1914.1902 написа:И след тези шест ви закриха.Много шум за нищо.
Не са ги закрили, никак

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
1914.1902 написа:И след тези шест ви закриха.Много шум за нищо.

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

bubka написа:Леле как ще бъдат клецани говедцата оттук нататък

. Говедца, изпадайте си в Б група, че какви клецания ви чакат

.
kolokolo написа:Чакаш това и всички го знаем .

gihuelo написа:Имам предложение към Модор да прекръсти темата "Реално без цензура "

Warped написа:С пясък маже ли се?
Пробва да прави ебавки без да е "мазал" друго осве г** си през живота си

На мене тва ми е смешното
 По принцип не е лошо и малко циментец да сложиш да държи повече
  По принцип не е лошо и малко циментец да сложиш да държи повече  

boabbb написа:Warped написа:С пясък маже ли се?
Пробва да прави ебавки без да е "мазал" друго осве г** си през живота си

На мене тва ми е смешното
Батка, варовата мазилка е точно вар и ситен пясък ... Не морски, деПо принцип не е лошо и малко циментец да сложиш да държи повече

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
realno написа:gihuelo написа:Имам предложение към Модор да прекръсти темата "Реално без цензура "
Почвам да се чувствам специален. С.Стоилов само може да ми завижда за вниманието ви, а той горкия беше изхвърлен като ненужен от вас въпреки, че ви осигури заместник на ЦСКА.
 Сигурен съм ! Пробвай и ще видиш , няма да те пуснат бая време
  Сигурен съм ! Пробвай и ще видиш , няма да те пуснат бая време 
gihuelo написа:realno написа:gihuelo написа:Имам предложение към Модор да прекръсти темата "Реално без цензура "
Почвам да се чувствам специален. С.Стоилов само може да ми завижда за вниманието ви, а той горкия беше изхвърлен като ненужен от вас въпреки, че ви осигури заместник на ЦСКА.
Най-много внимание ще ти обърнат в специализирано заведениеСигурен съм ! Пробвай и ще видиш , няма да те пуснат бая време

Потребители, разглеждащи този форум: Ioan912, jusi, metodito, tmanolov и 14 госта