качествен нападател и още някой играч...кой знае. Локо Сф имаха едно положение (баси паса пресече оня глупав бразилец - зад него чакаше един сам срещу вратаря). Славия не знам имаха ли и едно. Почват да се получават нещата отзад. Но кой да вкарва?
Кошмарна форма на Гари.

Добър-лош, Йока ГИ УЧИ, а не само да ги реди. Не е Муслин, не е Майстора, но е на светлинни години от Илиан да речем.
И който подценява Славия и Локо Сф...това са дербита с традиции. Подобно на мачовете с Литекс и ЦСКА, тук формата няма значение. Нито Локо, нито Славия са това, което трябва да са, но и "Левски" е така. А и традиционно в последните години, за разлика от мачовете им с ЦСКА, и бели и червено-черни се хвърлят яко на "Левски".
Трябваше обаче да вземем 6 точки...

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 05 окт 2013 09:20

Не знам за какво се надявате този сезон при положение,че капитан ни е Данчо Тополата,а всички статични положения се изпълняват от турист от Мавриций.В навечерието на 100 годишнината може да се борим за 3-4 място и дотам.Дано поне бием "червените" в 4те мача и се борим за купата,че да има пак Търнава,Сараево и Иртиш.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 05 окт 2013 10:45

Това, на което най-много се издразних вчера от действията на Йоканович, беше че пусна Бру. В тази връзка, може ли някой да намери клипче с едно едничко правилно отиграване на този футболист - добре изпълнен тъч, точно подаване (ако ще и на два метра да е), каквото и да е? За центриране няма да питам, там е ясно.
На вечното дерби Йоканович произволен фен от цска-рите в сектор Г (дори и от тях) да пусне вместо Бру, пак по-добре ще играе, центрира и подава.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Левски”