Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Какво липсва на ЛЕВСКИ

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 окт 2013 20:35

favaca8888 написа:....Срам от левскар, забрави.Иначе камерата беше до агитката на Локо и затова си ни чувал повече нас.
А на мача, я имаше 400 души, я не.Как ги редът тия мачове не е истина.С Ботев пак петък 15ч.Ебаси.

Друго си е викаш, "железните" да си сложите още от сутринта тенекии в гащите и да пуснете цяла тема за съдията Ристосков, как щял да ви пореже, как мачът бил решен и т.н... :lol: Ти също се беше изходил "компетентно". ;) Няма ли сега поне един привърженик на столичния "Локомотив" да има доблестта да се извини, или чувството за неудобство ви е непознато!? ... :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 04 окт 2013 20:47

Какво липсва на ЛЕВСКИ?

ТОЧКИИИИИИ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 окт 2013 20:48

plamenst7 написа:Естествено, че на отбора му липсват преди всичко пари. Другият голям проблем е, че резултатите винаги се искат на момента, а отбор не се гради за 1 месец-не и без пари. Това е основният проблем. Иначе в отбора в момента липсват преди всичко халфове. Няма кой един пас да даде, нищо смислено не се прави.
Твърдо съм за Сираков и Йоканович да бъдат оставени да работят малко по-дълго време. Ако те не могат да ни вдигнат, не виждам кой друг ще го направи. Сираков дойде едва когато лятната подготовка започна, а трябваше още преди това да бъдат направени куп промени. Йоканович дойде дори след като първенството вече беше започнало. Той дори не беше наясно със състоянието на отбора. През септември селекция със свободни агенти с ниски финансови претенции няма как да направиш. До момента всичко е закърпване на положението. Ако сега през зимата се отпусне някой лев и се направи селекция навреме си мисля, че нещата може и да придобият друг вид и да видим по-качествени играчи в отбора.

Малка поправка- Сираков беше назначен в Левски 2 дни след края на предишното първенство ,което значи преди да започне подготовката. Йоканович беше назначен преди първия мач за шампионата. От отпадането от Иртиш до затварянето на трансферния прозорец имаше около 50 дни - време предостатъчно,ако имаш желание да правиш нещо. Повярвай ми никой от ново привлечените футболисти не е с ниски финансови изисквания. Не знам ,колко получава Върджил Мисиджан, но мога да ти кажа,че Мюлдер и Туре са или най-скъпите или 2-я - 3-ти най-скъп футболист в нашето първенство. Според теб тези дали си заслужават заплатите? Според теб 10000 евро за Макриев ниски финансови параметри ли са?

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот blue atak » 04 окт 2013 20:50

запознат сам с отбора мн добре следа нещата миналия сезион митов ги мотивира и показаха желание да игра ся го няма и имаха касмет с тея инфаркни победи ж 90 та мин накрая в наи важния мач се насраха.И сащо не може да се сменя тренере всеки месец иска се време да работи според мен до зимата ще си проличи да ли ще има ефект ако ли не да се маха и тва е :) относно наско доказал са е като ръководител трябва му време според мен :)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 окт 2013 20:55

"Левски" ще победи ЦСКА и всичко ще се оправи ;)
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 04 окт 2013 21:07

Captain Stottlemeyer написа:
favaca8888 написа:....Срам от левскар, забрави.Иначе камерата беше до агитката на Локо и затова си ни чувал повече нас.
А на мача, я имаше 400 души, я не.Как ги редът тия мачове не е истина.С Ботев пак петък 15ч.Ебаси.

Друго си е викаш, "железните" да си сложите още от сутринта тенекии в гащите и да пуснете цяла тема за съдията Ристосков, как щял да ви пореже, как мачът бил решен и т.н... :lol: Ти също се беше изходил "компетентно". ;) Няма ли сега поне един привърженик на столичния "Локомотив" да има доблестта да се извини, или чувството за неудобство ви е непознато!? ... :roll:

Моля!!!!!!!
Е наистина НЯМАТЕ СРАМ!
Прецедент наистина, гадно ли ти е?
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 окт 2013 21:08

blue atak написа:запознат сам с отбора мн добре следа нещата миналия сезион митов ги мотивира и показаха желание да игра ся го няма и имаха касмет с тея инфаркни победи ж 90 та мин накрая в наи важния мач се насраха.И сащо не може да се сменя тренере всеки месец иска се време да работи според мен до зимата ще си проличи да ли ще има ефект ако ли не да се маха и тва е :) относно наско доказал са е като ръководител трябва му време според мен :)

Освен късмет, миналия сезон ,ако си спомняш през второто полувреме доминирахме чисто кондиционно над всички отбори . При тези победи в 90-та минута- да наистина имахме и късмет,но нека да се върнем и че 2 от тези мачове ни изравняваха след случайни голове преди това. Ние не създавахме особени положения , но срещу нас съвсем пък не създаваха. Но каквото е било ,то е вече минало . Ако миналата година се направеше класиране само от отборите от първата половина на таблицата щяхме да сме шампиони,а сега- последни. Във футбола,както и в живота няма такова нещо като "вчера" и "доказал" , има само "днес" и "утре" или както е казал Платини :"във футбола струваш толкова,колкото побеждаваш, спреш ли да побеждаваш нищо не струваш". За съжаление и в живота е така- важни са резултатите.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 окт 2013 21:11

Кашчей написа:И за Левски ли зимата е магическото време, когато всичко ще се подреди така, както го искате вие. Това е нещо като панацея и за вас, и за ЦСКА, сякаш с идването на зимата ще стане чудо :roll:

По Коледа стават чудеса. :)

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 04 окт 2013 21:12

Футбол липсва
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 окт 2013 21:16

Липсва класа!Поради неправилна преценка на нещата!
Така си ми харесвате и ако може да ви управляват клуба па същия начин ще съм много доволен!

Върни се в “Левски”